70

аа

преди 5 години

Редно си е. Преди повече от 100 години така са е пречело и на този народ да се обедини, но сега всички пишещи тук (включително простата *** журнлстка) го считат за геройство. Що сте толкова лицемерни, бре?

69

Анонимен

преди 5 години

Не

68

Анонимен

преди 5 години

За Албания незнам но Предвид факта че сърбия НЯМА армия дори сравнено с България по скоро вървят към някоя слива или върба

67

Анонимен

преди 5 години

И какво им е великото на тези клоаки балкански!

66

Дуа Липа

преди 5 години

Спекулации както обикновено...

65

Анонимен

преди 5 години

Абе,всики вие,дето присъединявате територии към България,помислете с какво ще извършите това "забележително" деяние:-нямате население,като албанците;-нямате армия,като сърбите и гърците;-нямате национална доктрина,като всичките ни съседи;-нямате буден и деен народ,като гърците,нито история позната из света,като тях;...и имате всичко това,което е противоположност на гореизброеното!!И спрете да се биете в гърдите с великото минало,защото,то е МИНАЛО,докато изчезвате като народ в настоящето

64

OFF News

преди 5 години

Албания ще натика гърците чак до Атина,и ще презполови Македонията.Само със солун не е известно къде ще бъде.Понеже и турчулята нещо се напъват и те,та незнам за нас.Който изпревари,той ще натовари.

63

Анонимен

преди 5 години

Албанците добре правят. Само "македонците" не усещат на къде отиват нещата.

62

Йово

преди 5 години

В последните 20 г. се говори за велика Сърбия, велика Албания, велика Гърция, Възстановяване на великия Османслки султанат. Но не чух веднъж за Велика България. Българите станаха по големи либерали и от европейците. Както е тръгнало Сърбия може да си вземе Видин, Турция - Кърджали, Гурция - Пловдив а Румъния - Добрич и България да се свие до София и софийското поле. Великите неща за държавите си ги правят велики хора а не васали като нашите смешници в парламента.

61

Не

преди 5 години

Не

60

Анонимен

преди 5 години

Сърбите се чудят откъде им дойдоха тия албанци след като избиха българите там в Косово и в (Северна) Македония. Така става като си гониш късмета и вместо братя българи получаваш ислямски албанци.

59

Анонимен

преди 5 години

Та така. В края на 19 век в днешна сърбия е живял един предсказател, нещо като нашата баба Ванга. Не си спомням как се казваше, Павлич мисля, несъм сигурен. Та той е предсказал за Сърбия какво ще се случи. Казал го е на краля им и на политиците, но никой не го е послушал. Казал им е, че Сърбия ще отвори уста да погълне целите балкани. И макар да успее в началото ще загуби всичко и накрая ще се свие толкова колкото да се свие "под една слива". Полето около Белград се казва сливо поле. Това е ...

58

Анонимен

преди 5 години

Ааа, забравих. Румънците ще си вземат Молдова. А, турците ще си приватизират някои гръцки острови. Сърбите ще се простят и с Враня, Пирот и Ниш, които ще се присъединят към БГ и местното население няма да има нищо против. На сърбите ще им се позволи да вземат някои територии от Босна населени със сърби, за компенсация. Босна и херцеговина ще стане федерация от два народа, сърбите няма да участват. Сърбите ще станат най-малка държава на балканите. Русия няма да им помогне.

57

Анонимен

преди 5 години

До ПетърчоСърбия измориха и изгониха българите в Димитровград и Босилеград и Македония. Американците вземат с долари за яничаре всеки млад българин с образование. Албанците раждат по 10 деца и вземат амер икански помощи, защото воюват срещу Сърбия. България загива в ЕС и няма как да оцелее с глобализация и дори и ако оцелее, ще е фронтова държава срещу Русия.

56

Анонимен

преди 5 години

Картата на Балканите ще приеме формата на тази от 1941 г. Македония ще мине към БГ, албания ще предаде на БГ областите населени с българи около Преспанското и Охридското езера. Албанците ще се обединят с Косово. Сърбите ще са против всичко това и заедно с Гърците ще предизвикат мащабен военнен конфликт с подкрепата на Русия. Накрая, БГ ще си върне и излаза на Бяло море, Сърбия ще се смали още тъй като Войводина ще се присъедини към Унгария. И ще настъпи мир, въпреки Русия ...

55

Петърчо

преди 5 години

Както каза Адеми: Албанците (ДУИ коалиционния партньор на СДСМ на сърбо-комуниста Заев) избраха председателя на НС (албанеца Талат Джафери) избраха министър председателя (Зоран Заев който им се отблагодари с това че направи албанския официален език) и избраха новия президент на страната (Стево Пенсдаровски който няма нищо против да подпише закона за езиците който предишния президент Иванов не подписа). Та вие как мислите ще я има ли Велика Албания? С такива продажници като Заев за съжаление...

54

Анонимен

преди 5 години

Може при тая увеличаваща се популация на нашите *** братя новият Рим да е по нашите ширини!!!!!

53

Петърчо

преди 5 години

Затова ли преди няколко седмици един албански политик предложи да се създаде федерация в която ще участват Албания, Косово, Черна Гора, Македония и Гърция? Затова ли преди последните избори за депутати в Македония депутат от Албания каза че няма Македония и това е албанска територия още от антични времена. Мога още хиляди примери да дам преди да ви хване срам даже да помислите че ВА не е конспирация на сърби и руснаци а реална цел която са си поставили албанците.

52

Анонимен

преди 5 години

Както винаги, краварите унищожиха мира и благоденствието на балканите със създаването на изкуствена република Косово , която да им служи за база и склад на наркотиците , които американските служби прехвърлят и продават в западна Европа !Всички косовари , които повярваха на американската пропаганда сега живеят в мизерия и нищета и имигрират , точно като нас !

51

Германците с право с

преди 5 години

Ако немците ги е страх от Велика Албания и Велика Сърбия, нека ни помогнат отново да станем Обикновена България!