34

Анонимен

преди 4 години

А в Гърция цените на тока падат. И ДДС за храните пада.Защо ли?

33

Анонимен

преди 4 години

До 32Заплатите масово МРЗ или около МРЗ.

32

Анонимен

преди 4 години

Няма да скочат цените ли? Че те вече скочиха и не са спирали да скачат.

31

Анонимен

преди 4 години

много маймууни се намърдали по жицата , посредници , няма начин , и те ядат хляб .

30

Акт 16

преди 4 години

Заплатата масово 800 лева.

29

Фют

преди 4 години

Ай честито "Българи Юнаци."

28

Анонимен

преди 4 години

Kurt .Как така семейства които получават социални помощи.Имат коли за по20000 лв.Това не мога да си обесня

27

Анонимен

преди 4 години

Толкова пропаднала държава с толкова мошеници политици и такъв *** народ няма

26

121

преди 4 години

Това май че беше казано от Борисов преди изборите , но никой не му обърна внимание тъй като всички бяхме в еуфория от магистралите и харизмата Му !? "Българите живеят все по-добре !" Помните ли ? И това е само началото на доброто живеене .Наесен , след местните избори , когато ГЕРБ отново спечели, ни чака оше по-добро живеене!Какво да се прави?

25

Анонимен

преди 4 години

В тази *** вече не се живее, някои от цените надминаха западноевропейските.

24

Анонимен

преди 4 години

Ами прави са някои тук два милиона пенсионери и като се изгубят те какво остава от българския народ пет милиона от които два милиона ромеиско население и останахме три милиона до 20 години ако и те не избягат

23

Жана Хойт

преди 4 години

Така наречените българи са бита карта ,на изчезване са като белите мечки. Няма нищо вечно, но българите изчезват от простотия, а тя не се лекува. Много търпеливи - мачкат ги , а те си траят. Заслужават си гърча.

22

Анонимен

преди 4 години

Вдигаш цената на стоките за матрака и казваш нещо срещу ромите и матряла преглъща и се съгласява безропотно. Тва е вече новата схема за прокарване на статуквото

21

раша бг е наша

преди 4 години

КРАСИМИР ДАЧЕВ МНОГО ПРАВИЛНО ГО КАЗА ---МЕЖДУ ТЕЗИ РОМИ ИМА ОЩЕ ТОЛКОВА МОЖЕ ДА Е ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ КОИТО ЕДВАМ СИ ИСКАРВАТ ПРЕХРАНАТА МАЙЧЕ ЗАБРАВИХТЕ ЧЕ ОТ НЕМОТИЯ БЪЛГАРИ СЕ САМОЗАПАЛИХА ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ ЧЕ НЕ ИМ ПЛАЩАТ НА ВРЕМЕ СПЕКУЛИРАТ ТАКИВА КАТО ТЕБ БИЗНЕСМЕНИ КОИТО НЕ ВИ Е ЖАЛ ЧЕ БЪДИЩЕТО НА ДЕЦАТА НИ ГО УНИЩОЖАВАТЕ ОТ МАЛКИ КАТО ПОРАСНАТ И СВИКВАТ НЯМАТЕ КАПКА СЪВЕСТ И ПИШЕТЕ БГ НЕ СЕ СЪСТОИ ОТ РОМИ ГРАЖДАНИ А ОТ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ КОЛКО ПАРИ ПОЛУЧИ ЗА ТОВА ИСКАЗВАНЕ

20

Анонимен

преди 4 години

Айде , айде - като бесните стари пенсии спечелят избори се дигаше тока с 10-20% , тия само могат да усвояват и крадът, бате Бойко поне си прави връзки и си върти схеми. Махайте се към Сибир ,като не ви харесва.. защо всички отиват на запад?

19

Анонимен

преди 4 години

честито следизборно подаръчеда има за апартаменти и къщички за гоститаз година 7 догодина 14 апартаментчетаайде хаирлияа тия дето няма да умрат от глад да се стягат и да работят

18

не по темата

преди 4 години

До Москвич..Ами то на Москвича нищо му нямаше..Проблема беше че ки караха и мърлячи..Моят го карах 18 г..И беше все изпънат! -:) 2140 дефорсак! светлозелен тревист..(кипарис) ако нещо ти говори това.ама едва ли! А че сега не ги обстрелват като дивеч "бежанците" по границата ни.е защото сме разграден двор.Скоро и на арабски можеш да проговориш даже. И до 18 си Хормони на времето не са се давали на животните бе белогвардеец! Имаше силни фуражи Но не и ХОРМОНИ!

17

Глюпасти таваришч

преди 4 години

До Не по тематане си влизал в текеесето да видиш кви смески се даваха, а жълтъците беха бледо жълти. сега поне на цвет ги докарват. а домашните кокошки и преди и сега - както си ги гледаш. само че сега можеш и да продаваш, а преди влизаше в ПАНДЕЛАТА, по ЗАКОН!

16

Москвич

преди 4 години

До Не по тематаАаааа, а какви коли карахме! ПЪЛНИ ГРОБНИЦИ а какви тАтАвизори имахме - пълни ***, а с какви отрови пръскаха и не казваха, па какви салати по Чернобилски ядоме и колко им изрезаа гушите после, некои заминаха - ама направо чудно беше! ЩО НИКОЙ НА БЕГАШЕ ОТ ЛОШИЯ ЗАПАД БЕ УМНИЦИ А ОТ ИЗТОКА ГИ ИЗПОРАЗСТРЕЛЯХА КАТО КУЧИЩА НА ГРАНИЦАТА???

15

tarikat

преди 4 години

естествено, че всичко ще се вдигне! най-големите *** да не се мислят за най-големи тарикати?!