44

Анонимен

преди 4 години

Половината от гласовете за ГЕРБ са от роми. И от корпоративния вот. ГЕРБ няма как да спечели едни честни избори срещу БСП.

43

Waffen SS

преди 4 години

Интересно ми е,защо така наречени българи не правят тези номера в съседна Турция,на която ние гледаме високомерно,без основание.Нека се опитат при наложена глоба да напуснат страната,без да я платят.

42

Анонимен

преди 4 години

в Бобовдол олигархът Ковачки се е разцепил от агитация за ГЕРБ, трънската гербеста шайка се е разцепила от агитация на ромите като има троен резултат в ромските секции в сравнение с българските. Нали Меркел е в коалиция с ГЕРБ как да глобяват реално избирателите роми в Дуисбург. Както ги глобява ГЕРБ само на книга. Ей затова и Меркел оттича в канала на политиката.

41

Бай Иван

преди 4 години

Въпросните" българи и румънци" са от богопомазаната каста в ЕС, която запада боготвори,така че нямат право да реват ;) !??

40

Анонимен

преди 4 години

НИЕ ПЪК СТРАДАМЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО БЕЗЧОВЕЧИЕ И АНТИХУМАННОСТ. ОТНОВО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД БЕ ИЗЛЪГАН ДА ГЛАСУВА ЗА РОМСКО-ДЖЕНДРИТЕ ОТ ГРОБ И НЕ СЛУЧАЙНО КАРБОВСКИ ПОКАЗВА СЛУЧАЙ СКАНДАЛЕН И БРУТАЛЕН ДЕТЕ ОТНЕТО ОТ БЪЛГАРСКИЯ СИ БАЩА И В ХОЛАНДИЯ ДАДЕНО ЗА ОСИНОВЯВАНЕ НА ЧЕРНА ГЕЙ ДВОЙКО МЪЖЕ. ЕТО ТОВА Е НЕХАЕЩОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ХВАЛЕНИТЕ ОТ ПЕЕВСКИТЕ МЕДИИ ГЕРБ. АМИ ХОРАТА ТРЯБВА ДА ПАРКИРАТ НЯКЪДЕ, ГОСПОДА НЕМСКИ РАСИСТИ. Като доедете да онождате българки, някой глобява ли ви немски бедниизмекяри?

39

Поздрави от Рим

преди 4 години

В Дуисбург НЯМА българи . НЯМА . Обаче е пълно с римляни с български паспорт . Кажи му на един такъв римлянин че е българин и веднага ще ти скочи с ножа . Те го смятат за кръвна обида. Та питам се защо медиите продължават да ОБИЖДАТ този етнос ? Къде е БХК ? Тук в коментарите дори такива етнически жители на територията ни когато искат да ОБИДЯТ някого го наричат българин . Единствено българите -админи тук по неизвестни причини трият всеки който ги нарича с истинските им майчини имена .

38

Анонимен

преди 4 години

Как ще ги интергрират Българизираните/побългарени роми като час от тях са по неграмотни от сегашните Бежанци в Германия? По добрия вариант за ГЕРБ е ромите да емигрират

37

Анонимен

преди 4 години

Когато в ЕС има европейско ФБР, обща армия, единна система за регистрация ит.н. тези проблеми няма да съществуват. За това е крайно време да бъдат направени необходимите промени на европейско ниво. Надявам се този европейски парламент да го стори.

36

до Авторката

преди 4 години

научила си се да копираш и снимка вече по рано не можеше

35

Анонимен

преди 4 години

Абе, кучето скача според тоягата.И у Германия още си играят на демокрация, като у нас.ЩО НЕ правят това у Гърция??!!!!Щото ше лети перуш.... от глоби и конфискация!

34

Ангеле,

преди 4 години

лекарите и инженерите не си паркират колите като едър рогат ***. Това са хора с особени културни потребности и излъчващи особена миризма.

33

Анонимен

преди 4 години

следизборна пропагнда . не емигрирайте от България , в Германия няма ред и закони правят каквото си искат , бачкйте тук за едната славна минимална и си гледайте кефа :)

32

И какво сега

преди 4 години

Оказва се, че и Германия не може да интегрира ромеите, а сочат с пръст България. Във Франкфурт са доволни от българите, защото там работят от истинските българи, а в Дуисбург са от индийската каста.

31

Ангел

преди 4 години

А да получавате наготово изучени лекари и инжинери искате!!!

30

Анонимен

преди 4 години

Където стъпи ром, няма ред и закон.

29

Анонимен

преди 4 години

Вчера пишете че кмета на Франкфурт се кефел на чужденци, днес,че кмета на Дуисбург е вдигнал ръце от тях.Еми да вземат сите нашенци да се преместят във Франкфурт и проблема е решен

28

Да

преди 4 години

За ромите ли става въпрос?

27

Анонимен

преди 4 години

аахмаци в Германия няма такова понятие като " условна присъда " .

26

Анонимен

преди 4 години

Българи, ама не точно.

25

Петров

преди 4 години

21 хиляди били *** те от България и Румъния ама турците в Северен Рейн - естфалия са поне 100 пъти повече. Ама на немците *** те им виновни.