169

овчи мозъци

преди 4 години

каква разлика има дали България ще изпрати 17 депутати от ГЕРБ или 17 от БСП в т.н. европейски парламент, който всъщност е просто една парлама и в двата случая ротшилдския кибук наречен ЕС печели а Българския народ продължава да страда под хомота който юдо-масоните ни нахлузиха

168

само БСП (БКП)иЦСКА

преди 4 години

Не ни излизайте отново и отново с тая изтъркана демагогия, Баджева, Зюмбюлев ! Не заради тези "грешки" загуби БСП ! Една от грешките им е че се надява такива като вас, срещу некой друг лев, ще им дигнат рейтинга с тези хилави "извинения" ! С това ли щяха дани привлекат, да ни покажат че са способни да дадат на българина по висок стандарт - като ни подхвърлят евтините апартаменти и къщите за гости ??? !!! С това старо олио мажете на пенсионерите филиите !

167

Jo6

преди 4 години

КАК МОЖЕ ДА СЕ ПРАВЯТ АНАЛИЗИ НА ТАКОВА ГЛАСУВАНЕ ! СМЕШНО ПОЛИТИЧЕСКО БОРИЧКАНЕ ЗА НЯКАКВИ СИ 16 ЧОВЕКА ОТ НАД 500 ! СМЯХ ! КОЙ НИ БРОИ ЗА НЕЩО ???

166

Анонимен

преди 4 години

Волене волене с тоя резултат ако ще за чистач на тоалетните в руското посолство да се явиш няма да те изберат

165

2058

преди 4 години

По повод поредната му победа над над бсп е Построена е 50 метрова статуя на Бойко Борисов на мястото на позитано 20

164

Анонимен

преди 4 години

Празни надежди е тезата че БСП може да спечели избори. БСП няма да спечели и следващи избори, но се говори така за да се разместят карерните постове вътре в партията и едни нови щабове да лапнат парите в подготовка на следващото гарантирано поражение.А реалността е, че ще си тупат топката като втора сила дълго време. Да се радват че не изчезват с темповете на сините демократи например.

163

спасяват Ел.Йончева

преди 4 години

Бсп предлагат офшорната Ел.Йончева за евродепутат за да я спасят от затвор, защото тя е обвинена за пране на огромна сума от КТБ чрез нейна офшорна фирма. Същата Ел.Йончева твърди, че се бори с корупцията...Смях...

162

Бсп кадри

преди 4 години

За нищо неставаме а ни се краде Ама гаден народ не ни дава

161

Анонимен

преди 4 години

БСП са си лузари

160

Пенсионер

преди 4 години

До Зная, че 166 Абсолютно те подкрепям . 14г. съм работил държавен служител в БАБХ и през това време нито един инспектор не е махнат по политически причини. Твърдя че 90 % бяха комунисти от онова време.Сменявани са само директорите на областните агенции.

159

Аз пък

преди 4 години

Нинова и Йончева бяха като побеснели *** и идеята, че при победа ще претендират за власт, накара много хора да гласуват за ГЕРБ за да ги спрат и накарат да млъкнат.Една утопия:да се гласува "против"! Тогава ще има голяма активност, хората ще гласуват с удоволствие и малките партии ще имат шанс, а победител ще е този с най-малко гласове.

158

Зная, че

преди 4 години

В държавната администрация още от времето на Костов си кютят всички червени некадърници, които не са амбициозни да се захванат с нещо на частно. Мразят ГЕРБ и плюят под сурдинка и определено не гласуват за ББ, тава е още една от червените мантри. Борисов не е сменил даже много от червените зам.министри - например Бойко Пенков, които горе-долу си гледат работата и не предизвикват скандали. ГЕРБ просто нямаше толкова хора, и до днес няма. Както и при магистратите - седят си русофилите и ***

157

хаха

преди 4 години

Няма никакво значение че дясното крило в БКП победи лявото крило пак в БКП! България и в бъдеще ще си остане в девета глуха и капацитетът на нацията доколкото е останал такъв ще продължи да се насочва към Терминал 2.

156

мааши на Русия

преди 4 години

И на децата стана ясно , че руския ген. Решетников е сложил Нинова и Радев за да се обърнат срещу САЩ и ЕС . Другари много сте елементарни.

155

Еди Кой Си

преди 4 години

Що за терминология - да се печелят избори, като се отиграват ловко скандали? Ако журналистите, които са коментирали, мислят така, наистина много жалко. На следващите избори сигурно тези същите ще ми обясняват как партиите отблъскват хората от себе си. А такива коментари какъв резултат постигат? Май същия.

154

Чета и се чудя

преди 4 години

Въпросните коментатори и анализатори не проумяват ли, че бсп е бедна на идеи, нищо ново не може да измисли, затова откъм "Позитано" все се чуват врели-некипели за индустриализация, за водеща роля на държавата и т.н. Т.е., искам да кажа, че ГЕРБ ще продължава да печели избори, просто защото трезвомислещите хора искат друго. А онези, които продължават да гласуват за провалилата се много пъти бсп, май го правят по-скоро от носталгия по времената, когато са били млади.

153

анализатор

преди 4 години

Докато БСП не се отдели от наследството БКП-такъв ще бъде резултата.Друг е въпросът,че нашия *** народ вижда как го крадат,експлоатират,лъжат и мачкат,но избира разбойниците.Народопсихология на изключително *** народ.Факт.От 1300 г. история,700 год.под робство.Нещо да кажеге.Сега отново сме същите.Затова гербаджийската *** ще бъде начело.

152

Анонимен

преди 4 години

До 157Кога последно спечелихте избори, че не мога да се сетя?

151

Анонимен

преди 4 години

До 157Тъй тъй :) повтаряйте си го :))

150

Боби

преди 4 години

БСП може да спечели избори.Ама друг път.