41

Анонимен

преди 4 години

а ние двамата с боби пием кафе втора цедка и ви четем прозтотиите и всеки ден чупки в кръста за 800 лева на месец. да живэ демокрацията.

40

анонимен

преди 4 години

Явно партия ГЕРБ доста са се стреснали, щом мутрите обикалят в Сл.Бряг и заплашват наемателите на магазини, че ще им прекратят договорите за наем, ако те или техните служителите не носят тениски с лика на Бойко и надпис "Аз вярвам само на този човек"

39

Анонимен

преди 4 години

Варна я изгубиха след рухването на новият път. Добре че в този момент не са минавали автомобили щеше да има жертви. Незнам как е положението в Благоевград където се очакват валежи. Май и там ще изгубят гласуватели.

38

аууууу

преди 4 години

калъп интернасионал барабар с мъдиана все дават победа за каскетите.нищо де на 26ти вечерта ще гледат като наакано дете майка си

37

Анонимен до Зозо

преди 4 години

А нещо за глупавите Герберисти да кажеш, няма по големи *** от хората гласували за ГЕРБ.

36

Поредна БСП лъжа

преди 4 години

Това "проучване" на Гълъп... е за вътрешна употреба в БСП и за сплотяване на повехналите редицит предвид поредната предстояща загуба на столетницата !

35

до Зозо

преди 4 години

За президента ни не си прав да смяташ, че е избран от някакви партийки, за него гласуваха с пъти повече хора, отколкото за Герб, а рейтингът на президента е доста по-висок от на Борисов и според герберските социолози дори. Доста десни избиратели подкрепиха Радев на изборите - как да не го подкрепиш като иначе трябва да гласуваш за Цецка Цачева - майката на нацията, както я нарече гуруто й Борисов.

34

Анонимен

преди 4 години

Да ви имам журналистиката какъв Герб какво БСП ,гласува се за европарламент казва се хората които Герб са избрали покриват на повече хората представата за развитие на ЕС ,българина гласува за определени личности които представят визията им за развитие на ЕС, а тези българи които нямат идея какво им е виждането вече може да кажат ще се доверя на избора на Борисов или Нинова или някой друг.Но по написания начин журналистите едва ли не казват народа трябва да е като овцете обидно е.

33

Кво?

преди 4 години

МВРО с шансове за какво? След години прекарани като патерица на правителдтвото са посъбрали парички за повечко гласоподаватели. На миналите избори за европарламент "националистът" Джамби беше избран с купени ромски гласове, тогава в съдружие с Барека. Сега работят по-нависоко, купуват агенции да им правят стъкмистиката. Патриоти по професия, дребни мошеници по призвание.

32

Анонимен

преди 4 години

Всички ги е страх от независимо правосъдие и понеже само Демократична България са готови да се борят, за да имаме такова, има всячески опити да бъдат неглижирани, за сметка на разни като Воля и ВМРО, които хвърлят нечовешки пари да ги гледаме по всички телевизии и да им правят реклама - все пак това са хората на Герб за да продължи далаверата до безкрай.

31

Зозо

преди 4 години

...При мобилизация на всички ще се случи като при изборите за президент...Другарю, не забравяй, че на балотажа руския *** го избраха БСП+ДПС+Атака+глупавите путинисти!

30

Анонимен

преди 4 години

Може ...След 20 години

29

Социолог

преди 4 години

Атаката ако минат 1.5 % си го режа вдъно :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

28

НЯМА ВЕЧНИ НЕЩА

преди 4 години

ВСЯКО НЕЩО ИМА НАЧАЛО И КРАЙ.УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ И БОРИСОВ СЪЩО.

27

Анонимен

преди 4 години

Да живее България !ДА живее Европа !Долу Ботокс 1 и азиатщината !

26

Анонимен

преди 4 години

Гледам днес в две водещи телевизии Райчев, като го питат кои партии освен основните три имат шанс да спечелят място и говорих с охота за Джамбазки и Воля, но и двата пъти когато трябва да каже и Демократична България (понеже дори по техните проценти те са с огромен шанс да са вътре) нарочно говори други неща само и само да не ги спомене по име. Това да ти канят по поръчкови телевизии поръчкови социолози ни обрича на бедност и лъжи вече 30 години... не говоря за някой конкретно, то да е само един

25

Анонимен

преди 4 години

Директорът на ОД на МВР - Монтана старши комисар Ивайло Антонов вече не е на поста си, след изнесените вчера от БСП данни за неправомерна намеса на полицията в изборния процес, съобщиха от пресцентъра на БСП. "Това е потвърждение, че МВР се използва за оказване на влияние върху изборите в полза на управляващите.От БСП оповестихме подобни действия и на полицията във Видин, Лом и Враца. Очакваме и техните оставки".

24

HeinrichHimmler

преди 4 години

Днес бг вие всеки ден пускате статии , че едните или другите водят .. изобщо защо си правите труда като не можете да кажете категорично ? Днес по-рано пускате , че ГЕРБ имат 3 процента преднина, пускате новина, че ще са с един представител повече, сега пускате , че БСП водят с 1 процент. Вие журналисти ли сте или фантазьори ?!! Спрете да взимате пари от Бойко да пускате само герберастки новини! А българино, този път си стани от задните части и отиди да гласуваш, за когото и да е , но не и ГЕРБ !

23

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ са добри а БСП са лоши.

22

Анонимен

преди 4 години

Истината е че крадливците от герб имат 800 000 гласа. Това обаче няма да им помогне. При мобилизация на всички ще се случи като при изборите за президент.