11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До 2Защото "старите льохмани" не са толкова прости и невъзпитани като вас младите да се бият по улиците като животни.

10

Свещен Гущер

преди 4 години

Нормално,майните са много бедни. те едвам оцеляват с 300 лв заплати. Това води до 0ск0тяване и избиване на чивиите. Но какво ме интересува това мен? Отминавам статията и това е.Те не си оправиха стария град и той се срива от само себе си. Канализацията им е стара и мирише доста.Масово се напълни града с човек0подобнu от Първенец,Панагюрище,Динката и си избиват комплексите.Грубиянщината им е норма на поведение.А колко са невротизирани не е истина.Бият децата си за щяло и нещяло

9

ЛоШо

преди 4 години

За това в колата са имам спрей с сълзотворен газ и люти чушки. Пръсваш този агресивен *** веднъж и после може спокойно да се гавриш с него както си поискаш! Изпробвано и доказано ;)

8

ТИКВОЛАНДИЯ

преди 4 години

Поданиците на Тиквата са с интелект на парапитеци.

7

Маскарпонеееее

преди 4 години

В такава ситуация, човек трябва да има право да се защити като ги застреля с пистолет. Как може да знаеш дали някой от тези шутове няма да бъде фатален ! За това... неизбежна самоотбрана... бам бам и финито.

6

4444

преди 4 години

Противна държава, *** и противен народ. Клоака

5

Оператора

преди 4 години

А някакви пари от тази реклама ще дадете ли на автора на клипа?

4

Анонимен

преди 4 години

силни щото човека е с Фиатче, ако беше някое Q7 щяха да искат стъклата да му забършат цървулите

3

Анонимен

преди 4 години

С тези управляващи и чорбаджии толкова.Това е еталон за поведение и подражание.Култура, образование, етика, ... 0Всичко е една голяма 0.На това стадо му трябва овчар, който да е добър стопанин и да е прочел повече книжки и да не е предател.Партиите са изпята песен.

2

Анонимен

преди 4 години

Уж младите били *** ...Що не отиде един старт льохманн от казармата да ги спре :) хахахха Иначе по темата - Затвор директен. Само така, ще спрат тая анархия

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ОТ КОМПЛЕКСАРИ КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ