25

1

преди 4 години

До Иван,иванчооо,а герберите какви са фашисти ли?

24

1

преди 4 години

Прав сте Г-н Президент,изключая ,затворените от герб-комунисти,и после продадени на приятели.

23

реалист

преди 4 години

Дворците са на комунистите къщите а децата им учат в мразената Америка ама Господ бави но не забравя

22

Василев

преди 4 години

Истинските дворци са къщичките за гости, а не училищата!Палати с яки огради, а вътре на два ,три ката яки замъци, с барбекюта и шатри, с бойници!!!Това са местните боляри и боли, както едно време прабългарите са владеели територията!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!!!Агент Роджър Барнет!ЦРУ!!!

21

Василев

преди 4 години

Президентът Радев вдига самолета на много опасна писта, за която после няма връщане назад!Той се вдига за бой с великите и всемогъщи англосаксонски банки и корпорации, които не прощават на никой, който се опълчил срещу тях!!!Агент Дарън Меткаф!ЦРУ!!!

20

Гледна точка

преди 4 години

Сега е модерно и изключително лесно да се "бие" на патриотизъм и национализъм. Всеки там приказва каквото му падне- безотговорно и нагло. "Зеленият пъпеш" не прави изключение - изглучително арогантен, самодоволен, но за сметка на това простоват и елементарен.

19

Анонимен

преди 4 години

Радев превърна 24 май в генералски празник !...марширува най-напред с партийни номенклатурчици, а учителите и учениците, академиците и студентите ги няма никакви !После се чуди, че отиват на Терминал 2 и реве за демографията !!!

18

Bg

преди 4 години

Тоя звучи ,като едно време бай Тошо 93800

17

Анонимен

преди 4 години

Fake news.

16

Анонимен

преди 4 години

Истински дворец е Партийния дом. Вече могат да бягат по тайните изходи на Тодор Живков при демонстрации и протести. Свърши демокрацията, гласността и народнячеството. Вече иде тоталитаризъм от сталински тип. Журналистите ще бъдат изхвърлени от парламента.

15

Иван

преди 4 години

Винаги гласувам,за да не ми отиде гласа при комунистите или дпс. И колкото повече хора го осъзнават това толкова по добре за тази държава.

14

Джедай Мастър

преди 4 години

Рушкият *** Радев плямпа глупости за съветските солунски двама братя, но по-интересното е как еднокнижната Тиква, г-н Бойко Борисов, който се появяваше по 60 пъти на ден изминалите две седмици, в деня на писмеността изчезна като прадня през мрежести гащета.

13

Анонимен до Иван

преди 4 години

Най-лошото е че калпавия матрял, продължава да гласува за най нискообразования, нискоинтелигентния, прочел една книга Боце тиквата. И резултата е видим, най бързо топяща се нация, най бедна, с най ниски доходи. Абсурда е пълен, че живеем в най богатия съюз а сме най беднатаэдържава. Ами като има такива като Иван да гласуват за ГЕРБ, ще бъдем все така прости и бедни.

12

Джедай Мастър

преди 4 години

Аве, тоя "пилот" да не носи цайси? Иначе защо ушичките му са клепнали като на Абу, маймунката на Аладин от филма Аладин?

11

Чалгарин дудаев

преди 4 години

ГЕРБЕРАСТИ ИЛИ СИК ВСЕ ТАЯ. ЦАРО НИ ОПРАВИ ЗА 800 ДНИ А НА ТИЯ НЕМА ДА СТИГНЕ ЕДИН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ ЗАЩОТО ЗА ТЯХ ТОЙ Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ.

10

Иван

преди 4 години

Най лошото е че 2000000 *** гласуваха за този не много умен войник!

9

добре

преди 4 години

Трудно, но започва да се справя.Да му пожелаем до края на мандата да се научи.Тази година не забелязах провокации от страна на Москва

8

Анонимен

преди 4 години

В дворците....на несбъднатата мечти,конфликти и много много изпити в живота.

7

Щерю

преди 4 години

Голям презилдент...

6

Поредната излагация

преди 4 години

Румен Радев - човекът клише, който много приказва и нищо не казва .........