9

ПЕНКО

преди 4 години

В ДЕТСКИТЕ ГРАДИНКИ ЩЕ СЕ ИГРАЕ ПИЕСКА -ЗА ВЪЛШЕБНАТА ПРИКАЗКА : " РУМЕН ПИКЛЬО ВЪВ ФОНТАН " !?!? ... ИМА И МВР -ПРИНЦЕСА ; ИМА И СЪДЛЬО - ВЕЗИР ; ИМА И МАГИЧЕСКО-ПОЛИТИЧЕСКО СПАСЕНИЕ ,....НО ДЕЦАТА НЕ ДАВАТ ДА БЪДЕ НАКАЗАНА "ПРИНЦЕСАТА" !?!?!?!?!?

8

Наблюдател

преди 4 години

Грозни политици-грозна кампания. Нормално.

7

Стефан

преди 4 години

Абсолютна деградация на политическата класа от статуквото. Състезаваха се ГЕРБ, БСП И ДПС, кой по-голям гаф да направи. Едни от малкото с ясна и градивна политика и идеи останаха от ВМРО.

6

Анонимен

преди 4 години

Господин за един ден Петков точно ти дето псуваш и се подиграваш и на журналисти и на опоненти някак не ти отива да говориш за грозни кампании защото твоята винаги е такава бе агентче

5

46537

преди 4 години

А най-грозното от тази грозна кампания беше поведението на АБВ. Не откриха нищо нередно в управлението, но пък с повод и без повод плюеха по БСП. Довеера ще сумираме резултатите на БСП, АБВ и Татяна дончева и ще разберем реалният вот за лявото, което печели, когато е обединено. Не са силни по история, за съжаление!

4

ай сиктир

преди 4 години

Е направиха каквото можаха за поредния цирк сега е ред да допълни фонтана поне в това е специалист.

3

Анонимен

преди 4 години

Точно ти за грозна кампания ли ще говориш, бе???Взехте името на старата коалиция на БСП и без никаква свян използвате бедните хора да ви вкарат при тлъстите заплати!

2

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Румен е...ренегат в хубавия смисъл на думата,защото...работи за нас.(платено...съобщение на ГЕРБ)

1

Smurf

преди 4 години

Така е и вие дадохте своя принос