19

До тонката

преди 4 години

Така е другарю,харесало ти е и от един път се става.

18

Анонимен

преди 4 години

Ред е да загуби от Китай. Няма какда спечели - всичките изтърканитрикове няма да помогнат. Ние четеми знаем и виждаме че *** христовае боса по материята с един гол оптимизъм.Тепърва Китай почва да вади козовеот ръкава и на тръмпчо ще му останеусмивката на снимката.

17

Анонимен

преди 4 години

Така САЩ действат с "партньорите" си, когато някой от тях ги настигне.

16

привет от Германия

преди 4 години

До До привет от джендарТо и Немците всички учени и ресурси бяха при тях,но загубиха мн....тежко.........................Абсолютно си прав ! Немците загубиха и то пак поради помощта на великите американци ! Американците винаги са били там където трябва да бъдат ! Руските некадърници трябва да мият краката на американците и да пият водата от легена в знак на благодарност ! Ако нямаш учебници по история , в нета има куп информация втората св. война и огромната американска помощ за руснаците

15

Анонимен

преди 4 години

От статията разбрах единствено, че не можете да преписвате добре и нямате пари за редактори:1. канца в Япония2. друта страна3. казва в заключене4. Фанция5. и германската германска марка6. Така, след като йената се вдигнала, продуктите на Япония стават все по-скъпи и по-скъпи (тука почвате изречението с едно време и го завършвате с друго)7. спечелването в полза на Америка (на кое?)Айде със здраве.

14

Анонимен

преди 4 години

Пиндостан бил надвил Япония. Кога? Преди 74 години.Оттогава Япония е безгласна буква и васал на хегемона.КНР е диаметрално друга история.

13

Анонимен

преди 4 години

На света не му трябва дявол да му пази казана. В момента, в който някой изплува на повъхността, американецът го хваща и го завлича към дъното.

12

бай Тъпчо

преди 4 години

А бе днеска чета на едно място за един наш голям началник.Та питали го: Кажете, ако обичате, моля ви се, нещо общо взето за България беПък той са почесал под брадата, погледнал нагоре към единствения си началник и мъдро и смирено рекъл: Ами то, всичкото общо вече е взето и отдавна усвояваме вече европейскотоАма хич не мога са сетя как са казваше тоя човек бе...

11

Членска карта №7

преди 4 години

До регНевидимата ръка на Пазара!!!

10

Гошу

преди 4 години

Това, беге комунист е страшно нещо! Само и само да е против САЩ би омъжил и двете си дъщери за иранци с китайски телефони!

9

До привет от джендар

преди 4 години

То и Немците всички учени и ресурси бяха при тях,но загубиха мн....тежко.

8

рег

преди 4 години

*** това ли било пазарна икономика,свободна конкуренция,свободно движение на стоки , нещо като америка за целия свят вкл.и бг??

7

Образование

преди 4 години

*** Христова, моля Ви, ограмотете се поне мъничко при положение, че работите в медиа."Във войната срещу Япония се вклйчват още Източна Германия, Фанция и Великобритания. "1. Думата е "включват".2. Източна Германия няма как да се включи в подобна война, тя е част от соцлагера по онова време.3. Държава с името "Фанция" не съществува.В едно изречение три грешки. Старайте се поне малко да не обиждате езика ни и медията... или не работете това, просто не е за Вас. Благодаря за разбирането.

6

donald DUMB

преди 4 години

trympoo ohhh ahahha ohhhh ahahahahah haaamerikancite na takviz kazuat puppets ili Marionetki na bulgarski

5

Гледна точка

преди 4 години

Тръмп манипулира Япония със Севрна Корея. Защото С. Корея не може да изпратя ядрена бомба до САЩ, но до Япония може. И вместо Япония да преговаря със С. Корея тя търси зависимост. Е те за това правя евала на Меркел, защото се стреми да избяга от американската зависимост.

4

привет от Германия

преди 4 години

Печели се с много акъл ! В САЩ са всички най-умни и най-кадърни хора на света , затова американците са велики , там емигрират най-кадърните ,най-умните , най-способните ! Защо русия не печели подобни търговски войни ?! Защото нямат акъл , нямат хора способни да печелят такива търговски войни ! Във военен аспект и военна технология същата работа , руснаците измислят самолети които на всеки трепи полет имат техническая неисправность , измислят танк ,той блокира на парада и го теглят с влекач

3

Анонимен

преди 4 години

Откачените американски политици непрекъснато се състезават с всички, а когато усетят, че ги изпреварват полудяват и започвст с всевъзможни мръснишки манипулации и заплахи.

2

Анонимен

преди 4 години

може да е бил някога орел, ама сега си е просто една затлъстяла пуйка! така че залагам твърдо на дракона!

1

donald DUMP

преди 4 години

trumpo hahahah ahahahah abe ei are begaite far away ahhahahahahhahaaa