81

Дзъ

преди 4 години

В резюме: замогналите се в управлението на ГЕРБ - ще гласуват за ГЕРБ. Обеднелите в управлението на ГЕРБ - ще гласуват за БСП. Малка част хора утописти, които вярват, че някога нещо ще се промени в тая дiвашка държава - ще гласуват за други формации.

80

Анонимен

преди 4 години

Що е Алфа все е Говорит Масква.Алфа банк - Алфа радио - телевизия Алфа и т.н. все алфа.

79

Анонимен

преди 4 години

Винаги има 3-4 дена докато се обрабят данните. Не може отговорите на 1000 човека да ги обработиш за ден.

78

Анонимен

преди 4 години

78 - кои са другите агенции- Сова Харис? те даваха преднина от 17 процента на Бареков, а той едвам събра 10 при щедрото финансиране. Алфа Рисърч - те са най-големите гербаджии, лично Бойко каза, че само на тях вярва.

77

ние не сме прости

преди 4 години

Галъп Интернатионал или Кънчо Кънчев и Сие?

76

Валери

преди 4 години

И като е проведено до 17 май защо сега го представяте на 23 бе, да ва *** в червените галошши? За да е в последния момент и да лансирате измислената преднина на БСП, нали?

75

Байфидан

преди 4 години

И как така става, че други агенции дават преднина на ГЕРБ, а точно тези на Кънчо и Асланов дават на БСП. Не им ли омръзна на тези червени АНАЛизатори да се излагат и всеки път да грешат. От позитанските пари ли си направиха голф комплексите?

74

Ха-ха

преди 4 години

В другото изследване "вкарват" Воля в ЕП,а тука-ВМРО.Явно тая година малките са основен донор,а за големите не се правят рискови (платени) прогнози.Сигурно някоя агенция вкарва и Костовистите....Ина че за ГЕРБ и БСП процент горе-процент долу има значение само колкото да се похвалят и толкоз.Трябва да има над 3% разлика за депутат повече.

73

Анонимен

преди 4 години

бсп са национални предатели, грабители на държавата и потомственни лъжци.

72

Винету

преди 4 години

В последните дни 5 агенции дават преднина на ГЕРБ от 1 до 5%, но Кънчо, Андрейчо и Първанчо пак се опитват да помпат БСП с измислен рейтинг. Чакам червен колю да изкара и той проучване с 10% преднина на БСП.

71

БСП са гад.ини

преди 4 години

Ех, ех, "Галошш Итернешънъл", последен напън да изкарате БСП напред. А бе няма да ви се отвори червеният парашут и пак ще се червите в неделя, че не сте познали, щото еди какво си.

70

socialen

преди 4 години

Най-хубавото от цялата работа е, че Борисов па няма да изкара Мандата и сички па ще му се смеят на Некадърността и Простотията.

69

Анонимен

преди 4 години

ЗА КОМУНИСТА БОРИСОВ НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ.ЧЕ ТО В БСП НЕ ОСТАНАХА ВЕЧЕ КОМУНИСТИ, ВСИЧКИТЕ ОТИДОХА В ГЕРБ.

68

Анонимен

преди 4 години

Скумрия Габриел ще си *** голямата заплата, а шараните ще гласуват за нея.

67

Анонимен

преди 4 години

Св. Андрей Първозвани и Кънчо Изповедник са си една "парлама интернешънъл".Слави напуска ефира скоро, ама тези ще останат да ни разсмиват..

66

Анонимен

преди 4 години

Няма значение какво казват социолозите! Аз за Неделчева-Гаргамел и Май(н)дел няма да гласувам! Те ще се оправят и без нас, а ние ще се справим по-добре без тях! Просто нямаме общи интереси!

65

Ха-ха-ха

преди 4 години

Аз ще гласувам за ГЕРБ, пък вие спорете за глупости!

64

Хм!

преди 4 години

В ьругия сайт и по Националното радио пък казаха 1 до 5 % преднина на ГЕРБ. Айде още 3 дни лъжи и да се спре малко тази истерия!

63

Анонимен

преди 4 години

Засрамете се, българи! Как търпим тази политическа пасмина, ОПГ да ни се подиграва в очите! Дори само за начина, по който са лапнали допълнителни субсидии за сметка на тези, получили под 4%, заслужават здрав електорален прът! Присвоили още 6 милиона и си ги разпределили! Над 13 лева за подаден *** глас!

62

Туч

преди 4 години

Социолозите не знаят колко гласа ще напазаруват хората на Апартаментчика, но знаят към какъв резултат се стремят! Всичко е изчислено! Списаци, електорат, парите са в застъпниците! И контрол! Без контрол не може! Тези дни една герберка обвиняваше другите, че давали пари на избори и една намахана кака я затапи яко: - Какво, ***! На предните избори вашия общински шеф не даде ли на Банко 4000 лева! И той с приятелите си ги опука в ,,Империал"! Факт! Затова - контрол!