35

Анонимен

преди 4 години

Черно море не е за бедни и мързеливи търтей.Айде чупката.Вървете някъде другаде.Ама пак идвате тука нали.

34

Saki

преди 4 години

Хотелиерите чакат туроператора Ценко Чоко да им доведе 30 пенсионери от монтанско-врачанските села, да изядат по едно ягодово малеби на морския бряг.

33

В. Магриотов

преди 4 години

Щото пък ние примираме за "туриста" - бай ***, мъкнещ сирене и лютеница по стаите.

32

Охобохо

преди 4 години

Не става в БГ!То да е само мръсното море в което плуваш и те блъскат ''кебапчетата''по челото дето си ги изходил преди малко във WC-то ок,ама не е само това.Първо няма къде да паркираш а и да намериш е платено.Второ ако спреш някъде може да ти спукат гумите местните,да ти одраскат колата и т.н.Трето задължително получаваш разстройство на стомаха от питейната вода,защото им е гадна.Четвърто няма качествен персонал и храната е стара от вчера и т.н.Е почиваш ли или непрекъснато мислиш как те цакат?

31

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Държа ниски цени.Имам стари клиенти - винаги доволни.Изкарвам приличен доход.Да му мислят, алчните и простите !

30

Бобчо

преди 4 години

Кви 400лв?! Запазихме за фамилията в Гърция 5 звезди в хотел от веригата на Рамада за по 90лв. на вечер. Още по-странното е, че за тия пари офертите на лаййноморието бяха за 4 звезди. За пръв път ще ходя в Гърция и подозирам, че ще забравим нашето, стига толкова с кафявата вода, шума, гадната храна и безумни цени за паркинг, плаж и т.н. кожодерства.

29

Анонимен

преди 4 години

От бетона скоро няма да има хавлията къде да си опънат хората за какво им е да идват тук

28

Анонимен

преди 4 години

От 2000 година не почивам на Мутроморието, писна ми.Какви 3,5 милиона българи, какви пет лева?!

27

Слънчарски

преди 4 години

Тези на кредити ще гризнат дървото. Ама 80% от хотелите са за пране на пари. На тях не им дреме и винаги са на печалба. Реват единствено, защото изпират по-малко и тази година вместо кола за половин милион, ще трябва да "мизерстват" с такава за 400 хилки. А иначе дават стотинки на персонала и карат 1 човек да върши работи за 3-***.

26

АнонимеН

преди 4 години

АКО ПЛАЩАТЕ ПРЕЗ ИНТЕРНЕТ ДИРЕКТНО А НЕ НА МЯСТО ЗА ПОЧИВКАТА СИ Е РАЗУМНО ДА СЕ ОБАДИТЕ ДО ХОТЕЛА ДА ВИДИТЕ ДАЛИ СА ВИ НАПРАВИЛИ РЕЗЕРВАЦИЯТА!ЗА ДА ИМА ВРЕМЕ ДА ВДИГНЕТЕ СКАНДАЛ НА САЙТА НАПРАВИЛ ВИ РЕЗЕРВАЦИЯТА ТА ДА СИ ОПРАВЯТ НЕЩАТА НАВРЕМЕ!НО ПЪРВОТО И НАЙ-ВАЖНО НЕЩО ЗА ДА ИМА ПОЧИВКА Е ТРЯБВА ДА ИМА ПАРИ ЗА НЕЯ :D А ЗА ДА ИМА ПАРИ ТАКИВА КАТО БОРИСОВ НЕ ТРЯБВА ДА СА НАЧЕЛО НИКОГА!

25

мина времето

преди 4 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪР.когато Господ ходеше по морето и даваше наготово! Сега ни наказва

24

да им преседнат

преди 4 години

До Мен - дано им преседнат тия 400лв за нощувка ! ! ! Даже - дано им излезат 400 цирея на ..... където се сетят ! ! !

23

АнонимеН

преди 4 години

ДО 50 ЛЕВА Е НОРМАЛНО НА ЧОВЕК СЪС ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ ! ДО 100 ЛЕВА НА ДЕН НА ЧОВЕК Е НЯКАКЪВ СУПЕР ЛУКС!!САЙТА НА БООКИНГ СА С ВИСОКИ ЦЕНИСАЙТА НА АМОМА Е ШВЕЙЦАРСКИ И ПРЕДЛАГА ПО-ДОБРИ ЦЕНИ И ПОЧТИ НЯМА ОПЛАКВАНИЯНАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ ИМА ОТ 10 ДО 17 СЕПТЕМВРИ ИДЕАЛНО ВРЕМЕ ЗА ПОЧИВКА НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ СЪС ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ НА ЧОВЕК ОТ ОКОЛО 40 ЛЕВА НА ДЕН!

22

Бай Иван

преди 4 години

Разлиакта в цената между България и Гърция е коло 200 лева по-високи цени в северна Гърция и халкидики и около 100 лева по-високи цени по гръцките острови. Това че 3,5 млн българи ще ходят на почивка не значи че 3,5 млн. ще ходят на родното черноморие. От тях половината ще си ходят на село на вилата. 20г. хотелиерите пренебрягват българските туристи и гледат на нас като хора трета ръка. А в България има много хора които са готови да платят висока цена когато си заслужава.

21

Мен

преди 4 години

За 400лв леглото мога да отида навсякъде по света и познайте какво - навсякъде ще е по-добре от клоакоморието.

20

Анонимен

преди 4 години

Pluvate li, pluvate li....priatno plavane

19

Munchen_DE

преди 4 години

Ха-ха-ха... самозабравили сте се вече, до 400 лева леглото. Който ги има тези пари да не е луд да предпочете вас? Дори и споменатата долна граница от 25 лева е много за качеството на услугите, които предлагате. Смешни и жалки сте!Ако имаше истинска конкуренция, нямаше да е така. Пределно ясно е, че сте картел и няколко човека държат цялото Черноморие и са се разбрали помежду си.

18

Анонимен

преди 4 години

Kalo banio, kali mera, kalo sezoni!

17

Анонимен

преди 4 години

За 400 кинта , трябва да има и две да ми топлят леглото .

16

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

а това води до фалити, тъй като, за да се запълнят леглата, цените се свалят и хотелиерите не могат да си покрият разходите......................................................................................................................................Верно ли, бе ?!Така си покриват разходите, че купуват луксозни яхти за милиони.Вижте на пристанищата в градчето.Ако ви пуснат гардовете ... близо ...