31

Прасимир Каракачаков

преди 4 години

Ще се събарят незаконни къщи в българската маала в пловдив

30

Анонимен

преди 4 години

До ГаньоКато им дължи пари си има съд Да не сме в Занзибар

29

Анонимен

преди 4 години

Нормално е при демокрацията и евроатлантизма хората да оскотяват от мизерията и да ги избива да проявяват агресия, не само на пътя, ами навсякъде има агресия, нормално е.

28

избирател

преди 4 години

Аман от "БАБАИТИ" в тая държава!!!Да покажем обаче бабаетлък пред само 240-те,които съсипаха държавата никакви ни няма....

27

Човек от народа

преди 4 години

Утре ще дам доверието си на БСП за да няма насилие по пътя. Моето семейство и всичките ми познати и приятели и техните познати и приятели ще дадем доверито си на БСП и за една България без насилие по пътя.

26

Зидаро мазач

преди 4 години

А прокоратурата защо не дойде да снима как дават ниски заплати на зидаро мазачите, а на кофражистита плащат двойно, а кофражиста идва и си сипва кофража и си саминава а зима два пъти повече от зидаро мазачите, айде прокоратурата да дойде да ги снима да ги видиме тогава!

25

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСпорд теб на кого ще дадат доверието си хората утре / пак /

24

Анонимен

преди 4 години

До Трайно безработенЕ защо чакаш някой друг да те снима Винаги можеш да държиш телефона включен на запис / видео/ и ако се наложи после ще имаш видео какво се е случило Научете се винаги при съмнителни , конфликтни ситуации да снимате Тия камери в телефоните не са само за *** селфите

23

Анонимен

преди 4 години

Поредната тема по която комплексирани човечета си изливат обичайната простотия.

22

Трайно безработен

преди 4 години

Как нямаше кои да снима когато ме обираха 6 *** представили се за майстори на покриви!Да видим после Прокурорката как ще напише, че нямало престъпление защото Те искали Аз съм давал.

21

Свещен Гущер

преди 4 години

До Бойко върна мутрите1Точно такива мутряги ги пердаша пред старбъкса при НДК,после се отбивам дежурно да ги оправя моторджиите по-надолу към Раковска и Васил Левски....то вече ти писва от провинциалисти

20

Анонимен

преди 4 години

Винаги дръжте в колата си спрей с лют пипер Мина времето на бейзб. бухалки Когато някой *** ви скочи , напръсквате го и всичко приключва , започва да плаче като малко дете И си слагайте регистратори в колите , точно заради такива случаи са измислени

19

Анонимен

преди 4 години

При ГЕРБ е така. Типично поведение на мутрите от ГЕРБ.

18

Сократис

преди 4 години

Това е нападение, и ако човека в колата е въоръжен, може да го използва! Добре е да видят всички бабаити, какво не трябва никога да правят, ако искат да продължат да живеят, а правоимащите за бойно оръжие, да бъдат безкомпромисни.Личността е неприкосновена и правото е на ваша страна! Проблема е, че никой от юристите, няма да ви го признае директно, а ще го завоалират в алинеи и подточки за да ви объркат и обезсърчат, защото такива опорни точки са им поставили, но Съдът последен има думата!

17

Анонимен

преди 4 години

В Пловдив хората от съседните паланки, ги е страх да излязат, камо ли шофират без да са на 3 ракии поне. Живея до едно от новите обособени села, които изникнаха в града и всеки ден виждам за какво става въпрос. *** отива с колата до кръчмата, която е на 250м налива се както си знае и после паркира я в казан, я в на съседа колата. Не казвам, че кореняците са стока. Но В града се е населило едно чувство на безнаказаност и май не е само чувство.

16

Анонимен

преди 4 години

Европейска столица на културата??? Нищо подобно!

15

Анонимен

преди 4 години

Пловдив - ужасно невъзпитани, нагли и прости хора със селски манталитет. Рядко са умните и културните!

14

Аз

преди 4 години

Повръща ми се от тая държава вече , защо съм наказан да бъда българин в България!

13

Ганьо

преди 4 години

Тоя е супер измамник в колата, просто там са го набарали потърпевшите

12

Анонимен

преди 4 години

Поредния ден в България. В тази държава хората обичат да те псуват, а те бият и да се саморазправят, ако може и кучето ще пуснат срещу теб за да е сигурно, че ще те повалят.