137

gio

преди 4 години

ако имат право да гласуват хора с средно или по-високо образование избирателната активност ще падне до 2%

136

ЪхЪ

преди 4 години

До Шефа. А ти това видял ли си го и можеш ли да го докажеш??? Или тя една жена на опашката каза.....

135

Shark

преди 4 години

До заблуда. Ами да са гласували,някой да ги е спирал. Който не е гласувал няма право да приказва сега.

134

Анонимен

преди 4 години

ПЕЧЕЛИВШИТЕ СМЕ ОНЕЗИ КОИТО НЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА МАФИЯТА......И НАШИЯ ГЛАС ЩЕ СЕ ЧУЕ - ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ С ГРАБЕЖА

133

ДНД

преди 4 години

До РеалистА ти бил ли си в комисия ? Аз съм бил. Пенсионери дошли за парите. На тях им е по-добре някой да напише протокола и не ги интересува какво е написано.

132

заблуда

преди 4 години

Какви избори, какви победи! Гласували са общо 900 000 човека, останалите къде са! Не са гласували! Какво показва това господа социолози и политолози, а?Това коментирайте, а не бляскави победи с 300 000 човека.

131

Гунчо

преди 4 години

До западняк европеецАко със избори може да бъде променено нещо,отдавна щяха да ги забранят!!!

130

западняк европеец

преди 4 години

Гласуването се отдава по принцип само на интелигентни и начетени хора, а не на пpимaти. 25 % горе-долу са нормалните хора, така че това е съвсем нормално участие, другите им е все тая кой, защо и как ги управлява, те са на Земята така или иначе ден за ден.

129

западняк европеец

преди 4 години

Гласуването се отдава по принцип само на интелигентни и начетени хора, а не на ***. 25 % горе-долу са нормалните хора, така че това е съвсем нормално участие, другите им е все тая кой, защо и как ги управлява, те са на Земята така или иначе ден за ден.

128

изнервен

преди 4 години

До десет процента. Това вече го написахте стотици пъти. Писано е и за предишни избори. Та по твоята логика колко има тогава БСП - 6%. Ами така работи демокрацията бе, цър.вул. Който гласувал, гласувал, така е в много държави. Да не искаш като преди 1989 да са гласували 99% - това време мина.

127

Винету

преди 4 години

До шефа. Шефе, шефе, май не знаеш колко си *** - като червен галошш. Бюлетините се броят в комисиите пред всички и се прави първичен протокол, който се подписва от всички и ВЕДНАГА се качва в интернет. Айде сега ти, ***, обясни как се сменя чувал или протокол и няма да се разбере разликата. Глу.пак.

126

Шефа

преди 4 години

Чакат хората да се уморят в "Арена Армеец" и ....започва масовата подмяна на чували в последните 5%!Тия от ГЕРБ са уникални фалшификатори!С последните проценти ще докарат разлика от 8 % с БСП!

125

Десет процента

преди 4 години

До Пипи: 30% от имащите право на глас за гласували. От тези 30% за ГЕРБ са гласували 30% значи общо 10% от имащите право на глас. Това е "голямата изборна победа" на гербаджиите.

124

Пипи

преди 4 години

Та не разбрах колко са гласувалите в България Май някой разпореди медиино затъмнение.

123

Jo6

преди 4 години

ПОБЕДА НА КОМУНИСТИТЕ НА ББ. ПОБЕДА , ПОБЕДА, ПОБЕДА !!!! С МАЛКО, НО ЗАВИНАГИ !

122

Анонимен

преди 4 години

До ля ля. А ти кой си? И как реши, че си нещо повече от тези, за които говориш? Не е ли доста нахално, като е можеш да го докажеш (а като ти гледам правописа съвсем).

121

Калашников

преди 4 години

На Воленчо бая му провисна алчната мутра.. Продадената му душичка стене!!

120

Реалист

преди 4 години

До iceblast. Или си много ***, или си нямаш понятие от изборния процес. В комисиите има представители на различни партии, застъпници, наблюдатели и др., бюлетините се броят пред всички и се прави първичен протокол, който се подписва от всички и се качва ВЕДНАГА в интернет. Айде сега ти обясни как се сменя чувал или протокол и няма да се разбере разликата?

119

ля ля

преди 4 години

мили хора - поумнете!!!електората на гроБ идва от ББ който беше главен секретар после кмет (а тръгна от пойарникар и охрана)после още каквото министър и не иска да е президент :) то няма как да стане :) (само за това го подкрепям) човека има бая народ около него и докато ние си псуваме си се развива и печели ли печели! важното е че госин Пеевски с бг паспорт влезна в ЕП както и неговата свита! от България - идва ли гняста! за каква излагация говорим при Бареков - сега ще видите !!!срам!

118

Анонимен

преди 4 години

Накрая идва Горският от ЮГ и изгонва всички