10

има инвазия

преди 4 години

На сателитни снимки на ПАриж по време на пожара се виждат ясно черни масови убиици над града.Виждат се и голям дявол манипулатор и хиляди дяволи движещи се над града в тяхно полу охранявано измерение.

9

Ivanov UK

преди 4 години

Вижте униформения на преден план е увреден от bad dead terror.Пострадалите се разпознават лесно по тъмно увредените лица и хлътналите очи.Група БЪлгари бяхме тероризирани с bad dead radio terror миналата година 12 часа по време на работа.Излязохме като парцали обсебени от black dead масов убиец видим над групата на камерите на завода в който работихме.Убиец следеше видимо всяка жертва на терора ..Тези които не си смениха дрехите бяха следени дни наред.

8

Ivanov UK

преди 4 години

Experti da огледат веднага заснети материали обемно обсебващи проникващи убиици се виждат на клипове или он лайн. имат тела тегло и комуникират по между си с крясъци чуваеми около звуковия за хората диапазон.. Вече месеци наред обсебена тероризира завод в UK с bad dead radio teror.Всички имаме трайни увреждания вкл на очи .подобно обсебване е ползвано за причиняване на Чернобилската авария.

7

има radio terror

преди 4 години

В много заводи обсебени от терористи увреждат тежко служителите с bad dead music radio terror.Увреждат трайно точно определени центрове на мозъка. Очите ,слуха и внушават убииства вкл с нож чук вилици...и взривове.Обсебените от проникващи убиици началници при молба за спиране на радио терора усилват до дупка звука.все едно че сме в концлагери на смърта.Убииците се виждат как проникват в хората/

6

Внимателно

преди 4 години

Новост в областа на терора е активизиране на военно терористичната мафия.Ползват холограмни оръжия произведени под техен обемен контрол з а обсебване на човешка техника.Провеждат мръсни експерименти през радио телевизия телефони. В края на март след пускане на музика по телефона пред няколко души бе проникващо обсебен познат от малцинство . Следяха го обемно налиташе на убииства.

5

Анонимен

преди 4 години

Макарон Микрон, Меркелица магарица и Мей змей са виновниците Европа да страда и европейските граждани да бъдат убивани, изнасилвани и унижавани от ***, които вкараха.

4

Анонимен

преди 4 години

до svetlio,много лесно, в някои държави дори и сайт с торенти не можеш да отвориш, та камо ли да си купиш материали за бомба. Следене му е майката, в цял свят винаги се е следяло, само че едни следят добре, други като франсетата пак са се чесали когато не е трябвало.

3

svetlio

преди 4 години

До номер 1Как може да се противодейства на някой решил да подхвърли бомба в кош?

2

Анонимен

преди 4 години

Пакетът бомба бил съдържал "винтове и болтове, пък няма ни един убит.Глyпoсти!

1

Анонимен

преди 4 години

Минат не минат две седмици и пак Франция, тамошните служби са разграден двор.