117

Анонимен

преди 4 години

Ако графата не подкрепям никого участва както и кандидатите повече щяха да гласуват, но това не е угодно на никой кандидат, то тогава смисъл от нея няма , щото вместо 17 хрантутника можеха да идат 14 примерно и да им дойде акъла как трябва да работят

116

Анонимен

преди 4 години

Тези евродепутати имат ли езикови изпити, за да докажат владеенето на родния си език и поне един от най-говорените в евро-парламента езици? Помним излагациите на Бареков и наглото му поведение, след като стана за смях пред света и посрами България.

115

Анонимен

преди 4 години

Разликата май стана по-голяма от изборите преди две години другари?

114

Тинтири Минтири

преди 4 години

Нещо положително в резултатите: АТАКА, НФСБ, АБВ - зад Минчо Христов :)

113

Анонимен

преди 4 години

До О С Т А В К А !!!Е, че само от ГЕРБ ли лъснаха? Всички са в кюпа! Кажи с кой да сменим ГЕРБ? Бареков, Слави Трифонов, Йоло Денев? С кой? Нали с футболни агити, платен вот и предизборни манипулации дори в деня за рамисъл свалиха ГЕРБ. Е, това ни струва нови 15 милиарда дълг за има няма година "Орешарски". Кой бе съветник на Цветан Василев? С чий мандат бе "Орешарски"? Казвай? Целия съм в слух. Тази част от олигарси дето ги арестуваха на кой са спонсори? На "борците против корупцията"!

112

Анонимен

преди 4 години

До iceblast88Социологическите изследвания на всички социологически агенции подаваха резултати близки до тези от ЦИК. Червен Кольо само изнасяше манипулиранни данни до едно време, но се "поправи". Та за каква фалшификация говорим и какви правилни таксита? Сигурно си слушал записа от преди години: "БСП прави избори в Сливен". "Трактора", "Галерия", 'момчетата на Йоско", "натиск над председатели на секционни комисии". Още вярваш на "Костинбродски афери", микробуси с двойни дъна и т.н.

111

Щерю

преди 4 години

Най- добрата новина - ДОСТ на гадния Местан Ага - 0,35% ...

110

iceblast88

преди 4 години

Не съм наясно как са минали изборите, но знам, че в Русе бюлетините се извозваха с таксита на Точните. А от точка А до точка Б дали са подменени чували с бюлетини само бакшишите знаят. Егати пародията на избори, да извозваш бюлетини с таксита, от там нататък представете си каква порнография са били целите избори! Всички са седнали и на база кои колко пари е извадил са си писали едни гласове дето хората идея си нямат, че са гласували така или, че въобще са гласували. Цирк като цялата ни държава!

109

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Марешки да дига цените!Народа да изрита всички Националния Статистически Институт дето дадоха ЕГНтата на милиони мъртви души. Генералите да стягат АРМИЯТА и превземат ПОЛИЦИЯТА, която не каза нищо за фалшивите секции направени специално за изборите. КОЛКО БГ ЧЕНГЕТА ИМАШЕ В ХАЛКЕДИКИ ДА ПАЗЯТ КАШОНИТЕ С ВОТА? ЗАЩО НЯМАШЕ МАШИНИ НАВСЯКЪДЕ?На война братя срещу А Т-И-К--В-А-!!! Никаква прошка за АПАРТАМЕНЧИЦИТЕ!!!

108

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

С фалшиви секции в затънтени местности и гета къде няма полиция. Хората, които са "гласували" са мъртъвци от преди 50 год. Така печелят винаги. Националния статистически институт им дава данните.

107

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

23 ВОЛЯ Българските Родолюбци - 66 917 (3.60%)Дигай цената на бензина и дизела. Минимум 3.00 лв/лДокато не ги удариш по джобата не става. Остави бензина 3 - 4 лв. за литър. Лукойл ще дигне на следващия ден. Пробвай и ще видиш. После на следващите избори щете носят на бял кон и ще имаш такъв вот. Марешки, дигай цената на горивото. После да не съжаляваш?

106

wer

преди 4 години

Всъщност ГЕРБ има 9% от имащите право на глас - горе долу държавната + общинските администрации

105

О С Т А В К А !!!

преди 4 години

Мафията трудно ще сдаде властта по мирен път. Не вярвам в изборните резултати. Няма никаква логика да спечелят ГЕРБ след такива корупционен скандали. Никой от познатите ми не е гласувал за ГЕРБ.Как тогава спечелиха толкова убедително ?!

104

Анонимен

преди 4 години

Сега за какви глупости пишете бе! А бе изгубихте поредните избори! Какво мънкате за тоя и оня?

103

Анонимен

преди 4 години

Имало едно време....партия БСП! Хахахаха!

102

анализатор

преди 4 години

Уточнение: 3/4 от сбора на гласовете на две парламентарно представени партии.

101

анализатор

преди 4 години

Десислава Иванчева, без кампания има 3/4 от гласовете на две парламентарно представени партии. Това говори достатъчно.

100

Анонимен

преди 4 години

Къде се криете Симеонов и Сидеров какво стана Иванчева изкара повече от ваще гласове а икъде се покри човека с бинзина дето беше се готвил за двама представители

99

резултат

преди 4 години

Най корумпираната партия тръбеше 2% + , а след избори - 10% оставка на бсп и разследване на всички соц. социолози.

98

Анонимен

преди 4 години

До 89!И аз бих платил на някой русолизец билета до Москва,ама за влак и при положение, че няма право да се връща повече в БГ!