77

Любо Пенев

преди 4 години

Не случайно напусна с фразата " съдийска помощ не съм търсил". 3 те гранда в България си купуват участието в Евро-турнир. Плейофите бяха излишни-дъвка за телевизията да пусне някоя пара на другите отбори, за да има псевдо първенство.

76

Анонимен

преди 4 години

България мрази Домусчиев докаквото се е докопал го опорочил, съсипа първенството с олигатхичното селск.о тимче от делиормана

75

Вечната калъфка

преди 4 години

ЦФКА-Сф. - ВЕЧНАТА КАЛЪФКА !!!

74

До говеда и обрязани

преди 4 години

Жал ми е за проскубаните чайки. Чака ги прокобата на ***, Левски Кюстендил,Миньоро,Чепинец, Сливен.

73

факт

преди 4 години

Реално Тирето Кърпачев-Литекс играе нелегитимно в А група , така че би било справедливо да ги изхвърлят .

72

Анонимен

преди 4 години

Домус Ага създаде тази новина ! Ако изхвърлят някого от първа лига , то това са Лудогорец и Ботев и Черно море !

71

Анонимен

преди 4 години

Цска да сезира УЕФА и те да направят едно разследване, но европейско без да се замесват корумпираните български институции като МВР, да видим какво ще излезе, кой е договорил ЧМ да не излиза с титулярния отбор в решаващ мач за титлата, да разледват ръководството на ЧМ и да разпитат треньора кой му е заповядал да не пуска в игра 6 от титулярите, имало ли е фвърплей и ако не защо

70

Анонимен

преди 4 години

до 62 Георги Илиев заедно с още 4-*** негови съотборници се провалиха на полиграфа. Не го е срам да се продаде на Чорбата ЦСКА! Жалка история. Капитанът на Черно Море!Срам и позор!

69

два абсурда

преди 4 години

Цска е съществуващ отбор, а Лудогорец е с пълен стадион. Ха-ха-ха...

68

Цска-фалшива новина

преди 4 години

Поредната фалшива новина. ЦСКА в България вече не съществува. ЦСКА окончателно фалира на 9.9.2016г.

67

Анонимен

преди 4 години

До 62Гледа ли Жоро Илиев токущо, и хайде сега наистина да открият причината защо 6 *** от водещите футболисти *** Черно Море не играха срещу м..ентето от Разград, но да се насочи вниманието главно към офисите на Домусагата, може да излезе нещо интересно и делиормананда връщат титлата и да бъдат изгоненибот Първа лига, хайсе и БФС да се задейтсва и да изхвърли тумора от Разград

66

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

До Ганчоте морето освен да лягат кво да очакваш от тях. че за купата монтана им отвя плявата въпреки че съдията изсвири "рапсодия в синьо"

65

Жико

преди 4 години

Ако ЦСКА бъде изгонен, Черно море, поне да върне парите.

64

Ганчо

преди 4 години

И Левски легна на чорбата. Не видяхте ли, че играха като умрели. София се опита да пре-бе Разград но онези си изиграха картите прекрасно и сега ще духат таратора софиянци.

63

Анонимен

преди 4 години

Ако Уефски беше играл феърплей срещу ЦСКА и Берое можеше да завърши шампионата само на 6 точки след ЦСКА, а не на 12 , ама пустото му полягане хайде всички подуенци на полиграф да се види кой ги е подкупил....:-)

62

Анонимен

преди 4 години

Ще изхврлят на баба ми шушоните, и после ще има оставки на баце и перукан

61

Анонимен

преди 4 години

до 60 Кой не е изгонен бе, ***? 5-*** са изгонени от Черно Море, а един е с последно предупреждение. Капитанът на Морето Георги Илиев е изгонен. Чети малко други сайтове, бе чорбар!

60

Анонимен

преди 4 години

Няма да забравя отровния поглед на Гонзо слвд гола на Каранга миналата година, май беше във Варна май беше срещу ЧМ

59

Варненец

преди 4 години

Предлагам тия 6-*** бивши вече играчи на Черно Море, които ги подкупиха от Чорбата, да върнат парите на Гришата защото не станаха шампиони ония.)))

58

Анонимен

преди 4 години

до 56 Че къде съм казвал, че Черно Море не е падал от слабаци на Тича, бе бастуняга червена? казах че по принцип Черно Море е силен домакин и играе силно срещу грандовете. Те Барселона на Ноу камп нямат ли загуба от средняци през годините? А тук говорим за средняшки отбор като Черно Море...К'во ми се правиш на проост?