35

Браво Василев !

преди 4 години

До Василевобразцов гойм си ти, жалко че Плевнелиев ти отмъкна наградата "Цион" за 2017но ти дерзай - юдо-масоните и теб ще те отличат някой ден

34

Анонимен

преди 4 години

В нормалните държави са с по две партии,а тука са 120! Това нормално ли е ?!!!!

33

Василев

преди 4 години

Защо ще гласувам за Бати Бойко и ГЕРБ?Защото спря Южен Паток и се изгради газов хъб Балкан!Защото спря корупционния проект Белене и сега е отворена процедурата за строеж на пазарен принцип без държавни гаранции!Защото затвори КТБ, която си беше банка на руските служби, за оказване на влияние, за завземане на икономически пазари и изкупуване на важни предприятия, и която корумпираше българския елит!Защото е подгонил бизнесмени като Банев и Арабаджиев, които източват България!Вон Баладар!ЦРУ!

32

Smurf

преди 4 години

6 355 000 в избирателните списъци и население в страната 6 700 000 .. смятайте колко честни ще са изборите. гърбавите сигурно още от тази вечер пишат здраво протоколи

31

Анонимен

преди 4 години

и защо да гласувам за хора, от които нищо не зависи? какво ще променят? и какво направниха досега предишните евродепутати за нас, освен че подобриха значително собственото си благосъстояние?! някои даже си водеха собствено телевизионно предаване, вместо да са в европарламента! хайде ДЖА!

30

А АКО ГИ НАБАРАТ

преди 4 години

До АНТИНАБЛЮДАТЕЛИТЕ ОТ ПЕС ТЕЗИ БРОИТЕЛИ, ДАЛИ ЩЕ ОСТАНАТ СЪС ЗДРАВИ ***? ИЛИ СИ МИСЛИШ, ЧЕ В ЕВРОПА ЯДАТ ДОМАТЕТО С КОЛОВЕТЕ?

29

АНТИ

преди 4 години

Върви народе възродени,към евроизбори върви.Тука гласуват живи и умрели,а важи гласовете кой брои.

28

zeus

преди 4 години

МВР издава избирателните списъци само за еднокнижници, за останалите важи Изборният кодекс:Чл. 26. Избирателните списъци, включително част I на избирателните списъци, се отпечатват въз основа на Националния регистър на населението от Главна дирекция "Гражданска регистрация и административно обслужване" в Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

27

НАПРОТИВ !!!!

преди 4 години

До АнонименБОЙКОТИРАЙТЕ тази гнусна еврейска манипулация наречена ИЗБОРИ !!!колкото по-малко гласуват толкова по-трудно ще е за евреите да фалшифицират изборитеколкото по-малко гласуват толкова по-слаба става евреиската "демокрация" и накрая : някой от тхези жалки политически юдо-масонски марионетки да ви е обещала да направи нещо за вас или за България - НЕ !!!!!тогава за какво точно гласувате !!!???

26

Василев

преди 4 години

България е достоен член на ЕС и НАТО!!!Антиевропейските русофилските настроения не могат да повлияят на българския народ!Всички пари, които Решетников и руските служби хвърлят като политически проекти АТАКА,ВОЛЯ и т.н, всички банки като КТБ, които се опитват да заграбят и да завземат територия, всички анализатори и платени фъ.шкии като разни самозвани социолози,политолози професори,философи,пилософи и разни енергийни шамани, това всичко са хвърлени пари на вятъра!ГЕРБ е номер едно!Рики!ЦРУ!!

25

Анонимен

преди 4 години

Важно е да се гласува, за да не се определят резултатите от купените ромски гласове и мъртви душиНе стойте във вас, нв оставяйте хора с 5 стотинки мозък да правят машинации

24

Анонимен

преди 4 години

Смъртността е страшно висока, за съжаление. Тези данни са абсурдни и неверни!

23

ай сиктир

преди 4 години

До За неразбралите 18И 30 милиона да са една огромна част от тях са решили въпроса с гражданството и за това нямат и български паспорти, а колкото до регистрите на МВР не ме разсмивай и те са толкова верни колкото всичко останало на тази сбъркана територия.

22

Евреино МЕРЗЪК !!!

преди 4 години

До За неразбралитенаселение 7 050 034 (31 Декември 2017)раждаемост 9.0 родени на 1000 души (2017)СМЯТАМЕ: 7 050 034 . 9 /1000 = 63450 родени на година по 18 щото се гласува на 18 години = 1142105 са под 18 години и нямат право да гласуват !!!7 050034 - 1142105 = 5907928 тота е максималния възможен брой избиратели !!!!ит тях поне 2 милиона са в чужбита !!!!ето така юдо-масонските марионетки печелят изборите !!!! с гласовете на мъртвите !!!!!

21

До zeus

преди 4 години

Няма ГРАО, няма МАО..... данните идват от единен регистър (този на МВР) до който имат достъп всички други оторизирани институии.

20

ТИ ДА НЕ СИ ТАТО

преди 4 години

До Не спирам да се дивяОТ ПРЕИЗПОДНЯТА? И ТОЙ НЕ СПИРАШЕ ДА СЕ ДИВИ НА ВСИЧКО РУСКО, ДАЖЕ ОСТАВЯШЕ ЗАБИТИ В ЗАДНИЦАТА СИ КАБЪРЧЕТА, ПОСТАВЕНИ МУ ОТ БРЕЖНЕВ, ЗАЩОТО ИМАЛИ НАДПИС "ДЯЛАНО В СССР"?!?! КАТО ТИ Е ГОТИНО, СТОЙ СИ ПОД ГЕРБЕРСКО РОБСТВО, НО ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ЩЕ ВИ ИЗРИТАМЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА!!! СТАНАХТЕ ПОВЕЧЕ ОТ БЕЗСКРУПОЛНО ВРЕДНИ.

19

zeus

преди 4 години

До За неразбралитеСписъците идват от ГРАО и нямат нищо общо с българските паспорти (за незнаещите) ;)

18

Анонимен

преди 4 години

Важното е да се гласува за ГЕРБ! Иначе идва гладът, мизерията и фалитите.Това е положението. ГЕРБ или мизерия! Вие си избирате.

17

За неразбралите

преди 4 години

ОбяснявамБългарите по света са над 20 милиона! Но голяма част нямат български паспорти продали са си имотите и не са посещавали България от много години. Така че тези 6 355 633 избиратели са точни. Все пак информацията идва от регистрите на МВР и няма как да се фалшифицира.Всеки който има български паспорт има право да гласува.

16

Анонимен

преди 4 години

Като дойде БСП на власт ще ни дава големи мерезета да имаме мангизи и да си живеем живота. А ГЕРБ не дава мангизи, затова требе БСП да дойде.