24

Анонимен

преди 4 години

Може, може човек да говори добре много езици. Познавам даже. Майка азербайджанка, баща турчин, живее в България, завършва руска филология, после английска.

23

V

преди 4 години

Тоя ако въведе МПЗ от 1000 ? в ЕС може да се спаси съюза .Останалите защитават корпоративни интереси .Те не мислят за общност с еднакви правила на играта .а за чорбаджии милионери от кражба на труд ,чрез нереално малки за ЕС заплати .ОБЩ ПАЗАР МОЖЕ ДА ИМА САМО С ОБЩИ ПРАВИЛА ;)

22

Тодор

преди 4 години

А що не напишете изказването му в ЕП, че ВСИЧКИ Страни в Европа трябва да станат от етнически хомогенни в етнически хетерогенни и че това му "диверситета" и че в целият свят няма да остане стране която да е хомогенна... като гледам арабските, африканските и азиатските страни - те са си хомогенни, само белите ги правят на "хетерогенни"

21

Присмехулник

преди 4 години

но окей! попето ви ще ви раздаде българско правосъдие, педофили, с кипа!

20

Анонимен

преди 4 години

тимерманс сложи ли си кипа, днес?а гутеришпарадокс??

19

Присмехулник

преди 4 години

***-ймууните на бракониерството на ес с помощта на банкерите и политиците с кипа! свещено!!!

18

fake news

преди 4 години

аз говоря 50 езика. щото то ей така става. никога повече от 2 не можеш да научиш на високо ниво. ако искаш да сричаш за чаша кафе с касиерка, и 500 езика може да знаеш :)който оспорва, айде да ви видя десертациите в 5 езика. не? хеехееее

17

Анонимен

преди 4 години

От Европейската комисия дали си задават въпроса защо точно тези източноевропейски страни, които бяха най-прозападно настроени, сега въвеждат най-ограничителни мерки за демокрация и свобода на словото, както и централизиран контрол на управляващата партия върху съдебната система? Полша и Унгария имам предвид.

16

Анонимен

преди 4 години

"И аз съм ***, и вие сте прости, затова се разбираме" - Б. Борисов към работници в Кърджали.Еволюцията в обратна посока: ***, по-***, най-***, ГЕРБЕРОПИТЕК.

15

дедо

преди 4 години

ЕС е бита карта.и т. н

14

Анонимен

преди 4 години

"И аз съм ***,и вие сте прости, затова се разбираме" - Б. Борисов към работници в Кърджали. Еволицията в обратна посока: ***, по-***, най-***, ГЕРБЕРОПИТЕК.

13

Присмехулник

преди 4 години

парадокс? a доойче педовеле на зелените педофили?

12

Абе...

преди 4 години

На село си имаме приказка: "Хубаво момче, ама турче." Всеки да я разбира както ще!Та и тоя - всичкото му хубаво, ама... социалист.

11

Присмехулник

преди 4 години

предполага се, че тимерманс е затвърден педофил!, но може потвърждението да не се окаже истина, което е малко вероятно!!!

10

Присмехулник

преди 4 години

аз не разбрах защо педофилната цензура на радан - сороските цензури не търпят дуната май-му-ни, ни *** цалата цензура на това общество от хумористи ни е пратено от планетата на евреите-маймуни?парадокс?не на кипата на педофилите по медиите на ... тимерманс!!!

9

Факт

преди 4 години

Да ама ББ построи повече магистрали и от Бай ви Тошо и това е факт неоспорим.

8

Гледна точка

преди 4 години

И чрез кой обективен критерии ще го изберат?На същият принцип и Ска Келер от зелените претендира за Евро председател и всеки друг. Трябва да има ясен и обективен критерий.Spitzenkandidat е единственият такъв.

7

Анонимен

преди 4 години

Изберете наш Боко на тоя пост. Той не говори сносно нито един език, прочел е само една книга, на затова пък много папка и много слушка големците. Всеки го обича, а и трима папи са го галили по тиквето!

6

Факт

преди 4 години

Абе три или триста изречения, не знам, ама ББ пак би комунистите като шкембе в дувар. Този ефект от изборите и с 3 млн изречения не можете го промени.

5

Никой

преди 4 години

САВСЕМ НОРМАЛНО Е НОВИЯТ ЕУ ЛИДЕР ДА Е ОТ НИДЕРЛАНДИЯ. БЕЛГИЯ . ФРАНЦИЯ.