39

Mr

преди 4 години

След като на този случай се даде гласност, на другарите Горанов им е виновен. Питам се защо още в началото не върнаха парите и да искат оставка,което смятам за нормално. Не реваха кагато ядоха кюфтетата,а сега реват. След дъжд качулка.

38

Горанов

преди 4 години

Ще им я подам...

37

Анонимен

преди 4 години

Тия от БСП не разбраха ли че само с *** пушилки няма да дойдат на власт.

36

House M.D.

преди 4 години

А едно историческо окръжно номер еди-койси няма ли да издадат?

35

Анонимен

преди 4 години

Много са лоши тия от БСП. Видяха един бездомен човек от правителството на Борисов и искат да го прогонят от работа. Недейте така бе другари, човека няма дом а има семество да храни. Къде ще отиде сега под Орлов мост ли ще се подслони със семейството си? Излагаве се пред Европа.

34

Анонимен

преди 4 години

Сетила се мара да се побара. Още като почна апартаментгейт казах че не свалят ли Горанов първи като най-голямото корумпе в правителството на Борисов нищо няма да постигнат. Така и стана загубиха тежко изборите и основната причина беше че БСП до последно мълчеше за Горанов и се правеше че при него всичко е наред. Сега вече е късно, Горанов нанесе достатъчно поражения върху малкия и средния бизнес и вече е на път да рапортува пред Борисов че към Нова година в България няма да има бизнес.

33

Драги ми

преди 4 години

г-н Стойнев, Слави Трифонов направи голям подарък на БСП, но Вие не не се сетихте изобщо да го използвате в седмицата преди изборите.

32

Е, кво искат.....

преди 4 години

Нали и те Требва да дават.... ха, ха, ха, ха....

31

Анонимен

преди 4 години

Доста гнусно човече, докараха го и него от прованса както всеки гербер за да ни тормозят тука със селската си наглост безочие и арогантност !!!

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 28ХА-ХА-ХА-ХА-ХА................то БСП-те прехвърли стотака, много хора ги погребваха, ама те са живи и ЩЕ ЖИВЕЯТ сигурно сто пъти по толкова повече от еднодневки като ндсв, сдс, герб, воля и т.н и т.н!!!!

29

ksarax

преди 4 години

ахахахахаахах цинично, та нали и те са взимали повече

28

Анонимен

преди 4 години

До Калеко Алеко 27Хммммм.........че ти депутатите, особенно от управляващети, за хора ли ги смяташ??? "Хора" са от вида на хомо-сапиенс, които не лъжат, не крадът, не шикалкават, уважават опонентите си и се грижат за народа си!!! КЪДЕ забеляза тези ЧОВЕШКИ КАЧЕСТВА у "управляващите"????

27

Анонимен

преди 4 години

ХАХАХА! Мисля, че беСеПето има право само да се саморазпусне.

26

Анонимен

преди 4 години

не съм защтинки на Герб, но щом са тлокова гнусни надбавките, защо БСп не се отказа от тях?

25

Калеко Алеко

преди 4 години

Брех ма_а му ... Толкова ли огладняха съпартийците на Импексова и МилиЙончева, че го докараха и до партийната субсидия ... Ама какво да очакваш от хора, които навремето отарашиха даже и партийната си каса ... Освен това прави впечатление, че освен в апартаменти, тераси и барбекюта, почнаха да се вглеждат и в часовниците на хората ... !!!

24

Митев

преди 4 години

А га ручаа кифтетата не се мръщеа?! Сега БСП се сетили , че получават повече пари?! Та, ако не знаят таблицата за умножение, има си калкулатори. Как така не умножиха 11 по броя така гласовете си и не разбраха, че получават доста повече?

23

Цветан Симеонов

преди 4 години

Горанов е добавил и ДДС...;-)

22

Анонимен

преди 4 години

Нагъл мафиот като Дянков и го сложиха да раздава парите от бюджета.

21

Тръмп

преди 4 години

БСП напълно заличени на следващите избори.

20

Анонимен

преди 4 години

До Ulysse NardinПодарък му е от кръстника както и апартамента. Той е на държавна хранилка от НАП и пази бизнеса на брат си.