64

MemeT

преди 4 години

M0ze da se parkira navsekade v doisbork nema zeleni zoni i da se spira moze

63

хъша

преди 4 години

а иначе се обиждаме като ни наричат втора категория европейциами такива сме си след като не следваме правила и регулацииот утре паяка и проблема се решава

62

Анонимен

преди 4 години

Половината Румъния с БГ регистрирани коли.

61

Анонимен

преди 4 години

Българите и румънците са не просто лесна жертва на прикрития им расизъм- те са просто нужната жертва за да си избиват комплексите. Виж за мигрантите от политкоректност и дума няма да кажат нищо, че нападат жени, но пусти двойни стандарти...

60

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали са "роми" както някои твърдят тук, ама айде да не се лъжем - българите паркират както и където им падне. Ей сега ако изляза веднага ще видя някои кр3тен паркирал на тротоара.

59

Shark

преди 4 години

Не са нито българи, нито румънци и това е сигурно. Само се водят такива. На този етнос трябва да му се налагат много жестоки глоби, ако не ги плати директно в затвора и да работи принудителен труд. И германците да се отръват от тази толерантност защото ще им струва скъпо. Защо ги пускат всички на едно място, да ги разселват по рядко населени места ида не им дават да образуват групи по-големи от 10-20 души.

58

Анонимен

преди 4 години

Камбуров да ходи там. Няма да има проблем с гадни общински и полицейски служители.

57

АБВ

преди 4 години

Ако някой с тъмен цвят на кожата чете тук, нека да каже на всички свои приятели, че в Дуисбург общината осигурява безплатен паркинг, по 500 евро на човек месечни помощи, общинско жилище само срещу 20 евро наем - обикновенно 3-стаен апартамент и безплатно здравеопазване. Ако някой иска да работи , заплатата му е минимум 2000 евро но това не е изгодно, защото в този случай спират помощите на цялото семейство.

56

Пепи

преди 4 години

Абе какви 5 нарушения и чак тогава да вдигата колата?!?!Неправилно паркиране - веднага вдигане и или плаща или му я конфискуват.Вярно че те хората в цивилизацията, не са виждали такива диваци и разчитат че ще си платят добросъвестно, още повече че когато е местна кола, те му имат всички данни и няма как да не плати.За такива като нашите *** братя (пък и светлозелени да са) щом е чужд номер, вдигане с паяка!

55

Анонимен

преди 4 години

От статията се разбира че проблемът на град с 500 000 д. население са 4000 несъбрани фиша за неправилно паркиране.

54

Анонимен

преди 4 години

Да пратят една работна група в Бг, да проучат как се правяме тук.

53

АБВ

преди 4 години

Със сигурност тези хора имат български и румънски л. карти и поне 99% от нарушителите не са българи и румънци а са индийци. Тези мразещи правилата хора от много години са тръгнали из цяла Европа и хората там като видят тъмен индиец го мислят за българин. Така в Гърция един грък не вярваше на жена ми, че е българка, защото българите били черни, а пък тя е доста беличка. А решението за неправилно спрелите коли е лесен - паяка ги пренася до нак. паркинкг. Голям проблем, няма що!

52

Анонимен

преди 4 години

Познайте кой бие в избирателната секция в Дуисбург

51

Анонимен

преди 4 години

Безродната гербава шайка краде по десет милиарда годишно проганва чуждестранните инвеститори и съсипва България, като държи хората на ръба на оцеляването. Веднага след изборите вдига парното и тока. 5 милиона лева по 50 лева на глас колко прави...

50

gio

преди 4 години

един колега от Холандия дойде и беше учуден колко са бели българите, а после като минахме покрай факултето му показах къде държим римляните.

49

Православен

преди 4 години

Браво фрау Меркел ги покани, да покаже как се интрегрират роми! Трябва да има организации да обявняват по ромските махали как се ходи в Герамния и да предлагат безплатни консултации и безплатни встовбуси!

48

двоен мутростандарт

преди 4 години

РОМИТЕ ОТ БЪЛГАРИТЕ РОБИ В ГЕРБЕСТИТЕ ФИРМИ В БОЖУРИЩЕ СЕ СЪБРАЛИ И ПРОВЕЖДАТ МИТИНГ ПОД СТРОЙ ЗА ПОДКРЕПА НА АРЕСТУВАНИЯ КМЕТ ОТ ГРОБ.

47

Анонимен

преди 4 години

Герб не прави нищо, за да защити едно българче да не бъде дадено за отглеждане на холандци-черна гей двойка. Праскайте колкото искате минуси герберчета. Гола вода сте.Това дете е български гражданин, и е оставено да става гей. Да сте чули Мария Габриел да се е застъпила за това дете. ПРОДАЖНИЦИ И ФАЛШИФИКАТОРИ НА ИЗБОРИ

46

Гаманов

преди 4 години

Аааа,пропищяхте ли от"българите" от Столипиново Филиповци и други"общини" На ви сега-сърбайте си попарата дето си я дробихте...И докато не им врътнете кранчето няма отърване от тях...

45

Анонимен

преди 4 години

До Бай ИванАло, шмaткa, вярно е че има много *** и турци в Германия, ама има и много българи, които са абсолютно същата стока.