18

До 3 бандити

преди 4 години

Стига пропаганда! Светът е бил недоразвит, потънал в междуплеменни войни, отвличания, робство и човекоядство. Много страни освобождавайки се от колонизаторите, бързо затъват обратно в блатото което са били. Тази кампания идва от Китай, които държат кого ли не в джоба си. Всичко е заради военната база на САЩ с когото се конфронтират в момента. Това са пусти острови на които НИКОГА не е имало хора, за да бъдат сега на някого. Англичаните са ги открили, техни са си!

17

Анонимен

преди 4 години

До к0нсерваСъщо така Китай да махне от Тибет, а индианците да се върнат в Азия от където се отишли в Америките ние българите също трябва да предадем територията си на траките..

16

Анонимен

преди 4 години

Хайде британци и американци да си събират *** оттам и дим да ги няма.

15

к0нсерва

преди 4 години

Да, но Първо Юдейте да върнат Палестина на законните собственици - палестинците и Второ Китай да се Изнесе от Южно-Китайски Море! Стига Двойни Стандарти и Лицемерие!! Общи Правила за Всички - Който не ги Спазва - да му се пращат МироТворците!!!

14

Анонимен

преди 4 години

До за сведение 7В момента наричат България с истинското и име - , благодарение на истинските български родолюбци в нея!

13

до 13

преди 4 години

Глупости.

12

Анонимен

преди 4 години

Точно тези от ООН са отговорни за нелегалната миграция. Утре може да приемат резолюция да върнем земите на турците. :)

11

БЪЛГАРСКА ИМПЕРИЯ

преди 4 години

За сведение-цял свят нариЧат първата и втората Българска държава първа и втора българска империя. напишете в гугъл Bulgarian empire . Само ние се срамуваме да се наричаме империя. Думата царство в превод значи империя, а цар, се превежда като император. Спокойно можете да наричате цар Симеон първи император Симеон I,. Това,че днес ние сме позор за предците ни, не значи,че не следва да помним миналото си, и да не помним,че първата и втората българска държава са били ИМПЕРИЯ БЪЛГАРИя

10

Victimized

преди 4 години

"сред тях САЩ, Великобритания, Австралия и Израел"Каква изненада, най-фашистките държави с колониално мислене. Но скоро ще дойде края и на това.

9

...

преди 4 години

Лошото на британците е, че все още се мислят за империя! А в последните години даже китай и япония и гремания и индия ги задминават! Така, че свърши с империализма драги ми британци!

8

Помня

преди 4 години

Имаше един българин, който искаше да подари остров на България преди 4-5 години, но кратуната Бойко отказа, а вижте другите държави как се борят за всеки остров. Този българин искаше да се пращат социално слаби на почивка там. Острова е с размера на Белгия.

7

Дойран

преди 4 години

ОСТРОВИТЕ МАЛВИНА БЯХА, СА И ЩЕ БЪДАТ НА АРЖЕНТИНА! Ингилизите да не поглеждат отвъд Торки. А да-толкова са велики,че ген Вазов в битката за Дойран им разказа играта. И днес ингилизите, като чуят Дойран , получават уртикария.

6

за сведение

преди 4 години

Британия не е никаква "Велико"британия". Всяка друга държава все едно да си добявят колко са велики-примерно Великофранция, великоиспания, Великорусия, Великобългария. Французите ги наричат Обединеното Кралство-изобщо не използват думата Великобритания, а след отделянето на Шотландия и Ирландия ще си останат просто Англия. Не Великоанглия.

5

преди 4 години

Вън Ингилизите от островите Малвина! Малвинските острови са на Аржентина!

4

Мда

преди 4 години

А чий го търси Великобритания на толкова хиляди км ? САЩ. с измама заграбиха Хаваи и си присвоиха куп тихоокеански острови като Гуам и т. н.

3

30 9 640 й

преди 4 години

В този случай островите са си британски. Мавриций никога не е владяла тази територия.

2

бандити

преди 4 години

Точно Англия и САЩ направиха света опасен и несигурен с воини и грабежи.

1

двоен стандарт

преди 4 години

Я виж тези който опищяха света за Крим и въведоха санкции срещу Русия,грабят и анексират земи!?ало джендърите какво ще кажете?