17

Анонимен

преди 4 години

На мен ми трябва никотина в тях.Затова минах на лепенки.

16

Анонимен

преди 4 години

"Данни на изследване от 2009 г. са показали, че в тютюневия дим се съдържат 8400 отровни вещества","Първо бяха стотици, после 1000, после 4000, сега 8400 ... Как така, хората преди нас хиляди години пушиха тютюни и други неща и не се натравяха така бе ....

15

Анонимен

преди 4 години

До 14. А така е , но няма кой да гледа овците на къра. И кравите сами не могат да се чистят.

14

Анонимен

преди 4 години

Живот, стрес, консерванти и ГМО, глифозиди, МОНСАНТО и БАЙЕР, хибриди, бройлери, чуждестранни вериги от магазини, местни мафиот-производители....... да изреждам ли повече?Виц:детнеце- Мамо, кренвиршите полезни ли са?майка- Не мамо! Даже цигарите са по-полезни от кренвиршите!Добре дошли в "демокрацията" драги, васални селяни! Ще ядете каквото ви даваме, ще го плащате скъпо, включително и със здравето си! Фармацевтичните ни компании и те трябва хляб ядат.

13

Бостан

преди 4 години

Ако живееш в Софето или Филибето, не ти трябва да пушиш, за да се разболееш. Само газовете от колите са повече от достатъчни!А ако сметнем и химията в храните и напитките, нещата стават страшни. И то без цигари!

12

Брат Вурст

преди 4 години

До 10То и след като Кюри открива нов химичен елемент (радий), се продават: радий за пиене, паста за зъби с радий, крем за лице с радий и т.н.

11

Да 9

преди 4 години

Спокойно, наркоманите в Путинстан са повече!

10

ваню хокинг

преди 4 години

Чистия хероин е много качествена дрога,все пак е патентован от Байер като лекарство за болка през войната-ацетат на морфина. Ако човек кара на чист хероин и със стерилни средства може да си живее и до 80 години. Но на улицата се продават отрови и смески канцерогенни,плюс това наркоманите не взимат никаки предпазни средства на улицата и *** като мухи.

9

Анонимен

преди 4 години

В западна европа и в САЩ все повече млади хората са наркомани. Даже последните години се наблюдава завръщане и на хероина. Всичко живо се друса, кой с какво намери. Като се почне със рафинирана захар, шоколад, кофеин и никотин и се мине през алкохол, канабис и амфети и се стигне кока и хероин. Сега са популпярни и много дизайнерски дроги. Има и природни екзотики, като гъби, дмт, разни кактуси...Това е бъдещето. 90% зомбирани наркомани. В една ръка смарфона, в другата наркотиците.

8

?

преди 4 години

Напротив, все повече хора пушат. Не знам от къде черпите информация. Или си я измисляте.

7

Аз

преди 4 години

Че не мога да се сетя кой ме научи да пуша преди 20на години , някаква сила го пази ....

6

Анонимен

преди 4 години

Младите знаят че от тютюна няма никаква полза. Цигарите вече са много скъпи а ефекта им е слаб и краткотраен. В същото време са много вредни като почнеш да пушиш по кутия на ден. Просто не си струва.Канабиса и той е вреден колкото цигарите, ама поне ефекта е чук, половин цигара те държи часове и е почти без пари, понеже се гледа много лесно в домашни условия. Отделно че и във всяко училище/университет има много дилъри.

5

До 2

преди 4 години

Това са евроатлантическите цености.................. Наркоманията или бягането от действителноста защото действителноста на запад за нормалният индивид е ужасяваща...Някой друг *** повече но липса на нормална човешко отношение, самота,дипресия психични отклонения.

4

дедо ви

преди 4 години

живота в стрес и мизерия е 100 пъти по-канцерогенен от цигарите!

3

Анонимен

преди 4 години

Цигари е производно на ***, оттам е и изразът пуши като ***

2

Анонимен

преди 4 години

Отказват тютюна защото минават на канабис или амфети.При младите под 20г. всеки втори е наркоман. И това не е нещо уникално за Бг. В целия западен свят е така.

1

Анонимен

преди 4 години

Я си пушете бе, и без тва сме индианците на Балканите