30

x

преди 4 години

Снимката е от Франция, Париж по всяка вероятностТова са френски полицаи и войник

29

www

преди 4 години

До СатираЧЕ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА НАЛИ Е СЪЗДАДЕНА ОТ ЗАПАДНИ ИМПЕРИАЛИСТИ - КАКВОТО ПОЧУКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО...

28

към 17

преди 4 години

Василeвa, не мога да се съглася, че тероризмът е една идеология. Той е инструмент, финансиран и контролиран от западните служби - инструмент, превърнал се в хибридна, неформална армия за обслужване на политическите и идеологическите интереси на назначенците на корпорациите.

27

пецата

преди 4 години

В българия поради политическия тероризъм срещу местния народ, чрез ниски доходи, бедност и лоши условия българите не правят деца което си е един вид "убийство" на нацията, а прогонените от този тероризъм граждани са близо 2 млн, гарантирано от ..знаете кой

26

Бай Иван

преди 4 години

Пак някой " психично болен" или "объркан добричък младеж", заслужаващ прегръдка и меченце предполагам е извършителят ;) ???

25

Анонимен

преди 4 години

Мултикултурна Европа, нали това искат всички. Сам дето някой култура обичат да правят бомби и хаос

24

Анонимен

преди 4 години

ХахахаИ какво стана като изгониха белите от ЮАР , даже водата им спряха и се върнаха 200 години назад в развитието .

23

Георги

преди 4 години

Решението на проблема е ясно. Знае се кой прави бомби, кои хора се взривяват сами. Европейците искат да си подмладяват населението, но материала с които го правят е калпав. Ако не ги махнат ще стане още по лошо

22

Сатира

преди 4 години

Какво са виновни Европейците че Европа е люлката на цивилизацията??

21

До факт

преди 4 години

Стига с тия беди дето била докарала Франция! До кога това извинение? Освен мини и плантации, тогава е имало и мисионери, училища, строителство на сгради, инфраструктура. При това,кКолко време мина от освобождаването на колониите, защо става все по-зле? По-точно казано - защо Африка се връща обратно към навиците от преди колонизацията - междуплеменни войни, отвличания, заробване един на друг, пиратство...само че въоръжени с модерна техника, а не с копия. Риторично.

20

Анонимен

преди 4 години

Пак ли евтини театри?

19

Причина

преди 4 години

За да няма ТЕРОРИЗЪМ по света не трябва да има ТЕРОРИСТИЧНИ блокове /в които за съжаление и България участва/ - НАТО и други военни формирования ръководени от САЩ и компания.БЕЗ ТЯХ света би бил едно по- добро място.

18

факт

преди 4 години

Народа на Франция който страда сега не знаели какви беди е докарала тяхната страна на арабския свят и че тяхната страна е на страната на тероризма и разрухата.

17

това е

преди 4 години

Франция и Англия нападнаха,ограбиха и разрушиха Либия те са основни спонсори и защитници на терористите в Сирия,така че стига с тези крокодилски сълзи а вижте истината.

16

Василев

преди 4 години

Тероризмът е една измислена идеология, която в повечето случаи се финансира и се контролира от западните служби , за да може да продължи разграбването и ограбването на колониите!Защото ако не е тероризмът, няма да може да точите нафта и суровините, няма да може да продавате оръжие и войни, няма да може да правите аутсорсингови заводи с евтина работна ръка, няма да имате необезпечени пазари, няма да имате и такъв стандарт на живот селяни прости!Селяни прости, не бъдете лицемери!Ник Брамбъл!ЦРУ

15

Анонимен

преди 4 години

Тази цифра се споменаваше още вчера на сайта на ВВС, но нашите медии винаги преписват от независими източници и първо се спомена числото 8, а след това 10. Затова пък статиите за новоположен асвалт в България, греят като новите цени по магазините през 60-те, когато стила на поднасяне на новините е бил като в Северна Корея.

14

Ф.С.В.

преди 4 години

Ами това е - войната поражда война - Франция дълги години се меси в Арабският Свят- в Либия я има за колония - убиха Кадафи заедно с САЩ -нападнаха Ирак - сега фанатизирани хора мразещи всичко европейско и европейците (живеещи добре за сметка на смъртта на стотици хиляди) търсят отмъщение- Тази война никога няма да свърши!Спомням си как България обяви война на Ирак- САЩ ни принудиха и С Паси бе много радостен- само се чудя с какво можеше да ги нападнем иракчаните ) ахахха

13

Факт!16

преди 4 години

Франция приключва съществуването си по времето на Френската ревалюция.

12

Ламбов

преди 4 години

Пеца, ми те жълтите жилетки не са само против Макрон , а са и против капитализЪма и глобализЪма па нали НАТО точно тях пази е, и ?!

11

пецата

преди 4 години

целия натиск върху франция е заради това че макарона поиска да създаде европейска армия която да е отделна от нато, от тогава започнаха протестите жълтите жилетки ,сега атентати, когато засягаш интересите на нато е така