103

Анонимен

преди 4 години

Десислава Иванчева, сама, под домашен арест, лишена от възможност да се среща с избиратели, ОПРАВДАНА, че е взела подкуп и осъдена по кошаревски че била искала, ами що не го взима тогава, ТЯ БИ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ПАТЕРИЦИТЕ АТАКА И НФСБ - ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!!!

102

Паисий

преди 4 години

Дали Нинова сега няма да иска импийчмънт за Радев защото не успя в агитацията си?

101

Анонимен

преди 4 години

До Калеко Алекоизмекяяяр

100

Анонимен

преди 4 години

До БайфиданВ ЕС гласуват, защото искат още "бежанци", но българите не ги искат.

99

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ - слуги на Москва, Анкара, Брюксел, ВашингтонБСП - слуги на Москва но има и доста патриоти.ДПС - слуги на АнкараВМРО- слуги на Вашингтон, слуги на ГЕРБ и на техните слуги. Електорат - заблудени патриоти. Ще ги отрезви скъпата сделка за Ф-16. Елит търговци с българско гражданство и джендриДа България - присвоили си името на България, слуги на джендаризма, антибългари, слуги на Израел, на Анкара, на Вашингтон. Нито един от тях не милее за България, ама нито един човек.

98

The best

преди 4 години

До винету, нито съм червен нито зелен нито син. Живея далеко далеко от географската ширина в която живееш и се мъчиш ти. Този президент за разлика от всички предишни е високо уважаван в нормалните държави. Когато ти завършиш с отличие една от най - елитните американски военни академии м9же да даваш мнение за Президента Радев

97

Упс!

преди 4 години

Тоя "шамар" бетонира статуквото. Много благодаря!

96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 118Ха.......че Москва не е за триполови!!!! Там ходят само нормални хора и то с пари! А по гръчко се влачат гробаджийските "новобогаташи", пооткраднали от бюджетната баница!

95

Охлюв

преди 4 години

Радефф, радефф, ама ако БСП бяха спечелили при същата активност, друга песен щеше да пееш, нали *** червен.

94

Упс!

преди 4 години

Иванчева - кмет на Сливен. По постоя ен адрес

93

Реалист

преди 4 години

До 114 анонимник. Колко сме жалки и смешни драскачите по сайтовете. Всеки си избира едно парче от големия пъзел и коментира само него, защото така му е угодно.

92

ХАХАХХАХА

преди 4 години

До Калеко АлекоНие от Ваклин груп събрахме мечтите на ГЕРБ под един покрив...как си олигархосайтова мъъършо? Радваш ли се на най-ниския ви резултат и като проценти и като брой гласове на всички времена?

91

Факт

преди 4 години

Изборите за ЕП печелят 5 партии, от които само БКП/бсп е азиатска !

90

Анонимен

преди 4 години

Иванчева кмет на СОфия. Никога повече фандъкова

89

Анонимен

преди 4 години

Единствения шанс на най-антибългарските партии ГЕРБ и психодесните да имат успех е да отвратят народа да не гласува, и го постигнаха. Така спечелиха евроизборите с 6 и 1 процента от избирателите. Българи, гласувайте, защото изчезваме като народ под тяхно управление, крепено от ДПС.

88

Винету

преди 4 години

До the best. Ама според теб. А червените охлюви нямате думата сега.

87

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 105Пфффуууу....................ОТВРАТ!!!!!!!!!!!!!!!!

86

Анонимен

преди 4 години

Смешен плач на резидента,пардон на президента.Дори няма доблестта да признае загубата,да поздрави нормално победителите.А къде са дветв вещици,сигурно вече са хванали гората.Това поне им е в кръвта.Бойко ще им отпусне няколко мандри и ще настане един живот за ***,ей.

85

Анонимен

преди 4 години

Е как да не е ниска избирателната активност, като и русофилите бяха на изборния ден в Гърция и Моловете на Истамбул...а не в Москва !

84

Калеко Алеко

преди 4 години

Шамар за тези с Визията и "Алтернативата", която избирателите така и не припознаха и затова заложиха на Статуквото ... !!!