5

Димитър

преди 4 години

Скандалите са от значение, ако електората не е политически апатичен и е по критичен. Критиката обаче да не се свежда до писане на статуси и коментари във фейсбук, а в това да излезеш и да дадеш своя наказателен вот в случая! След като гласуват под 1/3 от имащите право, значи народа не е много заинтересован за бъдещето!

4

Анонимен

преди 4 години

Нинова беше добър ръководител , но тези около нея не бяха най добрия избор , а в партията има *** и предатели които за лични цели и облаги са готови на всичко.Затова тази партия няма да бъде подкрепяна.Партиите са изчерпани. Трябва персонална форма на управление и отговорност. Президентска република е изхода, покойния Б.Димитров го беше разбрал и имаше възможността да го постигнене , но за съжаление почина, а сега няма популярна фигура която да го направи.

3

Анонимен

преди 4 години

Европа - 1600 евро мин . заплата Русия - 110 евро

2

Анонимен

преди 4 години

Нали А в любимата ти Русия всички пари ги прибира Владимир Владимирович ...

1

V

преди 4 години

Това беше протестен вот срещу еврогейзма . Българина не иска брюкселско рабство ,щото няколко човека печелят на гърба на народа ,и то не по пазарни принципи а с кражба на обществен ресурс .Хората не смятат за нормално тия хора да вземат над два милиона лева при минимална работна заплата от 560 лв ;) ТОВА Е НЕРЕАЛИСТИЧНО .