14

Анонимен

преди 4 години

Има бъдеще. И то голямо. И не е като Боко и Бюрека. А и Курнето. И нищо не е продала, купила, или приватизирала.

13

Анонимен

преди 4 години

Тази "звезда" заедно с Мика Зайкова къртят мивки. Много се забавлявам като ги гледам по телевизията. Лошото е, че някои ги вземат насериозно. Гумен Речев, проф. Иван Ангелов от БАН и проф. Димитър Иванов от Лондон са подминати като пътен знак по невежество и пристрастност.

12

Анонимен

преди 4 години

А добро утро. нито левите са леви, нито десните са десни

11

Анонимен

преди 4 години

Е да в България си управляват малцинствата.Ми то като погледне човек политиците -ми те са си 90% роми,*** изобщо от етноса.Ени такиа тъмнички по цял ден ядене,пиене,далавери и крадене. Каква е разликата? Та и затва ниска актиност.На българинът не му се гласува за роми или хора с такава визия излъчване и манталитет.

10

Анонимен

преди 4 години

Омъжена ли е ?

9

опетков

преди 4 години

Голямо плямпане, за да скрие личния си провал. Тази е Джамбазки в рокля. Страда от словесна диария. Как ще обясни, че "големият" профсъюз "Подкрепа" има под 1% поддръжници в страната?

8

Анонимен

преди 4 години

Хубава и умна рядка комбинация

7

дамянов

преди 4 години

Ваня Григорова е поредното мюре излязло от БСП и работещо по поръчка!

6

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

работата стана малко като с изборите които спечели тръмп - шумкарите толкова много са били уверени в успеха, че даже "независимите" им кандидати, нямат сценарий "ако не върже".

5

Ами!

преди 4 години

Партиите се напълниха с женоря - демек има путентност колкот,щеш! Нямя обаче хуентност!

4

Реалист

преди 4 години

Спечелили няма, защото трябва да служат на България а не да са марионетки и да служат на кукловодите си от ЕС. Затова е и слабата активност за гласуването. Всички партии след преврата ограбваха безнаказано държавата като законите се потъпкваха. Многократно се увеличи престъпността, корупцията и бюрокрацията. Това са лостовете на беззаконието. Законите са само срещу бедните.

3

Анонимен

преди 4 години

Милфа е страхотен само за доги и фейшъл е

2

Анонимен

преди 4 години

Тази мацка бих я оправил във всеки един момент. Даже не ми пука какво, по дяволите проповядва! Изживява се като защитничка на трудещите се нискоквалифицерани маси народ, но и така бих я лашкал.

1

Iceblast88

преди 4 години

На фона на предложения ни избор от Младежко БКП, Дърто БКП, Турско БКП, Лъжепатриотично БКП и незнам си още какъв цвят БКП - какво точно очаквате? Покажете поне една партия която да показа план за действие, да каже кои и за какво ще носи персонална отговорност? Само скандали и ***, е от това се ражда и жалка подкрепа. Общо взето гласувалите са само родата на политиците и всички пряко зависими от тях.Защо не избирам никои не се зачита и да остават празни места да видим тогава дали няма да е 90%