61

Анонимен

преди 4 години

Карагьозис решил да *** и кърджалийските селяци му ръкопляскат.Аре в дивия!

60

1111

преди 4 години

ЕВАЛА НА ГЪРЦИТЕ.И ние ако бяхме като тях...А бе гадно е да си плащаш, друго е нефт без пари.

59

Созопол

преди 4 години

В Созопол съм ял калмари за 125 лв в заведението, в което се е снимал "Оркестър без име", а когато поисках да вляза в кухнята извикаха полиция...и да на менюто пише пресни калмари, но бяха размразени

58

СпанишСелскиБек

преди 4 години

На плажа може и да е 20 кинта( не знам обаче дали е толкова-не съм толкова глупав, че да плащам 20 за нещо дето струва 5) но на Оушън Драйв на 30 метра от плажа е 5/6...не ме мисли брат: Добре съм си...свил съм Къш от Колорадския, дето е куотър за 120 кинта и си пия на патиото Napa red blend за 30 кинта бутилката..айде със здраве

57

Ф.С.В.

преди 4 години

Даже са му взели евтино- Аз ако бях, щях да му взема двойно повече - за да си седи в Кравария и да не се прави на американски магнат из чужбина - Платил ,,оставил бакшиш --и после почнал да реве _хахах

56

Истината

преди 4 години

Ципраска Малякия стана дестинация за *** и бежанци от Ориента.Прекалени цени и нищо особено!

55

Аман

преди 4 години

Короната на плажа на Маями Бийч е 20 кинта,а ти *** може да я смучеш за 5 в някой афрогейски бардак!Писна ми от надути ***.А 100 евро за порция калмари е супер много за камънаците на Миконос!Пладнешки обир!

54

СпанишСелскиБек

преди 4 години

Броя на порциите Каламари е 6...поне така пише на ресийта; една порция е 100 кинта.. не виждам сензация. Там не за *** и Ганьовица...една Маргарита в 50 кинта...Мен си ми е добре и на Майеми Бийч...Короната е 5 кинта, сервитьорките говорят испански до една. Няма от кво да се оплача. Живота е Хубаво нещо!

53

:-)

преди 4 години

Всяка година, преди началото на сезона излиза подобна новина... А и бележката изглежда като недорасло копие на лазерен принтер. Малко фейк изглежда...

52

Анонимен

преди 4 години

Радана си го търси и ще оцъкли очите.Вие гласувайте като нямате работа.

51

Анонимен

преди 4 години

Те нашите охлюви не ходят по такива места. Те се спират близо до границата и ядат доматена салата с узо от това с танцуващото момиче. После се прибират и не мой им затвори устите човек.

50

Само ГЕРБ!!!

преди 4 години

Да направим калмарите евтини и достъпни с бюлетина номер 12! Да се преборим на есен за двама еврокомисари- Мария Габриел на цифровите технологии и полупроводниците и *** Майдел на морските дарове и тиролските свински субпродукти!

49

Анонимен

преди 4 години

Гласувайте за ЦЦ трябват му още апартаменти!

48

10 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 4 години

Добро утро, България !Време е за ПРОМЯНА.

47

Анонимен

преди 4 години

Авторката е "изипала" нещо по-силно от бира докато е писала това

46

Охобохо

преди 4 години

На този остров ходят предимно меки китки.Цените са си за тях и нормални хора не го посещават.Няма нищо чудно,че ги дерат с високи цени.Кеф цена няма!Щом искаш да си между меки китки ще си плащаш.Никой никого не кара насила да консумира и да им ходи на Миконос.В Гърция острови да искаш.

45

Bravo

преди 4 години

МАЧКАЙ ГРИШО!

44

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Хич не виня гръка . Имал бол пари британецът, дал ги.

43

до 43

преди 4 години

Няма такова кафе в Англия. Ама ти си приказвай, съселяните ти сигурно ти се връзват.

42

Анонимен

преди 4 години

То се очертава скоро да им писне на японците. Следващият път като почнат да колят из Азия, да знаете - заслужено е. Учудващо е колко много търпяха. Най-накрая ще погнат и онези богоизбрани, които решиха да направят най-голямото преразпределяне на богатство и кражбата му, случило се след Втората светова - да изнесат заводи и технологии при сатрапите и крадците в Китай. Сега сметката ще я платят с кредити тези, които ще се включат в новия "път на коприната". Честито!