81

Анонимен

преди 4 години

Тази сметка подтвърждава всеобщото мнение колко е евтино да ходиш на море в Гърция.До всички поито си купуват по едно фрапе + вода и седят цял ден ден на плажа правейки се на чуждестранни туристи.

80

Бизнеспарко

преди 4 години

Очи гледали, очи плакали.. има си меню, ако не те кефи си тръгваш.. между другито за диви калмари, пресни, в топ ресторант е съвсем нормална цената, ненормално е на Китен да ядеш австралийска цаца замразена, пържена в олио от 2016та за 10лв :))

79

дедо

преди 4 години

Отишъл на Миконос,сега мрънка че му е скъпо. Като искаш брада,си имаш и гребенче -нали така? Аз си ходя в Бургас и не съм виждал такива сметки досега.

78

Григор

преди 4 години

Ясно е че в Гърция е по-скъпо от слънчев бряг, освен ако не си ***, спящ в каравана и ядящ консерви от магазина. Сега остава обаче някой да ми обясни какво е общото между Гърция и Слънчев бряг? Това са съвсем различни дестинации за съвсем различни хора, имащи съвсем различни ценности и търсещи съвсем различни неща.

77

Анонимен

преди 4 години

До Гръко-поклоннициМи да вземем да защитим тогава българските мутри и местните ***, които съсипаха българското черноморие.

76

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН 83Че то и на Тасос през юни и септември двойната стая е 35 евро.Единствената разлика е, че в Слънчев бряг през юни водата е студена, а през септември вече се е обърнало вълнението и тегли навътре.Да не говорим, че водата в морето през 80% от времето не става за къпане.

75

...

преди 4 години

До AnonimОстровите не са скъпи. Живях 4 години на Канарските О-ви. Няма да ти казвам какви са им хубави цените. По евтино е дори от България. Така че ако сте решили да отидете на хубав остров и евтино да си изкарате, препоръчвам Ланзароте и най - вече Фуертентура. На Фуертевентура са най - хубавите плажове в целия свят. Има и черни плажове, с черен ситен пясък. Ще останете очаровани. Посетете Хандия, Коралехо и Котийо, да видите що е то хубав чист плаж, с кристално чиста и топла вода.

74

АнонимеН

преди 4 години

СЛЪНЧЕВ БРЯГ Е ПОЧТИ 2 ПЪТИ ПО ЕВТИН ОТ ПОЧИВКА В ГЪРЦИЯ - ТАСОС, ХАЛКИДИКИ И ПИРИЯДО 80 ЛЕВА ЗА ДВАМА С ВКЛЮЧЕНА ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ ПРЕЗ ЮНИ И СЕПТЕМВРИ И ТО В НЯКОЛКО ХОТЕЛА В РАМКИТЕ НА 1 КИЛОМЕТЪР ОТ ЦЕНТЪРА И 500 МЕТРА ОТ ВОДАТА! ИМА ГИ В САЙТА НА АМОМАГЪРЦИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ ПО-СКЪПА ОТ СЛЪНЧЕВ БРЯГ

73

Заеви

преди 4 години

Слънчев какво...?

72

АнонимеН

преди 4 години

ПРИ НАЛИЧИЕТО НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ И ЦЕНИ ОТ ОКОЛО 40 ЛЕВА НА ЧОВЕК НА ДЕН С ВКЛЮЧЕНА ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ ПРЕЗ ЮНИ И СЕПТЕМВРИ Е ПРОСТО СМЕШНО ДА СЕ ХОДИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ БООКИНГ Е СКЪП САЙТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ИМА АМОМА САЙТ МНОГО ПО-ЕВТИН И ДОСТАТЪЧНО СИГУРЕН! НО ВИНАГИ СЕ ПРОВЕРЯВА ДАЛИ ТИ Е НАПРАВЕНА РЕЗЕРВАЦИЯТА КАТО СЕ ОБАДИШ ДО ХОТЕЛА НЯКОЛКО ДНИ ПО-РАНО!

71

Акт 16

преди 4 години

Гърция е класи над България страхотно море красота просто природни дадености кво да ги прайш.А по крадливи от българите няма гърците и да крадат се защитават и си помагат българина краде за себе си за сметка на другите българи.

70

дедо

преди 4 години

Екстра са си цените,какво прави там? Да беше отишъл в Китен ако иска цаца за 2,50 лв.

69

Гръко-поклонници

преди 4 години

жалко е как защитавате крадливите елини

68

Анонимен

преди 4 години

Нищо скъпо не виждам поръчал е 6 порции калмари не една като иска евтино в Макдоналдс.В цял Свят ресторантите са скъпи особено по курортите.

67

ikar

преди 4 години

До SHEFAСега ти носят бутилка вода от 1.5 л. Не влиза в сметката. Както и окмплимента от заведението в края на обяда - като диджестив мастиха, лимончело или нещо друго или пък сладкишче.

66

Анонимен

преди 4 години

А в Гъция било евтино :) Бягайте от българските курорти и плащайте европейски цени!

65

Joe

преди 4 години

*** и ти си една риба.. Като не са ти казали, че са уловили калмарите току що пак добре..

64

Гошо

преди 4 години

Хубав турист,вероятно е сумист,Шест порции калмари,шест бири,три салатки и още две,три глезотии.Двеста и два килограма.

63

Anonim

преди 4 години

До 22Не знам за цената на целите калмари как я определяш. Ял съм такива в Гърция в таверни с бая висок рейтинг и цени с порция риба и по 50 евро и нагоре за екзотичните видове. Точно калмарите за над 15ина не са били.Иначе цялата история с коментар на цените е щуротия. Отишъл си на дадено място, има обявени цени. Поръчал си и после ревеш... Вече питаха защо не се реве примерно за Монако. И, да, островите са скъпи, защото ВСИЧКО се доставя отдалеч с кораби

62

баси как се дразня!

преди 4 години

Не "опоменати", а упоменати, *** Христова. Упоменати.