55

Blackholesun

преди 4 години

Строежите на хотели и развиването на хазарта (ДДС туризъм 9%, хазарт 15%) са признак за пране на пари от престъпна дейност, в бг това е държавна политика.

54

Наблюдател

преди 4 години

Носете си легла и ще ви излезе без пари.

53

Анонимен

преди 4 години

Почивка при мутренската мафия и сред бетона в България или нормално в чужбина, това е избора.

52

НЕЕЕЕ . . .

преди 4 години

МАФИЯТА НЕ ФАЛИРА ЕЙ !!! ДЕЙСТВАЩИ ЮРИСТИ СА СОБСТВЕНИЦИ !!!

51

Стар Софиянец

преди 4 години

Аз от 2000-та година ходя предимно в Испания, най-вече на остров Майорка. От време на време ходя и в Италия. За какво да се опитвам да отида на почивка при мутрите на Бетономорието, когато е яснно, че ще си тръна още на втория ден отвратен от обстановката. Цените не са толкова важни. Важното е какво се предлага срещу тези цени.

50

Анонимен

преди 4 години

До до 53Твоя "приятел" ,гербераст ли е? Защото друг никой не би се поинтересувал от тебе...Ей ,това гербестите само спамите бе ,тиквеници нещастни.

49

ха-ха

преди 4 години

В статията пише за олинклузив...Нашенския олинклузив е по-лош от храната в казармата бе , другари хотелиери.Миналата година в Приморско едни приятели се тръгнаха на втория ден.Само евтини ментета ,стара храна и ...целия персонал само от махалата.Представяте ли си какво е?

48

реалист

преди 4 години

Вече повече от 12 години не съм стъпвал на нашето море.Не виждам нито една причина да го правя.И се чудя как все още има хора ,които да си дават парите и да си късат нервите с нашите пишман хотелиери.Гърция ми е по-близо ,плажовете са безкрайни и чисти , а хората са добронамерени и усмихнати.Само луд би отишъл на Кафяво море.

47

fdsfsdf

преди 4 години

Хотелите по черноморието трябва да се съборят всичките.

46

anonimen

преди 4 години

По полека с хвалбите на турците за тяхното море.Никога няма да отида там,дори и без пари да е!А като не ни харесват нашето черноморие-да си продават апартаментите и да си вървят там!

45

Анонимен

преди 4 години

Ха ха ха ха, панелните шaмшaли пак nлюват черноморското........

44

ГНЕВЕН

преди 4 години

Имам апартамент в центъра на Слънчака ,т.е. спането ми е безплатно.Не съм стъпвал там от 10 години. Минавам през септември за няколко часа и се убеждавам ,че това е най-най-скапаното място за почивка.Който веднъж е стъпил в Гърция или Турция ,никога няма да приближи бетоновия бряг на страната на тиквите.НИКОГА!

43

гошко

преди 4 години

цитат:"Крайно време е да потърсим начин да развием туризма и в другите райони."да се разбира - каквото стана по черноморието такова трябва да стане и в останалата част от страната

42

Анонимен

преди 4 години

В момента в Анталия е супер. И на плажа на хотела не те цакат 12 лв за шезлонг. Яде се на корем и не ти рециклират храната от предния ден. Тук знаят как да се грижат за туристите. Никога вече на черно море.

41

Местен Помориец

преди 4 години

Моля не ми хвалете нашето море.

40

Турист

преди 4 години

Един приятел е фен на нашето Черноморие.Яжко,пийко и чаркарки в изобилие у Слънчака.Вчера се обади и ми каза че повече няма да почива в България.Към края на месец юни заминавал на почивка в Турция.Така че хората се осъзнаха и предпочитат да почиват в чужбина.Аз също предпочитам да съм далеч от нашите чалгари и чалгарки.

39

АнонимеН

преди 4 години

ДО 42КАКВА КВАРТИРА КАКВИ 5 ЛЕВА!ШВЕЙЦАРСКИЯ САЙТ: АМОМАПРЕДЛАГА И В МОМЕНТА ПОЧИВКА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ В КРАЯ НА ЮЛИ ЗА ОКОЛО 40 ЛЕВА НА ДЕН СЪС ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ В ХОТЕЛИ ДО 1 КИЛОМЕТЪР ОТ ЦЕНТЪРА(ХОТЕЛ КУБАН). ОТ 10-ТИ ДО 20 ТИ СЕПТЕМВРИ СЪЩО ИМА ДОБРИ ОФЕРТИГЪРЦИЯ НЕ МОЖЕ ДА ПРЕДЛОЖИ ПО-ДОБРИ ЦЕНИ ОТ СЛЪНЧЕВ БРЯГ А ТАМ ЕДНА ПЕТА ОТ ПЛАЖА Е БЕЗ ЧАДЪРИ МЯСТО ИМА ДОСТАТЪЧНО НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ КУРОРТНАТА СТОЛИЦА С НАЙ-ГОЛЯМ БРОЙ ХОТЕЛИ НАД 200

38

Анонимен

преди 4 години

От 2009 г. не ходя на лaйноморието. През 2014 г. бях на конференция в Слъмчев бряг в 5 звезден хотел - ходиш сред храна и нищо не става за ядене. Паркингът на 5-звезден хотел - платен по 10 лв на ден!? Морската ивица - чадъри на безумни цени. В града не можеш да отидеш с кола, няма къде да спреш.Благодаря. В Гърция паркингът е безплатен, храната прясна, чадърите и шезлонзоте са безплатни, ако си поръчаш за пиене, по пътищата карат разумно, а не с 200 км/ч черни джипове да ми светят отзад.

37

Ириней Демостенис

преди 4 години

Созоплис, Месимвриа, Пиргос (Бургас), Одессос, Ларисса (Влас) Ахтополис, Галлазос Адзурис (Синеморец), Василлико (Царево), Ропотамос, Ангхиаллос (Поморие) Дионисиополис (Балчик) === ДОБРЕ ДОШЛИ В МАЙКА ГЪРЦИЯ !

36

Анонимен

преди 4 години

Квартирите започват от 6 лв/легло с обща баня и тоалетна и 10 лв/легло при самостоятелна за стаята. Стая за двама със самостоятелна баня, Интернет, кабелна ТВ и хладилник, но без климатик в Черноморец, Крайморие, Китен излиза по 20-25 лв/вечер за стаята за м. юни и юли, през август достигат 30-40 лв. Аз ги предпочитам, защото хазяите сами си чистят и хигиената е на ниво. Същите квартири в Созопол, Поморие и др. курорти са на двойни и тройни цени.