44

1

преди 4 години

И този е отговорен за трафик на хора, както цялото правителство на холандия. И за отрицателното становище за влизането ни в "шенген". Вън мръсната гад.

43

Анонимен

преди 4 години

Като изберете марксист да ви управлява, какво мислите ще е бъдещето ви? Това ли е лицето на Европа - със сърп и чук в главата, управляван от евреи и прочие глобалисти? Вие изобщо знаете ли каква е била Европа преди 30-40 години и сега и каква потресаваща разлика има? Това, което днес наричате Европа е един сринат и деморализиран континент, в който държавни администрации и олигарси работят за тихото заместване на белите хора с мулати. Това ли намирате за европейско???

42

Гледахте ли Карбовск

преди 4 години

Гледахте ли Карбовски?Не съм му фен на Мартин,но този епизод беше потресаващ!Холандска защита на детето взема сина на българин и го дава за осиновяване на черна гей двойка,въпреки че бащата е спечелил делата за попечителство!Майката е починала и е оставила сериозно наследство на сина,макар това да е маловажно пред съдбата на едно български дете.Ким Чен Ун да ги пуска вече тез ракети

41

полиглот

преди 4 години

Браво! Дано го изберат!

40

баба мара

преди 4 години

да каже какво мисли за сев поток 2 и падането на санкциите срещу русия

39

Анонимен

преди 4 години

Я му намерете в Youtube изказванията и речите на това "лице" срещу белите хора, пропагандиращ кръвосмешения с нeгpи и прочие хубави неща. Лицето на Европа ... а май става дума за задните й части.

38

гост

преди 4 години

ИЗОБЩО ИМА ЛИ ес?или има съз между франция и германия???мирише на ба ру т.ЕС е по зле от терористична организа ция да_ ва някакви пари и ии не се интересува къде отиват

37

гост

преди 4 години

това си е чиста форма на ТЕРОРИЗЪМ от няколко ДЪРЖАВИ,защо не е от унгария? ,чехия?,словакия?,полша?,естония?,румъния?и т. н.ЧИСТА ПРОБА ФАШИЗЪМ

36

Shark

преди 4 години

Не вярвам на холандец. Това са тесногръди хора, като коне с капаци са и мислят че това, което те твърдят е най-правилно. Мисля че германеца ще бъде по-добър избор. Освен това е по-млад и, което е по-важно, идва от бизнеса.

35

невероятно,но факт!

преди 4 години

Тимерманс тръгва с един "базов недостатък -социалист, както е казал един форумец по-долу,но той е за предпочитане пред изпадналия германец Манфред Вебер !Но все пак трябва да изясним и същността на този базов недостатък-сегашните "социалисти" в т.ч. и нашият Станишев нямат нищо общо със социализма и комунизма и са ренегати и приспособленци!И често пъти забравят какво е това чест, достойнство и съвест!Но в политиката тия качества се ценят,особено в сегашния ЕС!Залагам на Тимерманс!

34

Пенсионер

преди 4 години

До Ами...59 Ооо, щом е социалист , мани го.

33

Пенсионер

преди 4 години

Симпатичен и начетен мъж. Желая му успех.

32

Присмехулник

преди 4 години

да си полиглот далеч, далеч още не значи, че можеш да изказваш собствени мисли. тимерманс е поредната марионетка на режима на неолиберал-болшевиките в ес.

31

Ами...

преди 4 години

Важно е какво правиш и казваш, а не на колко езика го казваш.А тоя има един базов недостатък, който бие всичките му предимства - социалист е.

30

българин

преди 4 години

Какво ни ги натрисате тия бе? Не ме интересуват чуждоезичници! Май сте техни поклонници а? Е аз Не съм!Тоя е никой за мен!

29

Анонимен

преди 4 години

До 12:Лъжеш се.Не са недомислени,а са си много добре прицелени в цялото стадо в Тикволандия,а не само на директно подчинените му магарета и по реакцията на Стадото резултатът е зашеметяващо ефикасен!Стадото се прояви,като Стадо и толкова!След тази гавра с целокупното стадо и гръмката липса на реакция,Тиквун вече много добре знае,как да спечели следващите,че и следващите..."избори"!Спомня ли си Стадото,как веднъж беше изпробвано,точно с подобна реплика,при избора на магарето плювню ????!!!

28

Марко

преди 4 години

А български знае ли , за един наш мастит управленец питам

27

Анонимен

преди 4 години

Абе,"полиглот",ама да не излезе "***.оум"?!Защото обикновено полиглотите не се славят с много ум.Човешката история помни много примери за владетели,даже велики владетели,които не само че са владеели само един език,ами и са били неграмотни!Обаче са създавали цели империи!!!То и Тиквун Великолепни е отявлен "моноглот",ама владее цяло седеммилионно стадо вече 10 години и не се знае още колко!И при това,стадото бъка от полиглоти!!!

26

бай ганю

преди 4 години

владеенето на езици е предимство но не е никак ключово за тази позициятой и бареков владее много добре английски манглийски но май няма да го има повече като депутат там където се скътава последните няколко годинидалеч по важни са друг тип качества и ценности дано европа бъде представена от силен и компетентен лидерза сега и може би следващите 20 год не се очертава тази позиция да я оглави източно европеец сетете се защо.щото не стават дори и за редови обикновенни депутати

25

преди 4 години

Любимият либерал който люби либералната идея е най - подходящ за този пост. Всички останали просто не стават защото не са либерали и следователно не могат да любят любимотот на цяла европа равенство.