119

П

преди 4 години

"най-губещи ще бъдат google и ARM защото алтернативата няма да е само за Huawei а и за всички останали производители на телефони и таблети."Тотални глупости....Гугъл може САМО да спечели, може примерно както е станало с Япония да се отвори пазара в Китай! Гугъл (и повечето западни софтуерни компании) в Китай е 0-ла и не печели нищо, защото Китай не ги допуска, няма как да загуби, защото дори и Huawei да предложат софтуер никой освен тях няма да го ползват...

118

Анонимен

преди 4 години

Америка няма план Б за Китай...

117

ьзц

преди 4 години

САЩ играят опасна игра... Ако сега Huawei преодолеят тези трудности и си осигурят софтуер и чипове, то това ще даде алтернатива на досегашните монополисти. В този случай най-губещи ще бъдат google и ARM защото алтернативата няма да е само за Huawei а и за всички останали производители на телефони и таблети.

116

Анонимен

преди 4 години

САЩ като не искат да правят бизнес с тях - чао, бамбина - има и други пазари - ЕС, Русия, БРИКС.-ЕС смело можеш да го задраскаш.Просия - жалък пазар, неплатежоспособни хора.БРИКС вече не съществува.

115

Анонимен

преди 4 години

Случаят Хуавей е добър повод Китай да се избави от технологическата си зависимост от САЩ и Запада по-бързо. Те отдавна работят за това и имат производства на чипове и платки и напоследък имат технологични пробиви в производството на чипове под 8 нанометра. Така че времето работи в полза на Китай

114

бай ганю

преди 4 години

задъхва ли се вече супер консуматорската америка във възможността си да изнася повече от колкото внасядоналд трябва чрез натиск върху останалите да предизвиква ползите за страната си това единственно настройва глобално всеки срещу него

113

Анонимен

преди 4 години

Канца? Президент на Америка?? Чеки малко, откога Америка стана конфедерация, че да си има общ президент? Па те само във Венецуела не могат да се разберат кой да е главният, кво остава за цялата Америка.

112

Анонимен

преди 4 години

Няма начин да не се е"включила"и Източна Германия,аман от некадърни преписвачи!

111

Божкейй6767

преди 4 години

САЩ са силни и правят каквото си искат защото има такива като държавите от бившия соцлагер и нас които тотално се отдадоха на анкета и ги слушат..Обединена Европа е послушна и без собствена политика във всичко.Преди слушахме и правехме каквото ни кажат от СССР,а сега абсолютно същото е с САЩ.

110

Анонимен

преди 4 години

Едва ли китайците са си мислели, че Америка ще ги чака да я победят - малко избързаха САЩ с войната, нали старец ги командва.

109

Анонимен

преди 4 години

Има малък проблем не можаха да съсипят huawei защото има раздробени анкционени хиляди работници, и по този начин не можаха да да премахнат компанията неамериканска интернационална компания , с NOKIA за сметка на това се справиха доста тихо и спокойно.И се наложи да използват оръжието си за военни цели техните интернационални компании като Google , а това показва на света че тези уж мирни интернационални компании са оръжие на американците срещу света.Така света научава че трябва да има алтернатива

108

Анонимен

преди 4 години

Много за кратко се споменава, че ей така между другото са се включили Германия, Великобритания и Франция. Не че нещо ще променят!. САЩ са выздух под налягане без Европа и колкото по скоро го разбере Доньо ***, толкова по-скоро ще спре да се излага.

107

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 107Хо-хо-хо-хо-хо.........."америка ни стана съюзник чрез НАТО"........абе, ти пък КОЙ си, че на тебе краварите са ти съюзници!??? А колкото до Китай........ха-ха-ха.........държава на над 5000 години да се страхува от "държава" (пасмина), която е на години по-малка от Болшой театър!!! Я не ми разсмивайте чорапите!!!

106

V

преди 4 години

Оставете това ,ами май няма да има реколта тая година . Влагата била една трета от нормалното . Добре че е Русия .Ама не се знае колко милиона тона ще изкара ;) Май глобалното затопляне ще пренареди картите на играчите ;)

105

Анонимен

преди 4 години

Козяшките американофили трябва да целуват краката на китайците защото ако не са те да произвеждат Айфоните, няма да им стигнат центовете да си купят един кирлив телефон и то с поръчка от чужбина.

104

Анонимен

преди 4 години

Радвам се че Америка ни стана съюзник чрез НАТО, скоро ще разберат как са падали империите които са го птавили. ЕС вече е пътник а после уса.Като гледам и Китай се реди на опашката да ни стане съюзник така че после и те ще са наред. Чак след това нещата ще се оправят.

103

Анонимен

преди 4 години

Китай за година произвежда над 100 000 тона редкоземни елементи докато САЩ са произвели 40 000 тона за последните 20 години общо. В момента дори нямат работеща мина за добив. Изобщо не могат да стъпят и на малкия пръст на китайците. Също така много хора си мислят че западните компании имат заводи в китай само заради евтината работна ръка и производителност. Не е точно така. Всичките са там и заради суровинната обезпеченост. Всичко което им трябва се добива и произвежда в Китай в огромни количес

102

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 100Ха-ха-ха-ха..........че той с една Северна Корея не се справи, в Сирия му наритаха ***, във Венецуела му бръкнаха в сърцето.........а той се прави на "умен"!!! Ха-ха-ха.....е, не може да му се отрече, че дойде на властза да промени нещата, просто системната криза на управлението на света ев ход, но...........НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИ И СПАСИ! Просто няма акъл за това!

101

Анонимен

преди 4 години

Япония е колония на САЩ. След като Хари Труман ги опърли с атом, жълтите човечета нямаха друг избор освен да си правят Хондите и Хитачитата. Китай обаче е друга песен - Япония е 127 млн. население, Китай е 1.4 милиарда, т.е. 11 пъти повече. Китай е световна сила - САЩ като не искат да правят бизнес с тях - чао, бамбина - има и други пазари - ЕС, Русия, БРИКС. Крааварите да не се правят на тарикати, те повече губят от тая търговска война.

100

Анонимен

преди 4 години

Абе я стига.........Япония, след втората световна война НИКОГА НЕ Е БИЛА САМОСТОЯТЕЛНА! Тя е окупирана, с десетки бази на територията си и прави това КОЕТО И ПОЗВОЛЯВАТ!!! краварите могат да се хвалят, че някого са НАДВИЛИ САМО В ЧЕСТНА КОНКУРЕНЦИЯ! А така, за НИКАКВО "НАДВИВАНЕ" не става дума! Е, сега кравичките ще пробат СЪЩИЯ НОМЕР и с Китай, но...........ЗАКЪСНЯХА!!! Искаха да използват китайчетата да им носят баснословни печалби и да ги контролират, но ГИ ИЗПУСНАХА!!