15

Не спирам да се дивя

преди 4 години

До БОРИСОВ РАСПРАЯ НАна тъпоумието Българско ......аланколу,като смениш евреина Борисов с еврейката Нинова какво ще се промени !?за 30 години "демокрация" колко пъти се изредиха и СДС и ГЕРБ и БСП а че и т.н. Цар да ни управляват .... нещо да се е променило за 30 години !?някой от тхези политичи да ти е обещал да направи нещо за теб или за България !?НЕ ! НИЩО не са ти обещавали !!!!за какво ходиш да гласуваш за тях, можеш ли да ми обясниш !?

14

Анонимен

преди 4 години

А ако никой не гласува какво ще се случи! Всички ще умрем? Ще дойде ли тогава краят? Всички към урните, всички към урните, бързичко, бързичко!

13

БОРИСОВ РАСПРАЯ НА

преди 4 години

ГЕРБ: --- ЕТО ДРУГАРИ, ВИЖТЕ КОМЕНТАРИТЕ ПО ДОЛУ! КАТО ВИ СНАСЯМ, ЧЕ МАТРЯЛА Е КОФТИ, ВИЕ - НЕ, ТА НЕ. С ЦВЪКИ ГО УДВОИХМЕ И В БЛАГОДЕНСТВИЕ ПЪЛНО ГО ПОСАДИХМЕ И ВИЖТЕ ЖАЛКАТА МУ ОТПЛАТА, СЕГА ОСТАВА ДА КАЖАТ ПРЕД ЕВРОПА И КОЛКО СА ТОЧНО РАЯТА!!!

12

Анонимен

преди 4 години

Право на глас имат всички българи, включително и тези които са в чужбина. Всеки който има български паспорт има право да гласува.

11

Ясно ли ви е сега

преди 4 години

как политическите марионетки на юдо-масоните винаги печелят изборите !?Населението на България е 7 050 000 към Декември 2017 а избирателите са 6 355 633 !!!!!тум има поне 2 милиона мъртви души и тези 2 милиона мъртви гласове се разпределят от 'до-масоните измежду политическите им марионетки !!!

10

zeus

преди 4 години

Дори да вземем официалните данни, че сме 7 милиона и лицата под 18 години са 16 процента, то мъртвите души са 450 000. Реалното население е много под 7 милиона, т.е. имаме милион мъртви души, които вече са "гласували" за Партията.

9

Jj

преди 4 години

Прочетете в нета за връзките на Радан Кънев с Борис Бояджиев и ще разберете кой окраде България чрез приватизацията.

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6ти пък къде видя, че всички ще гласуват за герб?!

7

Анонимен

преди 4 години

моята воля е да не гласувам, защото човека на когото вероятно бих имал доверие не е сред мераклийте! категорично няма да дам гласа си за хора, които не познавам, хора от които нищо не зависи, както и за партии, които лъжат и не спазват обещанията си!

6

Ан

преди 4 години

Има ли толкова избиратели в БЪЛГАРИЯ, или броите и тези извън БЪЛГАРИЯ?

5

Анонимен

преди 4 години

Първата фалшификация е броят на избирателите. Мъртвите души гласуват за ГЕРБ.

4

ОБЩ БРОЙ ИЗБИРАТЕЛИ

преди 4 години

ПО СПИСЪЦИ ----- 6 355 633. ТИЯ СПИСЪЦИ ЦВЪКИ ЛИ ГИ Е ПИСАЛ ИЛИ САМО ГИ Е ДИКТУВАЛ?

3

Анонимен

преди 4 години

Навремето българите са били напредничав народ и са въвеждали нови азбуки, книги, идеи. А сега не смеят даже да си сменят премиера и все гласуват за едни и същи партии.

2

Ханой

преди 4 години

Откъде 6,5 милиона избиратели...Кога шайката, ще изчисти списъците?Лъжат, та чак мажат... По зле от комунизъм...

1

Анонимен

преди 4 години

Абе откъде ги изкараха тези 6 милиона и кусур. Да не би да броят децата и тези в гробищата. В момента сме под 5 000 000 като махнем турците и ромите колко оставаме. Имаме ли 2 000 000. Явно пак мъртвите души ще влезнат в действие. А вие да не забравите да гласувате че да ги пратите на 17 000 еврака заплатки. Да не забравите. ЕЙ.