29

Другия с коня

преди 4 години

Петолъчките почват да търсят Виновния....Те не са....Виновния е Врага с Партиен Билет.. така ги е учил Сталин,Хрушчов,Живков и ДС....Нямат Вина....75години геноцид над БГНарод......Невинни са....

28

БЪЛГАРИН

преди 4 години

Трябват ни още пет измислени Партии като Вашата,и БСП щеше да е където и е мястотот и без Лустрация....Много ме Кефите....ама Размножете се....

27

шадраванко

преди 4 години

ПИКАЕЩИЯТ В ШАДРАВАНИ се поака, нямат и 2 % въпреки щащмата с кражбата на името. А тъпият им основен кандидат Боянчо Дуранкев (звучна руска фамилия с корени от "дурак" = ***. Бивш плановик, преподавател по народно-стопанско планиране, лези се по разни телевизии, но мисленето му е плановишко-съветско. *** като шефа си Петков, могат сама да крадат чуждота, дураци-***.

26

ГРОЗНИК РУМЕН ПЕТКОВ

преди 4 години

А НАЙ-ГРОЗНОТО Е ПРЕДАТЕЛСТВОТО НА ПИЯНИЦА ПЕТКОВ, ИЗВЕСТЕН КАТО ПИКАЕЩИЯ ВЪВ ПЛЕВЕНСКИЯ ГРАДСКИ ФОНТАН. ДА ЖИВЕЕ АБВ, ГРОЗНАТА ПАТЕРИЦА НА ГЕРБ. И ТО НАЙ-ГРОЗНАТА.

25

ПЕНСИОНЕР

преди 4 години

Вместо да променим Европа първо ние да си променим манталитета и да се обединим както АБВ разделиха БСП и днес откраднаха електората и в полза на ГЕРБ

24

Анонимен

преди 4 години

Ще познаеш купените политици с товс че във всяко тяхно изказване има нещо в полза на русия

23

Анонимен

преди 4 години

Абе другарю Петков какво ще промениш в ЕС с 17 човека. Аз разбирам да пратиме 95 човека както Германците тогава може и да се промени нещо. Какво свършиха предишните като Дуду.ка напълниха си гушките с евро а мизерниците си останаха същите у Мутроландия.

22

Анонимен

преди 4 години

Грозно е и преди избори да се коалираш с тоя, който смяташ за силния на деня.Хора без собствени убеждения, без позиция, политически номади, да се въздържат от оценки.

21

гражданин

преди 4 години

Социализмът е вреден за обществото и колкото повече българи го осъзнаят, толкова по-силна ще е България.

20

Анонимен

преди 4 години

Грозно беше, случилото се преди кампанията. Щом някой се държи грозно, няма как наяве да се изкарат хубави неща за него.

19

Дуро

преди 4 години

Пикаещият във фонтана е загрижен за качеството на питейната вода в Плевен!

18

Петков,

преди 4 години

Ти си живото олицетворение на тази грозотия

17

Стратег

преди 4 години

До СтефанМВРО, никога не е имало градивни идеи. То никога не е могло да създава идеи, камо ли градивни. МВРО е с черпака на казана на Борисов. Какви идеи? За какви идеи говорим, след като основната концепция на МВРО 2016-та беше да легне евтино на Борисов,з а да смуче на воля курбан от казаня? МВРО е Вредител, не Идея!

16

АБВ са

преди 4 години

Патерица на ГРОБ.

15

ХМ!

преди 4 години

ТИ СИ ЕДИН ИГРАЧ АКО СЕ СЕЩАШ КАКЪВ МОЖЕХ И ПО ТЕЖКА ОБИДА ДА ТИ ДАМ НО ТАКА МИСЛЯТ ЗА ТЕБ И ПЪРВАНОВ МНОГО ХОРА

14

Стратег

преди 4 години

Най-лошата черта на демокрацията е, че не всичко на този свят зависи само от мен;)))Ако зависеше, Глъвътъ нямаше да съществува. Нито АБВ;)))

13

Анонимен

преди 4 години

Господин Никой....

12

Ох Боже Боже !

преди 4 години

излъюване ???? защо не знаете български език ??- Срамота журналисти сте !!

11

Анонимен

преди 4 години

Този открадна името, а сега тръгнал да глюе, защото отдавна е зад борда на лодката. Отивай да пикаеш по фонтаните и мълчи!

10

Анонимен

преди 4 години

Така е, подлогата на новите комунисти от ГЕРБ - Румен Фонтана, краде гласове от БСП, със стари ченгесарски номера, използвайки старото им име!Наистина грозно, ама Петков и той си е грозен