51

Анонимен

преди 4 години

Гергов вкара Станишев и попречи на победата на БСП. Нинова ги предипреди, че те ще поемат вината при неуспех. Гергов и всички станишеви дружки да си подават оставката.

50

Анонимен

преди 4 години

В десните партии няма бизнесмени, а фондацийни храненици, които не разбират от бизнес. Десните само усвояват парите на ОО.

49

Анонимен

преди 4 години

Откога в една лява партия има бизнесмени?

48

Активист на БКП

преди 4 години

Ето,този честен и трудолюбив наш другар ,Гергов,каза цялата истина !!!

47

Хайде този тарикат

преди 4 години

да оглави БСП, тогава ще го видим какво може. Да лала знае, но как ще поведе бабичките? Хайде, че те са на свършване!? БСП загуби, защото старите мутри подкрепят Станишев, а той е убиеца на партията им!

46

1234

преди 4 години

Този е главния виновник за разкола в бсп и станишев. Оня парцел във Варна за 42 млн, сметката му я връчиха за изборите. Свинаря префактурира към изборния резултат на бсп. Този трябва да бъде изкшючен директно

45

Анонимен

преди 4 години

Нинова, време е да разчистиш свинарника! Начело с главния Свинар! И следващият път да знаеш на предатели да не прощаваш!

44

Smurf

преди 4 години

Тоя не го ли изгонят със шутове от БСП Герб все ще е на власт

43

Спекулации

преди 4 години

До Бож.: Това са си твои спекулации, а не проблеми на БСП. Русия е поддържала и ще поддържа връзки с всички европейски държави и това не е проблем за никого."Помакедончването" е в историята на миналия век. Никой от тогавашните политици не е жив, за да се извинява на някого.Тези "милиарди" руски евра са си твои фантазии. Ако някой има информация за изнесени незаконно пари от България нека гио предаде на прокуратурата. Ти нямаш, нали?А за герберските далавераджии да не говорим. Няма извинения

42

Вън от БСП

преди 4 години

Това са ***-ите на Боко в БСП. Нинова е на прав път такива като този Станишев и другите дето искат в името на парите да се прегърнат с джендъра от Банкя нямат място в БСП

41

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ платиха на Герго и санишефт 42 милиона, за да разбият Нинова и БСП... Толкова за този *** и отговорността!

40

Анонимен

преди 4 години

До Бож. 38ПЪЛЕН ***!!!!!!!!!!! Надявам се Нинова СЕГА ДА ИЗВАДИ ВСИЧКИ МРЪСНИ И КИРЛИВИ РИЗИ на гробаджиите, така че ВЪОБЩЕ НИЩО ПОВЕЧЕ НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ тия гробокопачи да не получат! Но първо да исхвърли герговците, миховците и станишевците!

39

Гергов

преди 4 години

А за това дволично грух-грух кой би гласувал. Той прави бизнес с Бойко, Пеевски и БСП

38

Анонимен

преди 4 години

Оооооооооо.............че на всичко отгоре и нагъл!!!! ЗАРАДИ него и станишката е това!!!! Дано Нинова успее да ги ИЗРИТА!!! Но се съмнявам.........тях ги поддържат гробаджиите!!!!

37

Бож.

преди 4 години

Най-важните неща,които трябва да направи БСП ако иска да не се разформирова са следните:1. Да скъса всички връзки с Русия (СССР)2. Да се извини на народа за помакедончването3. Да върне в народния бюджет поне 100 млрд. от стотиците,ако не и хиляди милиарди невъзвръщаеми евра,които изпрати на руските "другари".

36

не може да бъде!

преди 4 години

Ако питате мен,избирателите се уплашиха/а може би ядосаха/от това,че Станишев пак е в листата на евродепутатите!?Аз лично съм против човек без един ден трудов стаж да бъде политик и да определя съдбата на хора ,които се гърбят по 40-50 ч.седмично,а някои и повече!?

35

Опорнаточка?

преди 4 години

До Анонимен 32: Г'лупости са това. Да, БСП ще се върнат в парламента, но това, че не са били там не е било причина някой да не гласува. Това си е типична гербаджийска спекулация.БСП е внесла не един законопроект в парламента но гербаджийското мнозинство не е приело нито един. Тов абеше причината да напуснат. Но ще има втори тур. Да видим как ще се държат патриотите сега. Те бяха вярна патерица на ГЕРБ, но докога?

34

До Станишев европеец

преди 4 години

Как се уреди ли? Има правилният етнос, а много малко такива са водачи в Източна Европа в момента.

33

Анонимен

преди 4 години

Най-голямата грешка - че не са те изключили от БСП ти агенте на ГРОББЕЗ КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ ТОЛКОВАС МЕДИЙНОТО ЗАТЪМНЕНИЕ НА ТЕЛЕВИЗИЯТА НА БСПС ВПРЯГАНЕТО НА МЕДИИ, ДЪРЖАВЕН ОБЩИНСКИ АПАРАТ И ОБРЪЧИТЕ ОТ ГЕРБАВИ ФИРМИ.

32

Щерю

преди 4 години

Те това е свинар-милионер, потънал в ла *** до ушите...