80

Нищо ново

преди 4 години

Пак ще има чаалми,джапанки и потури във въздуха!

79

Бивш ракетчик.

преди 4 години

Няма непробиваема противоракетна отбрана. Ако ракетите които едновременно приближават кораба са повече от възможностите на противоракетната система някой от тях ще стигнат целта. Ако е една ракета тя няма шанс. Въпрос на тактика. Аз работих по техническата поддръжка на руските противокорабни ракети в България. Още пре 80-те на 20 век те летяха с 3 пъти скоростта на звука. И никога не се пускаха по една. Отдавна ги нарязахме а американски не ни дадоха.

78

И путю се дървеше

преди 4 години

Но не посмя да направи нищо като му опекоха Вагнеровците

77

Стар филм

преди 4 години

Иран срещу САЩ ще като Ирак срещу САЩНяма интрига

76

Криси

преди 4 години

Сащ са жени в мъжко тяло.Нищо повече !

75

ТОПЛОФИКАТОР

преди 4 години

НЯМАТЕ ЛИ СИ РАДИАТОРИ АМИ С ИРАНЦИТЕ СЕ ЗАХВАНАХТЕ

74

Мариана Анализатор

преди 4 години

Иран е пътник. Капитулация за 1 ден. Като народ не са лоши хора но лидерите им са пълни откачалки и маниаци.

73

Ф.С.В.

преди 4 години

Бил съм в Персийският залив и мога да ви каца че там постоянно има самолетоносач с подводница й фрегата движещи се заедно из залива- постоянно пречат на корабоплаването искайки всеки кораб да си каже кода и да си променя курса от тях -Правят се на морски шерифи,само че Иран ще удари 2 танкера по 350 000т и ще затвори Ормузкият проток- тогава янките са в капан- от брега на ИРАН се пускат супер торпеда които се движат под вода и над вода- летят ниско с 200км-всичко плаващо ще потъне в ЗАЛИВА!

72

нострадамус

преди 4 години

Тва е кат оня виц за слона и комара,-кво ревеш ща скъсам

71

привет от Германия

преди 4 години

Абе иранци големи фантазьори ,акъл нямат в главите си ! Дори руснаците не могат да потопят американски кораби ,подводници и самолетоносачи ! Самите рески военни експерти си признават ,че не могат да потопят американси самолетоносачи , признават за величието и могъществото на САЩ ! Ако не ми вярвате вижте и чуйте директно от руските експерти - Youtube - Может ли флот России, потопить авианосец США ?

70

привет от Германия

преди 4 години

Като гледам на снимката тези зловещи самолетоносачи разбирам защо руските мишоци са се криели в дупките си когато американците бомбордираха Сирия ! А уж бяха там да защитават режима на Асад ?!

69

Анонимен

преди 4 години

така са смятали и за Титаник, като са го построили

68

Amigo

преди 4 години

До привет от ГерманияТи пък от къде знаеш кой, кво имал, те и американците си вярват, че са първа сила, само че неофициално далеч не се знае кой кво може

67

привет от Германия

преди 4 години

В момента САЩ имат най-развитата военна технология в света ! Самолетите им ,корабите им ,самолетоносачите им ,подводниците им са снабдени със свръх модерна технология за ранно предупреждение и съответно елиминиране на изстреляните ракети и обектите които изтрелват тези ракети ! Също така имат технология ,която може да отклони траекторията на изстреляната вражеска ракета и да я насочи в друга посока ! Някой ако смята ,че може да потопи американски кораб значи е голям фантазьор !

66

Анонимен

преди 4 години

Иранско изобретение са малки лекобронирани бързи катери, които могат да изстрелват ракети в движение при 130 км/час, Joshan, Zolfaghar, Bavar-2. Големи съдове като самолетоносачи и разрушители са безсилни, особенно струпани на едно място.

65

До 71

преди 4 години

До привет от ГерманияКолкото повече кораби толкова повече мишени. Някой ще го отнесе. И не знам кое е по-добре, може и един съвременен американски кораб за милиарди на дъното или нанесени големи щети на иранската отбрана? На иранците им дреме за загубите щом са в името на пророка, ама за американците не е така. Ще има да скимтят....

64

Мнение

преди 4 години

САЩ както са затънали в Афганистан и къде ли още не, няма сами да бръкнат в гнездото на осите. Може да се опитат чрез С Арабия и им дадат оръжия. Но като гледам колко зле си оправят саудитите в Йемен и срещу едни групировки по джапанки и съветско оръжие от 70те години, ще заложат на куц кон. А иранците имат добър боен опит от Сирия. Оръжията им може да не са върхът, но са си у дома и от брега може да организират масиран удар. Все нещо ще потопят или извадят от строя.

63

привет от Германия

преди 4 години

Чушката люта -Най-малко седем военни кораба на САЩ са разположени в момента в Персийския залив и недалеч от него. Сред тях са два ескадрени миноносци от клас "Арли Бърк", носещи управляеми ракетни оръжия - "МакФол" и "Гонзалес", и универсалният десантен кораб "Киърсардж". Освен това ударна група начело със самолетоносача "Ейбрахам Линкълн" от клас "Нимиц" е разположена край бреговете на Оман. Тя включва още ракетния крайцер "Лейт Гълф", фрегатата "Мендез Нунез" и ескадреният миноносец "Бейнбридж".

62

Анонимен

преди 4 години

До 69Съдебното решение

61

до 54

преди 4 години

Недей да се напъваш толкова, напиши в търсачката RQ-170 incident и чети, пък после пак продължавай с бли зането на еврейски зад ници