84

М, да ...

преди 4 години

Гешев от Божурище: Краде се много и нагло-------------Гешев а Вие можете ли да се справите с крадците, / да сведете до минимум кражите/ , като промените това положение или не?!? Как ще го направите когато кметствата пр. по селата кмета е и касиер пп. Спрете само с констатациите "умници", 1во.Мислете 2ро Действайте

83

Анонимен

преди 4 години

Зрителите на Българска свободна телевизия се увеличават а на клозетната ПИК-телевизия намаляват. ГЕРБ 4 ЕВРОДЕПУТАТИ ПЛЮС ЕДИН ТУРЧИН ПЛЮС ЕДИН НА СДС, БСП с един повече с пет и то само от бсп.

82

хахаха

преди 4 години

Склонен съм да вярвам, че кмета е спазил всички точки на законите. Ако има проблем, то го търсете в лобистко написаните закони /кмета не пише закони/

81

Анонимен

преди 4 години

КРАЙ НА ПИК ЦЕНЗУРАТА - ГЛЕДАЙТЕ ВЪПРЕКИ БОЙКОТО НА БУЛСАТКОМ БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ ПО ИНТЕРНЕТ. Всегки ден български филми и показване на корупцията и продажните медии, социолози и политолози, че и някои прокурори - герберчета. ГЕРБ се сви до ци га нцкия електорат но с медийната империя на Пеевски успя да отврати народа да не гласува масово. КОЙТО ЛЕЖИ НА ГЕРБАВО УШЕНЦЕ, ЩЕ ТРЯБВА ДА СТАВА ОТ НЕГО.

80

Анонимен

преди 4 години

Чакаме кой удобен кандидат за главен прокурор ще си изтипосат суджуците, за да отидем и да поискаме пред президентството, Радев да наложи вето на тази Пеевска кандидатура. Референдум и избор на главен прокурор от народа.

79

Свирка Близалкова

преди 4 години

Гешев, искам да знам кога ще се занимаете с оня отврат Цв.Цв. ??? Ако чакате да паднат от власт, значи няма смисъл от съществуването ви !

78

Огняна

преди 4 години

Народа е озлобен и ще загуби още. Такива народи изчезват.

77

как

преди 4 години

аз ли нещо бъркам или според зам главния прокурор 1 дка излиза 100 000 лв Там нефт ли има, злато ли че е толкова скъпа

76

Antonim

преди 4 години

Защо не провери и предишния кмет на Божурище Аспарухов?

75

шопендар

преди 4 години

тези навици ни останаха от социализъма,и затова е този ламтеж за власт.народните избраници не приемат този избор като висша форма на доверие,да са в услуга на народа,а като възможност да се награбят,в рамките на мандата си,и след тях и потоп.и това е което отблъсна народа от изборните урни.

74

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНАРОДА Е КАТО ОГОЛЕН НЕРВ, НАЕСЕН НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ЩЕ ИЗРИТА ОТ ВЛАСТТА ГЕРБАВИЯ КМЕТ НА БОЖУРИЩЕ И ПОДОБНИЯТ МУ МУТРОГЕРБАВ КМЕТ НА СОФИЯ.

73

Анонимен

преди 4 години

КОГА ЩЕ БЪДЕ ПРИЛОЖЕН ЗАКОНА ЗА КПКОМПИ СПРЯМО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ НА КОЙТО НЕ МУ ИЗЛИЗА СМЕТКАТА В ПАРИТЕ КАКТО ОБЯВИХА РЕДИЦА ЖУРНАЛИСТИ???? СТИГА С ТАЯ ЦАЦА ОТ ГЕРБКОМПИ И СПЕЦ ПРОКУРАТУРАТА ЗА КОКОШКАРИ ЛИ СА СЪЗДАДЕНИ?

72

ДРЕБНИ УСЛУГИ ТАКТИК

преди 4 години

ЗА ОТБЕЛЯЗВАНЕ Е КОЛКО БЕШЕ НАВИРАН В ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ ПОДХВЪРЛЕНИЯ ДОКАЗАН ОТ СЪДА КАТО ПОДХВЪРЛЕН ПОДКУП НА ДЕСИСЛАВА ИВАНЧЕВА. СЪЩО И ОБВИНЕНИЕТО СРЕЩУ ЙОНЧЕВА В ПРЕДИЗБОРЕН МОМЕНТ. СЪЩО И ОТКАЗА НА ГЕШЕВ ДА ОБЯВИ ОГРОМНИЯ СПИСЪК ОТ ПОЛИТИЦИ, СВЪРЗАНИ С КТБ ВЪПРЕКИ ТРИ ПИСМА НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА. И НАКРАЯ ЗА ОТБЕЛЯЗВАНЕ Е ЧЕ ГЕРБЕСТИЯ КМЕТ НА БОЖУРИЩЕ Е ПОГНАТ, КАТО УДОБНО Е ИЗЧАКАНО ДА МИНАТ ЕВРОИЗБОРИТЕ В КОИТО ОБРАЗОВАНИТЕ РОМИ ДА ДАДАТ ГЛАСА СИ ЗА ГЕРБ

71

Анонимен

преди 4 години

Това е голямо откритие. Този човек е за награда. В България никой и не е подозирал. че се краде.

70

Анонимен

преди 4 години

Краде се много и се краде нагло и затова се намираме в това положение, това каза на брифинг............ Корадо Катани! Дръж се МАФИО, ........., ще те смачкат! Вярвате ли?

69

Анонимен

преди 4 години

Нали имаме съдилища и прокуратура..Какви са тия измислени парарелни специализирани прокуратури,компи,момпи и други измишльотини,Изберете едното.

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - тия пак ни замазват очите с дребни рибиВсички в РБ крадат бе, анонимен! И вие, цацата - най-дребната риба, че даже и планктона, крадете каквото и както падне! Аре, не се хаби толкова с изблиците на "възмущение"!

67

Анонимен

преди 4 години

тия пак ни замазват очите с дребни рибиа в центъра на софия се краде като за последно и се гаврят с народаи в другите големи градове абе гербава мафия това

66

Анонимен

преди 4 години

Никога няма да посмее да посегне на кметовете на Варна,Пловдив или София.

65

Anon

преди 4 години

Във възможност да ги логистират .... ??? Това някакъв плод на някаква титанична мисъл ли е?