18

futurehealth

преди 4 години

Ужас....

17

gosko

преди 4 години

Кърлежите са хубави симпатични животинки. Общината трябва да изгради приют за отглеждането им. Трябва да се приеме закон против жестокостта против кърлежитеКърлежа - най добрия приятел на човека. Да го защитим!Фондация 8 крачета

16

Анонимен

преди 4 години

А най-големият кърлеж ГЕРБ кога?

15

Обезпаразитен

преди 4 години

Важното е България се спаси от кърлежа БСП и въшките СвиниКура и Милийончева, и сега ще диша свободно

14

Брех!

преди 4 години

Всяка година едно и също. А да напръскаме срещу крадливи мързеливи общинари? В затворено помещение ги събираме и обезпаразитяваме срещу некадърност с Циклон б...

13

ДЯДОТО

преди 4 години

Ама в Столична голяма да не се чешат само и да се чудят в кой хотел да си праснат колегата (колежката) ами да съберат на съвет всички квартални кметове и да им дадат къс срок за обезпаразитяване!!!!!!..., а не да продават общинска земя на поставени хора за 20лв квадрата, и после инвеститора -строител да ги черпи с мезонети...

12

До 9

преди 4 години

ДДТ е пестицит които не се ползва сигурно от поне 30 години, днес има много по-ефективни и безопасни за хората пестициди.

11

Дзъ

преди 4 години

Добре се а в Париж и Рим кърлежи няма ли, щото разни хора там си лежат по паркове така едно спокойно и лежерно. Тука брате ако не са кърлежи ще са бълхи в градския транспорт, краста по новите умни сфетофари и плъхове на ларгото

10

До 8

преди 4 години

Хвърляй смело сини кренвирши против бездомни кучета, за жалост след като закона създава хаос, ще трябва да вземем нещата в свои ръце.

9

Анонимен

преди 4 години

А какви очаквате да са общинските съветници? Вие сте ги избирали, а после превземали столицата! Както и да им викате, трябва да се борите с тях. Опитахте ли с ДДТ?

8

Анонимен

преди 4 години

А за Глутниците бездомни кучета какво ще предприемат? И кога?

7

До 6

преди 4 години

Кърлежи, комари, бездомни кучета и т.н. ги има заради залената мафия - това е бизнес за милиони, източват се огромни публични средства, но на никой не пука, като завият 2-3 кухи *** и всичко приключва. Принципно има пестициди които могат да унищожат популациите на кърлежи и комари на повече от 99%, но това не се прави, защото те били храна за птички, насекоми и т.н. Сега се създава проблем и отново се източват средства, важното е данъкоплатеца да плаща, за да върви бизнеса.

6

Анонимен

преди 4 години

А защо мерки се вземат само в София?В цяла България е така. Както не се води борба с градушките, така действията на държавата против вредители, за което хората си плащаме предварително, също не са налице. Кучета бездомни от цял ЕС само у нас има по улиците. Кърлежи по всички поляни - също. Докога?!

5

Анонимен

преди 4 години

Дрън-дрън.Оправдаваме се как не сме си свършили работата.

4

Анонимен

преди 4 години

Няма как да се справи само общината в случая. Има частни терени, има недостъпни горски терени, има хиляди животни, така че пръскането е с частичен характер. Ако хората не се пазят и не третират дворове, дрехи и домашни любимци, много трудно ще се постигне някакъв санитарен минимум.

3

Анонимен

преди 4 години

А защо не напръскат и срещу кучета?

2

Анонимен

преди 4 години

Откъде,след като пръскате редовно? Или не пръскате? Само взимате пари..И кучета ли така обезпаразитявате-на хартия?

1

Пръскането

преди 4 години

има ефект до първия дъжд.