50

Веско

преди 4 години

Доста манипулативно се омесват територия и население както е изгодно на съответната сила. Не мога да разбера кому е нужна територия населена с враждебно население? И за България се отнася!

49

Анонимен

преди 4 години

България или няма позиция, или има позиция, но грешна

48

Анонимен

преди 4 години

Времето на така наречените "велики държави" е отминало безвъзвратно!Свидетели сме на така наречената "дефрагментация на народите".Не съм превърженик на глобализацията, НО трябва да призная, че тя е част от еволюциония процес на човешката цивилизация.Можем да забавим процеса, но не и да го прекратим.Какво ще е бъдещето на човека в този глобален свят малцина биха могли да предскажат, но от историята знаем, че всичко ново се ражда с много кръв и насилие!Дано този път да не бъде така!

47

Анонимен

преди 4 години

А България има ли позиция по тези въпроси, или както винаги, не?

46

Анонимен

преди 4 години

И двете империи си държат по един жокер на Балканите, САЩ-Албания Русия-Сърбия,Гърция винаги е била повратлива,Румъния си е регионална сила,и остана клета сиромашка България,тежко ни!!

45

Анонимен

преди 4 години

САЩ не са отворили кутията ами е затвориха. Ако Нато не са бяха намесили, щеше да избухне война между Сърбия и Албания, което щеше да въвлече всички вътре. Нямаше да подмине и нас. Такаче аре с тея папагалскитее за САЩ едно и също дъвчитее от блоковетее.Празни кратуни. Сега всички са мирни. Ако Албания мине червената линия и тя , ще яде бой.

44

Анонимен

преди 4 години

Западната Римска империя през 5 в. се намира в окончателен упадък и постепенно губи териториите си под натиска на заобграждащите я варварски народи.Вандалите на Гъзерик от Африка разграбват Рим окончателно в 455 г.

43

Анонимен

преди 4 години

Свободното движение на хора в ЕС застрашава главно България, защото тук се заселват хора от многобройни народи без български и ромите се увеличават бързо, а българите намаляват бързо.

42

серена

преди 4 години

Май,отново през месец май ще си припомним къде бяхме ние през югоембаргото,бомбандировките,коридорите,Косово,Албания,НАТО и спиралата!Този,който издаде книга с,тежки,хромирани страници през тази година,трябва да помни най-добре,а онзи с Трабант-а,вече е на път,пак да не разбере!

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45За тях си е велика ...

40

Анонимен

преди 4 години

Имат право да си вземат албанците, но без да завземат чужда територия. Също могат да вземат и бг роми и турци ако искат, без територията. Това е голяма опасност от ЕС, че Албания и Сърбия ще може да разполагат пришълци и на бг територия и се заселват както ромите в османската империя и след 20-30 г. като се наплодят, ще иска да ги откъсне от България.

39

Анонимен

преди 4 години

Албания+Косово+ 50% от Македония -= около 50 000 кв. кмПо малко от половин България. Ако това е "Велика " Албания, България е Галактическа имерия.

38

Гошо

преди 4 години

С днешна дата Велика България е на път да разбере,че на Балканите идва място на новите ,старите интереси и царе!От изток идва промяната,от изток,а тя ще ни втресе!Миротвореца от Банкя,отново ряпа ще яде!

37

Анонимен

преди 4 години

Има Югославия ,америкамците ги разделиха незаконно!

36

Великобритания

преди 4 години

Ако има велика Албания и велика Сърбия, тогава и България ще поиска велика България, а НАТО ги блокира още от 1878 г. Щом за едни може, значи може и за България със Солун и Одрин и Охрид до Италия.

35

Анонимен

преди 4 години

Сърбите щяха да им покажат кой е велик в косово но краварите ги спряха - голям позор беше и поведението на БГ която им даде въздушен коридор - сега освен с ромите след време ще трябва да се разправяме и с албанците...

34

Анонимен

преди 4 години

По решение на ГЕРБ България завинаги се отказа от претенции към Македония. Земята, за която са загинали хиляди български воини.По заповед от САЩ

33

Ммм

преди 4 години

Ми то велика Албания е почти завършен проект. Сърбия трябва да бъде с Русия, ако им обърне гръб, ще се обедени Косово с Албания за един ден. В Косово не случайно казват, че са търпеливи и очакват наследника на Путин. Единственото, което спира Албания е Русия.

32

българин

преди 4 години

Чак велика Сърбия НЕ! Виж шиптърите имат някакви амбиции и шовинизъм за "велика " Албания! Малко им е местото явно вече.Плодят се като мишките и...-:) Тук изобщо не бива да се намесва Сърбия!!!

31

история

преди 4 години

До Анонимен 34Да Заев е бивш офицер от македонската армия,дезертира и бяга при албанските сепаратисти и терористи в Тетово,спомнете си събитията там....И сега САЩ го назначи за премиер.