123

Анонимен

преди 4 години

Ало,***,в Германия конституционният съд може да бъде сезиран и от обикновените граждани.Пак непоготвен.

122

апо

преди 4 години

Радев не е от политическата класа , не-не !Накълван , посредствен селски мисирок няма нищо общо с политика и още по-малко с класа.

121

Анонимен

преди 4 години

Шамар и за тебе бе, Радко, ти да не се имаш за магазинер? Пфу

120

преди 4 години

Голямо празнословие... Конституционният съд е всичко друго, но не и "опора на гражданите". Верен слуга на партокрацията от началото на съществуването си, та досега. Достатъчно е да се погледнат решенията му по всички ключови въпроси, свързани с увеличаване на правомощията на народа...

119

Щерю

преди 4 години

Райчев, Колев, Радев, Йончева, Нинова, Съсела и сие - червените ужасяващо манипулират народа с думите си - демоничен комунистически патент, който "програмира" зло в умовете на хората...

118

Анонимен

преди 4 години

Спешно се търсят памперси за Дондуков 2

117

пореден бой

преди 4 години

Цялата руска машина 3-4 партии и пионка презЕдент не могат да се справят с един Българин държавник

116

Анонимен

преди 4 години

московския пудел да каже, кога е критикувал БСП?

115

Анонимен

преди 4 години

Радев получи особено звучен шамар! Включването на президента в изборите като патерица на бсп не донесе очакваните милиони гласове, напротив подкрепата беше нищожна, направо мижава! Сега маже и замазва (очите на слепите)! Ха-ха-ха-а!

114

България

преди 4 години

ЦЦ със къща за ГРОБ и 2 асансьора

113

The best

преди 4 години

Винету това че си *** не те оправдава да пишеш глупости, като незнаеш нещо чети, най - лесно е в Google. Четете хора образовайте се поне малко за обща култура. Относно дали съм на Позитано 20, не съм, не са ми от любимците хората помещаващи се там. Преди доста години напуснах пределите на България заради хора като тях и сегашните управляващи,но президента е стойностен човек в това съм сигурен!

112

хахахахаххах

преди 4 години

Дааа, преди впрягаха бате Серго в "битките"-гонеха трамвая там със СЕРгей..Сега пуснаха Милиончева, самолетения далавераджия и *** и...се нахендриха на самолета на Бойковия КУРнелий....Хахахахахаха...ЯКо,кеф! Как се гърчат тролчетата, мъчат се да измислят нещо умно да напишат,ама...не става бате, отдавна не сте на всеки километър. Дано поне Милиончева да ва събере някой вечер в къщата за гости и да ви плати там по парче пица и 50 стотинки на коментар.***...

111

емиграция

преди 4 години

Добро шамарче получи нашето президентче. А дано най-после си научи правата, задълженията и мястото, което му е отредено по конституция.

110

Анонимен

преди 4 години

ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА герб НЕ СА КОМПРОМАТИ. Разбра ли """""победили""""?

109

изнервен

преди 4 години

До 137.Съд и затвор за шайката от БСП. Които си служат с лъжи, компромати, подмоли похвати и създават хаос в държавата. А това че всеки път я фалират е отделно.

108

Анонимен

преди 4 години

Шамара беше най-вече за тебе, Резиденте

107

Боко

преди 4 години

До краят на ГЕРБ. А така, пиши, пиши, то все някога ще има край. Ама ти дали ще си жив да го видиш.

106

Тръмп

преди 4 години

Време е да отсвирим и чорапа.

105

Винету

преди 4 години

До the best. Хе-хе, само дето е можеш да докажеш, че си някъде, а не на Позитано 20. Тези евтини номера не минават. А радефф нито е уважаван в нормалните държави, нито няколкоседмичен курс в САЩ може да мине за академия. Такива жалки *** като теб, тарикат, не са интересни.

104

КРАЯТ НА ГЕРБ

преди 4 години

Президента да използва най-важния си лост, да не подписва за главен прокурор. СЪД И ЗАТВОР ЗА ШАЙКАТА