242

Бургаски

преди 4 години

Искрени пожелания за господина с аудито, да го смени с инвалидна количка .

241

Писна ми

преди 4 години

Скоро депутат от ГЕРБ стреля по спасените кучета на моя приятелка от терасата си. А ние чакаме да се създадат закони, да има истинска зоополиция и възмездие за такива ***, лечение в психиатрии и т. Н.

240

Българин

преди 4 години

Със сигурност кучето заслужава да живее повече от този недодялан ***. Ако го намеря кой е и го хвана, ще му счупя и зъбите и ръцете, че да не може да си ги събере от земята. За такива само бой и трошене на кости. Иначе не могат да се превъзпитат.

239

Анонимен

преди 4 години

Като гледам този кара Ауди А8, което със сигурност има поне преден парктроник АКП не и камера. Няма как да не знае, че има нещо пред колата.

238

Анонимен

преди 4 години

На кучкарите като не им се живее сред хора да хващат гората. Обирайте си мастиите и дим да ви няма от населените места.

237

Анонимен

преди 4 години

emi da plati oparaciqta , ili da go sadqt ot zoo policiqta da q plati

236

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам на очите си. Смъртна присъда за този.

235

Анонимен

преди 4 години

Това е потресаващо жестоко..Ще гори в Ада.

234

Анонимен

преди 4 години

Тоя *** заслужава някой него да го прегази по най жестокия начин и да умре в ужасни мъки *** мръсно долно

233

Дядо ви

преди 4 години

Да му берат греха разните кучелюби, които настояват уличните кучета да не бъдат прибирани в кучкарници.

232

Анонимен

преди 4 години

Какво прави куче на пътя? Глобиха ли някого за това?

231

Биг Тальмидь Хаххамь

преди 4 години

Не тъжете много! В следващият си живот този човек ще бъде кучето със пречупен гръбнак, което ще бъде премазано от кола , шофирана от собственният му син , който ще го премаже като куче.Той също ще е инвалид ако доживее края си.Понеже не си е направил труда дори да види какво е сторил със синът си той ,Синът му също ще го остави премазан да агонизира.Може да сте на 100% сигурни и убедени че провидението съдбата и Висшата сила ще въздаде ВСЕКИМУ СПОРЕД СТОРЕНОТО ВСЕКИМУ СПОРЕД ЗАСЛУЖЕНОТО.

230

до 227

преди 4 години

Господ всичко вижда.

229

Анонимен

преди 4 години

"Мъжът заявил, че "подобни неща не го интересуват - за всички защитаващи де.би.ла трябва да е достатъчно ясно от този ред че го е сгазил нарочно от гъзария! Дано да има адекватен закон за такъв опит за убийство.

228

Анонимен

преди 4 години

Хора като се качвате на кола преди това поглеждате ли я тази кола да няма нещо отдолу така обикаляте ли я. ако не за друго за да видите дали някой нощес не ви я е одраскал или забил с кирка.Няма оправдание още с качването е видял животното ,че стоидо колата.Същите *** мачкат и деца пак невидели в собственост на луксозно Ауди па се качва на автомобила си едва ли не мъжът не забелязва,че и Автора на статията е пекомерно неграмотно *** дори да опише случилото се

227

Борнео

преди 4 години

До DOSETLIV Прилага се закона в случая, има състав, съдът ще реши ако стигне да там.Иначе ставаш за гадател, кой,къде и какво щяло...:)

226

ля ля

преди 4 години

човека са го събудили и са го накарали да гласува за ГрОБ и той газ и нищо друго не го интересува - щом е за мафията - бързо !!!!

225

За Еко - Фашисти

преди 4 години

Ами като биват убивани после ще останем без КУЧЕТА и явно ти ще идваш да ги даваш по домовете. Мръсн**дано да те убият плюс които са го харесали и да ви няма от тоя свят че направо от такива хора е цяла България

224

Анонимен

преди 4 години

Очевидно е че човека не го вижда. Като е седнал ниско а колата има дълга предница въобще няма как да го види. Изгърмели еколози мислетеее. Имате ли представа колко струва бронята на колата, трябва да си луд да я рискуваш.

223

dgd

преди 4 години

ми променете закона тогава бе, kalufi