55

анонимен

преди 4 години

Йордане, мнението на хомо-сексуалисти. Като теб не ни интересува! !!! Бегай у турско да ти разхлабят още халката!!!!

54

,.,.,.

преди 4 години

ДПС е разработка на ДС и бе зачената от БКП и съучастници във"възродителния процес''като Доган,Местан и др."репресирани".Назначиха ги за "дисиденти"и имат за цел да капсулират тези които се наричат турци,та да правят провокации и етническо напрежение винаги когато България има шанс да се отърве от ДС ченгета и доносници,заседнали дълбоко в управлението на държавата,явно или задкулисно.Пеевски е само брънка,използват го.

53

Анонимен

преди 4 години

Dps sa teroristi i ubiici.

52

Анонимен

преди 4 години

Гн Цонев.Ти просто нямаш избор да не хваляш Пеевски! МОЕТО МНЕНИЕ! След "демокрацията" настъпи времето на хората с "възможности"! Без значение как изглеждаш,без значение каолко сиво вещество има в главицата ти,стига да се чуе името ти веднъж и че имаш "пари"! Тия дни чух "изказване" на тая особа! Останах с впечатлението и мисля че не греша! Че това пълно и с беден речник момче..Е комплексирано и като човек и "мъж"! Да е жива и здрава майка му.Че му е дала "името" И банковата сметка !!!!!

51

Лисан

преди 4 години

И аз го обичам - с картофи или ориз.

50

Анонимен

преди 4 години

Нека помогнем на Пеевски да намери любовта на избирателите си в затвора, но имам предвид в турския.Там найстина много го обичат отпред отзад отгоре отдолу във всички пробоини.Да помогнем на Прасчо да намери любовта която търси и да му се сбъдне мечтата да го презаредят отзад със една наденица.Вече и Евгени Минчев на свиждане иска да му идва и му вика ще скъсам бе сладур каквото и да значи не че не се сетихте.Марешки също го обичат магаретата.Дойде им размножителния период.Сега ще му го отпорят.

49

Анонимен

преди 4 години

Не гласоподатели, а зомбита...

48

Анонимен

преди 4 години

Защо не ходиш да се надбягваш някъде

47

НН

преди 4 години

Йордане, а ти за колко се продаде!?

46

Анонимен

преди 4 години

"Любов ли бе да я опишеш". И с допълнение - "разровиш ли я, ще мирише, и ще смърди като отрова..."

45

Анонимен

преди 4 години

При такива политически изказвания не е нужно да има вицове - единият не заминал в Брюксел, за да е по-полезен тук и го искали, другият го обичали избирателите му. Може ли да покажете поне един избирател, грамотен и с добър български, който простичко да ни обясни защо обича Пеевски и защо гласува за него? Така нагло се държа вчера с журналистите - питали го защо бил в НС, той бил работил там. Ми хората, които са всеки ден там, никой не ги пита защо са там, то се вижда

44

TOP SECRET

преди 4 години

Избирателите ви обаче не ви искат защото вие ДПС потулихте Дело Възродителен Процес на който местото му е в Съда в Хага а не в Архивите , тва е безобразие и гавра с 1 000 000 български гражданиАко ДПС не вкара лично Делото в Съда в Хага да си събират багажа от Народното Събрание завинаги

43

Анонимен

преди 4 години

"Афера" на Томова е блокиран. Властта не понася критика и мачка.

42

8:0

преди 4 години

По-добре в ловеч в Б група след извърлянето, отколкото в софийска селска група.

41

1

преди 4 години

До Анонимен-27,ти не си никакъв турчин а си уста чингенеси,разбра ли ме.А в Кърджалийско,ви викат "дале"кв."Бенковски",на град КЪРДЖАЛИ.

40

Пеевски-ДПС

преди 4 години

До фактне параван а МЬОРЕ.

39

Анонимен

преди 4 години

До inedДа защото не им минаха мафиотските номера на ДС.....

38

ined

преди 4 години

Все някой трябва да го обича, щом всички други го мразят

37

Анонимен

преди 4 години

не съм сигурна дали е така дори е да ходи да работи по места за което се съмнявам би било редно поне 50%от времето да бъде и в Народното събрание да каже какво искат избирателите явно споделяйки с него при неспирните си обикаляния .Не е виновен оз дето яде баницата а този дето му я дава .Виновен е целият бълг.народ че няма мнение или си го дрънка по вечеринки и никаква обществена изява е затова е виновен народът че седи и си трае щото явно и така ме е добре да краде който може

36

анонимен

преди 4 години

Този защо още се показва и бръщолеви глупости?! Нито обичаме Пеевски, нито Доган, нито теб Мента! Ти си предател и само заради парите и облагите стоиш в ДПС и се мазниш! И Нинова мислеше, че я обичат, и че ще спечели изборите, ама не стана! Вие, политиците живеете в един измислен свят и пет пари не давате за обикновените хора!