162

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

Кво насиле бе Вили-мотовили: Човека си кара колата. Нито го бие, нито нищо. Мастаята е самоубиец.

161

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

Гледайте ги кучкарите. Пожелават смърт, кълнат, проклинат, заради една *** която дори не би трябвало да е там. Но никакви ги няма пред ловците с пушките в гората. Пълни откачалки, скотове!

160

Вили

преди 4 години

да се криминализира насилието над животни както във всички цивилизовани страни и да видим как няма да го интересува. за тези хора глоби не работят, те карат аудита, но умишлено посегателство в досието му добре ще му се отрази

159

ПЕНКО

преди 4 години

НА СНИМКАТА ЯСНО ЛИЧИ ,ЧЕ НАМИГВА С ДЯСНОТО ОЧО !!!!!!!!!!

158

Анонимен

преди 4 години

Е какво му е потресаващото ... къде е държавата? Защо бездомни кучета се разкарват безразборно ... приличаме на Сомалия.

157

Анонимен

преди 4 години

от 156 до 161На клипа се вижда, че човекът вижда кучето че се изляга пред колата му, но може да го е забравил след като тръгва едва след около минута ако е говорил по телефона примерно в колата си.До всички които го искате в затвора- откъде знаете че нарочно го е сгазил, бре??? Вие сте баси смешните неадертални примитивни ганьовски предубедени скaпаняци!

156

ффидана

преди 4 години

аман от бг ***, затова сме на тоя хал

155

Явор Хаджиев

преди 4 години

До голю босевЛицемерие е да смяташ, че каквото и да е насилие е оправдано, макар и за удоволствие или просто така, защото "такива неща не ме интересуват"...

154

До 160

преди 4 години

Утре на теб ти пожелавам някой да те прегази така и да мине два пъти през тебе и да те види как викаш и се гърчиш и да си продължи с черната лимузинка даже да не се обърне...защото го е страх да не вземе ако ти помогне да му направиш нещо. Дребни душици 80% от българите, ние сме си робски народ с робско мислене....поне все още има нормални, малко но е надежда.

153

Анонимен

преди 4 години

Как ще му помогне на това куче. Никой неможе да му погне в това състояние. За жалост единственото решение е да го доубие и да не се мъчи но ще вземат да го осъдят пък за това.

152

Анонимен

преди 4 години

Човека се качва в колата пред него не се вижда нищо и тръгва. Дори и на тъпите кучкари може да се случи. Стига ревахте кучкари ами сложете каишки на бездомните пумяри и се грижете за тях.

151

Анонимен

преди 4 години

Що не му бил помогнел и да го бил закарал в болница? А при такова състояние на кучето може като нищо да го захапе от стрес и болка. Що да рискува човека? Вие ще рискувате ли? Само пред монитора сте силни и безстрашни, палячовци.

150

Анонимен

преди 4 години

Скапан *** и неандерталец! Скоро природата ще ни види сметката на нас хората, понеже сме се взели за велики и всезнайковци и над всичко. То се вижда вече и ще си го заслужаваме!

149

Анонимен

преди 4 години

Ако е искал да го гази нямаше да стои 3 мин в колата. Айде стига драматизации. Такива нещастни инциденти се случват и с хора. Добре че беше куче а не дете

148

Анонимен

преди 4 години

Аре мсега чакам 1000 коментара за това куче...а оня пенсионер дето го убиха вчера на площад в Плевен само 10 коментара. Е бравУ!

147

Анонимен

преди 4 години

Ако ви прави впечатление той влиза в колата и сигурно една минута не тръгва..явно говори по телефона си и като нищо може да е забравил, че онова куче е там.

146

голю босев

преди 4 години

Прасенце, агънце, козленце, теленце, пиленце, може да заколиш и де изядеш с наслада. Може да застреляш нивинни сърна, зайче, елен, патица, и какво ли не. Но куче НЕ.Куче може да захапи дете по лицето, но нямаш право да го удариш. ЧУДОВИКНО ЛИЦЕМЕРИЕ.

145

Анонимен

преди 4 години

Е ти си баси гадния кучкар. Да се наказвало по строго от сгазване на човек.

144

Анонимен

преди 4 години

Случват се тези неща. Не изглежда нарочно.

143

aa1830

преди 4 години

Ще му се върне на този *** десетократно в този или друг живот. Жалко за невинното и беззащитно животинче. Такова деяние трябва да се наказва дори по-строго от умишлено прегазване на човек. Човекът поне може да се защити донякъде, животните не...