119

Анонимен

преди 4 години

Цвък ис а вери вери бад гърл.

118

bolbov

преди 4 години

Това е ПП ГРАБЕЖ влизат *** като *** и беден като църковна книжка.Подаваш оставка *** като *** и богат като Крез.Оставка след оставка и последния грубер тръшва вратата на разорена България.

117

Анонимен

преди 4 години

Цвъци какъв алчен *** си,да беше си купил по 1 апартамент в Мюнхен или Брюксел ..никой нямаше да те знае ,ама като си про....

116

Просто

преди 4 години

продажен евреин !!!тази гадина беше генерал от Гържавна Сигурност по времето на комунизма сега ясно ли ви е как "падна" комунизма в България !?

115

Х

преди 4 години

До Цвък Молитвата еЕдно първеню, преяло с власт. Алчността и нахалството му го затриха.

114

Розалия

преди 4 години

Престъпника Цвъки физкултурника ако не е опериран от срам, не трябва да се показва повече по медиите. Навсякъде се гъзурчише като чели е любовница на Бойко. Но алчността го провали. Мястото му е в затвора. Там ще се навежда на затворниците и ще им прави ураган.

113

Реалист

преди 4 години

Не давайте повече по медиите тоя престъпник защото мястото му е в затвора. Заради такива като него престъпници не исках да гласувам за ГЕРБ. Дори се зарекох повече да не гласувам за пария която е била във властта.

112

Анонимен

преди 4 години

какво зло излъчнане има само този човек,за алчността и простотията му... то се видя по терасите с асансьорите.

111

ОНЗИ

преди 4 години

Тези двамата за нищо градивно не стават. Съсипаха държавата уж в името на държавата и народа. Ами там в централния при ***. Народен съд - иначе всичко е евтина демагогия и следователно куфарите и през границата.

110

Анонимен

преди 4 години

Цв най-вече е държавен предател.

109

изапомнете

преди 4 години

българия е една смешна държава след време тя няма да съществува

108

хахо

преди 4 години

вива борисов авие пишещите тук можете да му направите по една *** и да емигрирате при путин понеже сте малко *** сте избрали грешната страна или сте взели много пари за да пишетеглупости в които и вие не вярвате

107

Iozeff

преди 4 години

Цветаноффф е едно голямо нищо! Алчен и ***! Трябва да посети и затвора! А тази лидерска партия герб ,всички знаем какво я очаква когато лидерът и изчезне!

106

Анонимен

преди 4 години

Баце обича да си гъделичка егото из Европата,той рядко се мотае тук.Цвък вършеше черната работа и сега нещата ще се забатачат.А и структурите са негово дело.

105

socialen

преди 4 години

Борисов па направи някаква шашма.

104

Kiro

преди 4 години

Това е истинската мафия!Героите от подземния свят като Ториното, Зелката, Пачата, Тубата, Кравата и авери, имат своите качества, но не биха могли да оцелеят и седмица без политическа подкрепа. Политиката е най древния и мръсен бизнес. Прости*уция*та е високо морално занимание в сравнение с политиката.Няма такава гн*с и папл*ч каквато може да се види във властта.

103

гласоподавател

преди 4 години

Мен ми се струва че факта че Цецка Цачева не спечели изборите говори в полза на факта че Цветанов не манипулира изборите.Определено ще продължа да гласувам за ГЕРБ тъй като и преди не съм гласувал за ЦЦ.

102

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ се освободи от Цветанов и от една крайно несимпатична личност...добре е ,че хората вече няма да свързват ГЕРБ с Цецо крадецо.,,наглецо...

101

Анонимен

преди 4 години

Борисов, Цветанов, Цветанов, Борисов, до кога ще се занимаваме с някакви тъ панари от сутрин до вечер

100

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов поиска оставката на Цветан Цветанов, за да спаси себе си, ГЕРБ и властта си. Не са дават лесно 15 оставки на висши държавници по линия на ГЕРБ, като повод за това бе самият Цветанов и неговите далавери.