17

Анонимен

преди 4 години

Ха ха ха, вече се появиха дежурните пазители на морала на соца. Тогава такива неща нямаше, нали другари. Никакъв реактор не се е повреждал това е инсинуация

16

Олег

преди 4 години

До DublinПри Фокушима има природно бедствие - оргомно цунами. В Чернобил бедствието се нарича чОВЕК с малко "ч"

15

Анонимен

преди 4 години

Всички фенове на АЕЦ трябва да гледат сериала

14

Гавра с трагедията!!

преди 4 години

Снощи покрай щерката (която не е и помирисала Соц.) се загледах за около 30 сек. и щях да почна да повръщам от възмущение ли от смях ли , знам ли? Тези дето са го правили не са и помирисали Соц. а май само са го правили по справочниците на ЦРУ. Което всъщност не ме и учудва де!Имаше не'къв де'т го игаеше висш партиен член - е направо паднах! Все едно гледах кръсникът на мафията: говор, държание , та даже и полираното бастунче!!! Само не видях дали имаше златен пръстен!По-голяма гавра нЕма!!!

13

Анонимен

преди 4 години

Гледаме, и няма да сгрешиш да го видиш, колега коментатор :)Ще видиш, че няма нужда от реклама, но и няма да го видиш скоро по бг телевизия.

12

Брат Вурст

преди 4 години

Много истински направен сериал.А нашите партийни вождове тогава, изкараха децата на манифестация за 24 май под радиоактивния дъжд. Може би в своята гениалност са решили, че от радиацията ще придобият супергеройски сили и ще сразят "капитализъма и империализъма".Препоръчвам сериала на тези, които казват: "по байтошово време беше хубаво"

11

гледайтеси го вие

преди 4 години

Ясно е колко е як сериала след като трябвада се рекламира по сайтовете за новини.

10

Анонимен

преди 4 години

Сега остава руснаците да направят филм за Селското възстание и смъртта на Даяна, за да отговорят реципрочно.

9

Йово

преди 4 години

Режисьор на филма е Крейг Мазин известен с политическите си възгледи. От началото на 90-те той е член на демократическата партия. Силен критик на републиканският сенатор Тед Круз, Д. Тръмп и Русия. Та толкова за безпристрастеността на Мазин.

8

Хейтър

преди 4 години

Чернобил- рейтинг 9.6/ 32 хиляди гласували/Breaking Bad - рейтинг 9.5/ 1.2 млн гласували/GoT - рейтинг 9.4/ 1,5 млн гласували/Хайде малко да се успокоите кой какъв рейтинг има. Не съм гледал още Чернобил-а, но да не го изкарваме най-великия сериал преди да го гледат повече хора. Защото тепърва оценката ще пада. Не казвам, че GoT или BB стават за нещо, просто цитирам цифри, които авторката на това похвално слово можеше и да спомене.

7

Бен Ган

преди 4 години

До ШибиРибиЖанра е фентъзи. Трябва ли всичко да е по реален случай? И ако не гледаш/харесваш даден жанр, трябва ли да се насилваш? Не ръзи мозък, обидно тъпо е, за теб.

6

Анонимен

преди 4 години

Много тежък! Няма да си го причинявам!

5

sg

преди 4 години

"...Валери Безпалов, Борис Баранов и Алексей Ананенко, докато спасяват милиони, жертвайки животите си в сърцето на централата, багерът, който хвърля пръст върху оловните ковчези..."--Отново супер зле написана статийка, излагате се тотално:1-во само единият от тримата в реалният живот умира рано(около 55годишен, другите живеят доста дълго), 2-ро-не багер, а бетонобъркачка изсипва бетон в трапа!!! Поне като пишете за нещо-гледайте и четете преди това, така само се излагате!!

4

Анонимен

преди 4 години

Режисьорът беше част от групата Стака Бо!Партньорката му от същата група Алма Джонсън - Еклунд се самоуби през 2003 след скок от етаж на болница.

3

Анонимен

преди 4 години

Вчера ги изгледах.Наистина е добър,декори впечатляват и историята следва реалните събития достоверно,ако се абстрахирате ,че герои говорят на английски, сериалът се превръща в малко бижу.

2

Анонимен

преди 4 години

Българските *** мълчат ,щото квото и да кажат ще изглежда зле.Няма как да защитят една политическа класа жертвала животи в много страни за да си осигури временен комфорт.

1

Анонимен

преди 4 години

Копейковците се бавят, вече трябваше да ни увещават, че това е художествена измислица и че всъщност авария е нямало.