37

Анонимен

преди 4 години

Минимум една година на поправителен за чорбарите! А така силно лаеха против съдийството!

36

Анонимен

преди 4 години

Купиха половината отбор на Черно Море чорбарите и пак не успяха да станат шампиони. Гриша, как са къщичките за птиченца?

35

Анонимен

преди 4 години

То целият Левски се бил продал . За това падал 7 пъти поред . :)

34

Анонимен

преди 4 години

Време им е на чорбата! Ръководството на Черно море не са глупави да правят история от нищото! Тука става въпрос за черно тото!

33

Анонимен

преди 4 години

Ники Михайлов също бил хванат от ЦСКА . За това не можел да пази . :)

32

Анонимен

преди 4 години

do 32 Проведени са два теста. Първият тест е от МВР и 6-*** играчи не го издържат от Черно Море и са освободени. Провеждат втори тест, но не от МВР, а от някаква фирма ДЕТЕКТ БГ ЕООД в София където тия 6-мата издържат теста. Само че не се казва кой е препоръчал тази фирма и дали всичко при нея е чисто. Бе тия 6-мата са се продали на Чорбата, то е ясно.

31

Погледнете

преди 4 години

В Спортал. Там са публикувани тестовете от полиграфа и заключенията на извършилият изследванията. Всички футболисти са издържали теста.

30

Анонимен

преди 4 години

до 31Червени ***, защо сравнявате великия ЦСКА навремето с тоя на Ганчев, бе? Все едно да сравнявате Дунав Русе с Барселона. Стига сте живяли в миналото- живейте за момента и си вижте скaпания отбор, а не другите да са ви виновни. Да бяхте били Лудогорец на Армията и щяхте да сте шампиони, но толкова сте некадърни, че от злоба обвинявате всеки наред. ***!

29

До 27

преди 4 години

Да, те с корупция отстрсниха Аякс, Нотингам и Ливърпул.

28

Анонимен

преди 4 години

Кинтите на Киро Гела се оказаха повече от кинтите на оня мафиот с къщичките за птиченца заделени за корупция. К'вото и да си говорим и двата отбора със собственици милиардери се надцакваха през сезона кой повече играчи и клубове ще подкупи за да им полегнат.

27

Малката перука

преди 4 години

На полиграф. И при двата гола на ЦСКА не реагира. Някой МУ е платил.

26

Анонимен

преди 4 години

цска е символ на корупцията в нашия футбол. никога не са печелили нищо с игра. да се ликвидират и да им се отнемат базите и точка

25

Инж. Андреев

преди 4 години

Футболистите на Черно Море изпратиха до медиите резултатите от полиграфа. Всички са дали отговор НЕ и според изследването са отговорили честен отговор. Надявам се ще има новина за това или ще поправите тази :)

24

Гледна точка

преди 4 години

Перукан на драго сърце, ще изхвърли ЦСКА от А група, даже ще черпи. Корупцията я има, защото имаме шеф на БФС (примера) корумпиран човек.

23

Анонимен

преди 4 години

Царско село от Б група е доста съмнителен отбор но БФС ги пускат в А а можеше ЦСКА 1948 да са на тяхно място.

22

Анонимен

преди 4 години

В някои държави вкараха допълнителни 3 баража между първия и втория примерно Лудогорец - ЦСКА и който вземе 2 победи от 3 с продължения и дузпи, печели и мястото в ШЛ. Няма място за договорки, защото загуба бие по джоба. МВР можеше да погне и Левски за загубата с 0-2 от ЦСКА.

21

ХА ХА ХА

преди 4 години

Г. Ганчеф има опит: нали пак бяха изхвърлили Litex от А ПФГ преди година- две. Следващия сезон ще цъфнат отново а като 'Акафемик София' я като 'Локомотов София' с лиценза на Ябланица ...

20

Гледна точка

преди 4 години

Въпреки, че няма правна стойност, защо на този полиграф не сложат всички политици да видим как ще лъсне голата дупарана на комунистите от БСП - *** е първата!Да ги знае народа и да им плюе в сурата!

19

8:0

преди 4 години

Няма нужда от детектор. Изгледали са повторно мача Морето срущу Франкенщайн и са установили, че играят без Ганев и Димов - псевдолевскарчета пасяха трева напред, които играят за последно десет и от където с каквото могат да се облажат.Резултата е 8:0. Отборът е един и същ, няма такава държава и футбол.

18

ХА ХА ХА

преди 4 години

Закривай проекта!