122

Д. Вълчев е декан

преди 2 години

Д. Вълчев не е ректор, а декан на ЮФ. Мнението му за ББ. е несъстоятелно.

121

Емил Боев

преди 5 години

Този е пълен ..! 100%! Как можаха да го сложат начело на СУ!?!?! УПАДЪК НА БЪЛГАРИЯ! Няма такъв.!!!!! Лично впечатление

120

Анонимен

преди 5 години

Този бил министър, колкото Методиев Борисов е политик. Виж му дипломата другарю Вълчев. Вероятно в нея пише, че е за пожарникар, а не за политик. Може да е и от ДС-то, каквито навремето бяхте повечето като теб и него.

119

mnenie

преди 5 години

Г-н Вълчев, незаменимите са само в гробищата. Нямало друг такъв като Борисов?! Прав сте, такъв голям некадърник и крадец в новата българска история няма! Оглозгахте България, поне спрете да говорите.

118

Анонимен

преди 5 години

До МагистърКакво ти падна? Че след като профсъюзни деятели започват да се опияняват от ораторските си умения и никой, никой не слуша. Недолюбвания от мен Орешарски съвсем правилно казва: "да развалим седянката". И напускат. Велчев въведе тестовете на изпитите, които дават по-реална оценка усвояването на материала. Удари преписвачите и частните уроци. Закри едно висше уч.заведение и няколко безсмислени филиа. Доста твърди опоненти на ББ признават същото. Тези няма как да му се слагат.

117

ВЕЛИКО МАЛОУМИЕ

преди 5 години

ВЛАСТВА В ПИСАНИЯТА тук! Б.Б. не е политик - той е толкова първичен и точен, че внушава доверие, чистота и симпатии! Просто няма интелектуалното важничене, а лицето му не изразява злоба и в най-ужасните моменти (у нас и по света). Потръпвам от деянията на другите "ПОЛИТИЦИ"!

116

Анонимен

преди 5 години

Той не е ректор!

115

Джанго

преди 5 години

Бойко ще се обяви за император и ще сложи началото на хилядолетен български райх и просперитет. Смърт на комунизма, свобода за народа!

114

въте

преди 5 години

тоя пак сложи наколенките големо пълзене че падне

113

Анонимен

преди 5 години

До Камелия Обретнова"ПОПРАВЕТЕ ДОСАДНАТА ГРЕШКА! Даниел Вълчев не е ректор на Софийския университет, а декан на Юридическия факултет от април т.г."---Госпожо Обретенова, няма да я поправят! :)Те не четат преди да публикуват, вие искате (невъзножното!), да четат след това. :)Виж, коментари "поправят" 100%, т.е. изтриват. :)

112

Анонимен

преди 5 години

"По-рано превъзнасяше Миглата Куневица Пръмовица, КОГАТО МУ БЕШЕ ШЕФ. :)Сега, тая безродница вече не е фактор, и тоя сладурник се слага на Боко Тиквуня."Данибой" върти задни части според вятъра.

111

Анонимен

преди 5 години

Даниел Вълчев не е ректор на СУ, а декан на Юридическия факултет на СУ, отпреди има-няма 2 месеца. Аз въобще не го харесвам, като министър пък изобщо. Но много от колегите ми го одобряват, имал подход към студентите, на мен ми изглежда леко дръпнат, но на мен не ми е преподавал. Докато тоя до него, с мустака, ми е, пълна пародия.

110

Магистър

преди 5 години

Д.Вълчев ми е противен от седянката при учителската стачка.Жалко че пада още по ниско като се мазни на това недоразумение Б. Б.Жалко за тази държава щом Б.Б.е най- големия политик.И той е на бунището на политиката както НДСВ и както рано или малко по- късно ще отиде Б.Б.и Гражданите за Европейско Разграбване на България т.е ГЕРБ. Има Видов ден!

109

Мое мнение

преди 5 години

Борисов няма бъдеще. Прекалено провокативен и психически нестабилен. Има много некадърен пиар. Даниел Вълчев е типичен български професор. Мазник и търси от всичко високо заплащане. Българският народ скоро ще си върне България от политиците, които го лъгаха и грабиха много рязко.

108

socialen

преди 5 години

Уж интелигентен, но и той престана на най-големия *** в Банановата Република, защото се олизва за пост.

107

Много е прав

преди 5 години

Не плачете тролчета от БСП, идват нови избори и пак ще има нужда от вас :))))

106

Сата НАТО

преди 5 години

Жалко е такъв образован човек като Даниел Вълчев да се възхищава на един банкянски полицай и охранител с пожарникарско образование.Бойко има потенциал да ръководи ЕС. Руските *** си трайте, че ше вие на майката дегра дирала!

105

Анонимен

преди 5 години

Този е от к..радливата школа на НДСВ, как да не харесва бибитко нали те го издигнаха...и после се рзпаднаха, някок ден същотонще сполети и герп

104

Българин

преди 5 години

Откога Бос Мафиот да е с ранг на политик?Борисов е мафиот станал политик?Дон Корлеоне ,Ал Капоне имат ли аналог?Кои са от ранговете на тези мафиоти ?

103

Анонимен

преди 5 години

Хахахаха,още един м........