19

жиго...

преди 5 години

Докато се самоцензорирате и триете " РАЗПНИ ГО " , ще има само " ОСАННА " !!! Не може остра критика да ги жигосва, Може само блага критика,която звучи като опрощение.!!! " Страх лозе пази ", че гроздето кисело ще го ручаме оти нема друго и ще си мърморим благо'благо да ги не ядосаме.Значи не критика,а мнение да не ьагубите благоволение.

18

Анонимен

преди 5 години

За таквиз субсидии от държавното управление към партиите Енгелс не е изчислявал като представител на постепенната постоянна промяна в държавното устройство за осъществяване на революционната промяна на държавното управление с развиващите се производствени отношения с предобитите оръдия на труда и последващите от туй отношения към ресурсите от субектите в идейно отношение между тях,нито Ленин е писал декрет за таквиз субсидии като представител на бързата изведнъж с революционна настройка промяна.

17

попа от разград

преди 5 години

взимат или вземат...

16

Да бъдем обективни

преди 5 години

До СРАМ!Той обеща да внесе предложение в парламента. Не е обещал, че ще ги намали.

15

Анонимен

преди 5 години

,та. Нали и до сега.,бяха по 11 лв ?!!!Какво са изменили ?! А,онези 6,5 М ,които са били раздадени ....няма проблем за тях !Пито -платено !Няма виновни ,няма и пари !Работата в наред :)))))

14

Добре, че беше

преди 5 години

шоуто на слави, иначе така щеше да си остане и замине

13

реалист

преди 5 години

А имало ли е надвзети субсидии през изминалите 10 години? И ако "Да", защото не се върнат?Върнатите пари ще инвестират ли в модерна техника за здравеопазването или ще се положат като асфалт или кошчета за ***, чрез които ще се "усвоят" от правилните хора?

12

Анонимен

преди 5 години

Избирателната активност трябва да падне до 10 процента. Стигат им толкова избиратели.

11

СРАМ!

преди 5 години

Про ноември Борисов се закле в Шоуто на Слави да намали парите до 1 лев за глас.

10

Анонимен

преди 5 години

А можеше да фиксират твърдо сумата на лев или по-малко А !?

9

1234

преди 5 години

Както винаги при герб всичко е мъгла но като се проясни остават апартаменти!

8

Анонимен

преди 5 години

На следващите избори трябва да се гласува така: 6 души за ГЕРБ, 5 души за БСП, 3 за ДПС. И нека вземат субсидия по 11 лева на глас. 154 лева субсидия общо.

7

Анонимен

преди 5 години

Не гласувам заради субсидиите.

6

Анонимен

преди 5 години

Гласуваш си закон, с който бъркаш в бюджета и си вземаш колкото искаш и после казваш "ама той законът е такъв". По герберски хитро, а? Това е като да си раздаваш две заплати - една като депутат, друга като партиен лидер (и двете от джоба на данъкоплатеца), плюс маса други добавки и после да разправяш как апартамента с асансьора е купен със съвсем законни доходи.

5

Анонимен

преди 5 години

Закона така казвал. А тоя закон природен закон ли е, като гравитацията, не може да се промени от никаква сила?

4

Анонимен

преди 5 години

При положение, че в Германия раздават по 50 цента на глас, а в Швейцария въобще няма субсидии, нашите юнаци се ползват от пълна държавна издръжка, която наричат субсидии. Политик да си в тая ска.пана държава.

3

Анонимен

преди 5 години

Законът бил разписан така, че партиите си разпределяли една сума и в крайна сметка получавали повече. Значи виновен е закона. А кой е написал закона по такъв начин, разбира се, няма да коментираме.

2

Анонимен

преди 5 години

Политическа наглост - след референдум, на който хората искаха партийните субсидии да отпаднат и след скандал за парите, които са си раздавали незаконно, хубавците склониха да вземат това, което са си гласували в закона. Голям жест!

1

Ами...

преди 5 години

Очаквам, че Радев ще наложи вето