32

12_5

преди 5 години

Той си (уж) отива..Апартаментите и което е гепил остава!В тази връзка... Срещу 2 апартамента в София ,подавам оставки..поемам отговорност ( без финансова и съдебна )... Чакам герберастки оферти..

31

Сандо

преди 5 години

... а апартамента ще върне ли? ще го разследват ли до край?

30

Анонимен

преди 5 години

Най добрият вътрешен министър на България. Разпиля ги по улиците големите баткии. Ама тъпо простолюдиее заслужава да си тъне в схеми. Такива си го правите сами.

29

Тц тц

преди 5 години

Само дето не каза кой е третият вариант предложен му от баце,но не му харесал и предпочел оставката.Дам.....какъв ли е ????

28

Х Ник

преди 5 години

Сега той се разделя, а после с него ще се разделят. В делбата логика няма, само интереси.

27

бай ПЕТКО

преди 5 години

Нищо не каза за третия вариант, дето му е предложил Борисов. Навярно предложение за посланик, заедно с Ц.Ц.

26

Фонтан и Зъболекар

преди 5 години

Него го чаката в АБВ-ето да ги дръпне от днешните им 2% на разумните 48-49% от гласовете за Парламента.Като си припомном как Цветанов лаеше по Първанов че бил Гоце, сега да видиме Гоце какво ще каже, само да не го научат на шорка из фонтаните, а ако го научат да му обяснат че у нас може, ама дето ходи на закуски, обеди и вечери да не земе да запуска фишека, че там на цаца-ви риби плуват рибки пиранки минатеджийки и дорде охне Цв на семено-метни радости, те тия рибката щракнала дентисния орган

25

Анонимен

преди 5 години

На Цветанов апартаментите с мед да ги намажеш,Доган електроцентрала си купи но никой не пита със какви пари ? Пеевски завладя медиите,фалира Булгартабак,контрабанда за милиарди въртят

24

Гост

преди 5 години

Москва не вярва на сълзи!

23

Анонимен

преди 5 години

ДПС- ДС ВЛАДЕЕ ДЪРЖАВАТА,КАКВО МУ СЕ РАДВАТЕ НА ТОЗ СМЕШНИКО,КАКВО ЗАВИСИ ОТ НЕГО? СЛОЖИХА ГО ТАМ ЗАРАД ЕНП И ЕВРОПАРИТЕ

22

Анонимен

преди 5 години

Каракачанов и Кънев щяха да се срамуват че са или са били в коалиция с такъв известен герой на демокрацията.

21

odpo

преди 5 години

Що народ иска да го освитка тоя... не му завиждам!

20

Анонимен

преди 5 години

Евала бат' Бойко, зависта и злобицата на българската душичка трябва да се тушира по някакъв начин, винаги намираш начин да се оправяш с материала. На следващите избори поне 45%!

19

българин

преди 5 години

Айде айде..Пазача на Тодор Живков.100% си е поговорил с Цецко.Кожата му е по скъпа от на Цецко несретника! Усетил е пазача че нещата стават сериозни.То корупция ли не се чу? Пазарлъци ли с "патриоти" И какво ли не още! А и Цецко сам избра.Апартамента му е по важен от Групировката Пардон "партията" ГЕРБ! -:)

18

Анонимен

преди 5 години

Цветанов е като дете на Бойко но е бръкнал с катранена лъжица в кацата с мед и това е накарало да го накаже.

17

Анонимен

преди 5 години

Ще го преместя в другият крачул.

16

сулю

преди 5 години

апартаментиии....... ааапартаменти като хиляди слънца

15

Анонимен

преди 5 години

Най-големия политик на прехода. Втори Стамболов. Паметник пред МС за най-много усвоени апартаменти..

14

(^-^)

преди 5 години

Каква знакова фигура бе?! След т.нар. преход изплуваха най-големите лай#а - бодогардове, секретарки, физкултурници и прочие алчни за власт и пари дребни душици, като тоя църBул.. айде анатема на всички тия скапаняци ! Изгониха милиони българи да си търсят късмета по света..

13

отвратителенot БКПR(

преди 5 години

герб отвърна на удара.сега е ред на бсп да изгонят и Станишев ,и топката ще е отново в герб.аз отивам за пуканки и семки