24

я гледай...

преди 4 години

До Байчо 18 Прав си Байчо , но ние нямаме претенции да сме някакъв фактор в света, за разлика от руснаците.Ризи, блузи кой каквото нахлузи. И В Русия , същата носия.Разбираш какво казвам , нали ?

23

Вие си ги искате

преди 4 години

Само див селтик може да хареса грозната сивота, сътворена от Обръчите на Тиквун. На всичкото отгоре, цената, която съм ПЛАТИЛ за това извращение е поне 3 пъти над пазарната.

22

Анонимен

преди 4 години

До БайчоКакъв 21 век? Честно казано през 20 век не знам Маргарет Тачър лично да е рязала ленти на няколко километра нова магистрала.

21

Анонимен

преди 4 години

Е какво приключва - нали онези перки трябваше да ги махнат - между Алабин и Гарибалди още си стоят.

20

Waffen SS

преди 4 години

"Свърши се: Ремонтът на "Графа" приключва...почти"Много ми прилича на израза:"Татко каза,че ще ми купи колело ,ама друг път"

19

Анонимен

преди 4 години

Кога ще бъдат повдигнати обвинения на кметицата?

18

Байчо

преди 4 години

Нима е възможно в 21 век, в пределите на Европа, изграждането на пътища и метро да бъде считано като огромно постижение, откриването на пречиствателни станции, обновяването и ремонтирането на различни сгради да бъде значимо събитие? Та това са нормални функции на държавата. Какво значимо достижение е това да асфалтираш път, докато другите строят космодруми, изследват космоса, създават иновации и развиват модерни технологии? Можеш ли да се хвалиш, че по улицата няма дупки, докато по тротоарите не можеш да вървиш? Че строиш църкви, а закриваш болници? Че прокарваш пътища, докато се обезлюдяват г

17

Анонимен

преди 4 години

Минах наскоро пред Седмочисленици. Моето мнение е, че трябва да се докара един багер и тоя теракот да се изгребе и изхвърли. Да остане калта. Хората сами ще си довлекат камъни и ще си облагородят градинката. Ще стане много по-красиво и ще носи духа на София, който вярвам не е напълно умрял засега. А крадливците от общината - за тях да се построи затвор с точно такива плочки, точно тази грозотия и да си ги гледат по цял ден. След 20 години е възможно да се пречистят и да осъзнаят грешката си.

16

Да се рзстрелва

преди 4 години

трябва !!!!!колко десетки милиони народна пара окрадоха тези гадове да рият по това половин декарово площадче .......

15

Анонимен

преди 4 години

плочките не са криви, просто се работи с такава точност и това не са дефекти. а компромиси.

14

преди 4 години

Дали ще може да ни върнете старата настилка и плочки ?Сега като то се замисля не бяха толкова лоши.

13

sport

преди 4 години

До ФандъковаТакова чудо рядко се изпуска. :D

12

бг

преди 4 години

Не бях идвал в София десетина години. За празниците гостувах на роднини. Пообиколих, поразходих се. Разликата е голяма и то положителна. Може да не живея в София, но тя е столица на всички българи. Харесва ми.

11

Анонимен

преди 4 години

Ами в АНглия, Германия и прочие как има глоби и има качество?

10

Фандъкова

преди 4 години

Хубавое! Както гласувахте сега за Бойко, на есен пак ще ме изберете ,овце!

9

преди 4 години

При тия глоби как точно се очаква качествено изпълнение?Тури 90% неустойка за качество и да видим колко ще крадат...

8

Анонимен

преди 4 години

Ремонтът не беше направен от такива като нас за такива като нас, както пише един тук. Ремонтът беше направен под ръководството на мафията, от едни дето не знаят да четат и пишат и обикновено живеят на социални помощи и кражби. Всеки ден ги виждам кой прави ремонта.

7

Анонимен

преди 4 години

Вярно е.

6

Анонимен

преди 4 години

Като за начало трябва да се пренаредят всички плочки, но още по-добре е да се сменят с други, с някакъв по-нормален цвят.

5

Анонимен

преди 4 години

Вярно ли е, че К. Нинова подала оставка?