60

привет от Германия

преди 4 години

Иран се закани на САЩ: Ще потопим военните ви кораби!Имаме ракети и тайни оръжия, заяви ген. Корбани......................Абе как се потапят американски кораби бе ?! Това да не ви е руска атомна подводница ! Около американските самолетоносачи има най-малко още четири допълнителни кораби , и подводници ! Американски самолетоносачи и кораби не могат да бъдат потопени нито по море ,нито под море ,нито по въздух ! Всяка вражеска атака се елиминира и вражеският обект се ликвидира моментално !

59

СЕЛЕВКИД АНТИГОНАС

преди 4 години

ГЪРЦИЯ ПОДКРЕПЯ САЩ...НЕКА НАШИТЕ ПРИЯТЕЛИ ОТ САЩ ДА ПРИПОМНЯТ НА ТАЛИБАНИТЕ ОТ ИРАН, КОИ ГИ НАКАРА ДА СИ ПРОДАВАТ ДЪЩЕРИТЕ НА МАКЕДОНСКИЯ ВАСИЛЕВС АЛЕКСАНДЕР ВЕЛИКИ, И НА ФАЛАНГИТЕ МУ !ОБЕДИНЕНАТА ПАН-ГРЪЦКА АРМИЯ И ГРЪЦКИЯ ВОЕНЕН СТРАТЕГИКОН , ТЕХНИКОН И ТАКТИКОН -- ПРЕДИ 2500 ХРОНИАС !!...СЛАВА НА ЕЛЛИНИЗМА !ДНЕС САЩ ЩЕ УНИЩОЖОИ ИРАН ТОЧНО ЗА ДВА ДЕНА .

58

До 65

преди 4 години

На Путин ли? Защото са абсолютно същите

57

Анонимен

преди 4 години

Патока Доналд отново показва комплексарските си черти за величие .Америка над Всичко ...Защо ли ми напомня за един диктатор и окупатор .

56

Анонимен

преди 4 години

Ами да ги потопят тея кравари събрани наемници и безделници в една измислена платенаармия която ги използва докато са живи и после ги оставя по улиците в инвалидниколички като клошари справка войните -Авганистан ,Виетнам и измислената война на Буш с измисленият повод за атака над САДАМ .Американските генерали признават че тази война е била безмислена както и измисленаот БУШ.

55

Анонимен

преди 4 години

Еми да се бият вече като толкова им се иска. Жалко че ще сринат цял Иран.

54

Анонимен

преди 4 години

Щом иран казва че може да потопи американските бойни кораби съм склонен да вярвам.

53

Анонимен

преди 4 години

Ей затова трябва да напуснем НАТО и да създадем ЕС АРМИЯ независима от НАТО .Понеже натовските генерали са американци и пряко подчинени на един луд милионер.

52

Анонимен

преди 4 години

напишете в нета "операция Римон 20" да видите как са сваляли израелците "руските асове". Хихихих!

51

Анонимен

преди 4 години

Щом сирийското ПВО потроши Ф-35 на Израел със старата пво система С-200, къде са тръгнали неможачите еврeи да се плюнчат на Иран. Ще ги прегазят за 10 минути.

50

Анонимен

преди 4 години

А ми..ако много шарят американците около Иран.Друго не им остава на иранците! -:)

49

Анонимен

преди 4 години

Така е Америка бие дъното по глупости и простотия освен това е фалирала държава.Америка е враг на ЕС и приятел на АНГЛИЯ .

48

Анонимен

преди 4 години

Не са ударили никакъв реактор защото те се намират дълбоко в планината. Това са само някакви предположения и то преди над 10 години. Там също така има и хиляди центрофуги за обогатяване на Уран. Между другото в САЩ още не знаят как се правят центрофуги а тяхната ядрена промишленост вече не съществува. Те нямат повече уран за ядрени оръжия и до 10 години ще трябва да останат с колкото има великобритания или франция. Така и не разбра че САЩ вече не са сила.

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55И това прословуто иранско ПВО защо не свали израелските самолети като му избомбиха ядрения реактор?? Ххахах!

46

Анонимен

преди 4 години

Войната ще пречисти света от неверниците !Независимо от коя религия са неверниците ще умрат първи .Нострадамус пророк обявил краят на света точно в тази точка на света .От балакните ще остане само една дупка с американски разбити бази .

45

Анонимен

преди 4 години

Иранското ПВО може да свали колкото си поиска американски самолети. Трябва ли да припомням как приземиха със система за радиоелектронна борба най-секретния и модерен американски дрон. После го разнасяха като пръскачка из лозе в най-различни телевизионни предавания. Всеки се подиграва вече с прехвалената американска армия. Най-големия военен бюджет с най-калпавата техника правена изобщо. При тях и един пирон да изпишат ще струва 50 000 долара.

44

Анонимен

преди 4 години

как не им омръзна на САЩ да разпалват войни..империалисти ненормални ,,ще бъде жалко за бедните мексиканчета и тъмнокожи в американската армия ,, ...за по 1800 $ на месец и безплатен зъболекар ще си заминат ,,забравиха Виетнам те и н дебелите чичковци хич не им дреме за живота на войничетата

43

Люпчо

преди 4 години

За съжаление Иран няма с какво да се противопостави на САЩ. Американските самолети ще разрушат цялата инфраструктура за 24 часа. Взможен решение е Иран да помоли Путин да му прати Кузя. Защото най-сигурният стопроцентов факт в света е че ако се изправиш срещу Кузя ще загубиш!

42

Анонимен

преди 4 години

ЕС да направят забележка на господин Доналд Тръмп че в Европа имаме и туризъм освенвоенно оборудване което да се чуди къде да го използва и по кого .То не беше Русия,Северна Корея сега Иран после Ирак пък в Сирия Русия измете талибаните за 2години и то без много зор .Съюзниците на Иран също имат ядрени оръжия господин милонер Тръмп ли си Трън ли си...

41

Анонимен

преди 4 години

Какво ще направи Путин, ли? Ако стане конфликт Путин може само леко да подпомогне с ракети и торпеда иранците, за да не приключи бързо конфликта. И ще люпи семки докато цената на петрола се удвоява, оттам и руския бюджет. Иранците имат ракети... Само един кораб да думнат и да пристгнат в Америка стотици кофчези, и там много бързо ще размислят.